Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Álmomban ne jöjjön elő az ilyen event!Farmőrült vagyok, de nehogy már éjjel felkeljek csokit aratni.xDxDVettem egy kis kosarat és kész is leszek én is, idegileg is!xD

GA-BI-O-Farm, Gio, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ne add fel, ha csak egy csoki hiányzik! Ha már beadtál mindent és egy csokoládés finomság hiányzik akkor az azonnali befejezésre kattintva látod, hogy 9 FA-ba kerül.
    Sok sikert!;)

ulmo12, GA-BI-O-Farm, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  3. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Felkelni? Inkább alszom :) Nem vettem hozzá semmit. Úgy voltam vele, ha sikerül lesz %, ha nem akkor így jártam.:)

-kidmama-, bindi5454 és kovacstne kedveli ezt.
  4. A kompenzáció rendben, sajnos nekem nem az utolsó feladatokkal volt gondom, hanem az elsővel így elszállt a jó befejezés!

5. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Köszi az ötletet. :inlove: 17 FA-ba (két csoki) került a befejezés. Semmi kedvem nem volt kosarat venni, reggel el is inkább szundi üzemmódban voltam egy kicsit.

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event véget ért, találkozunk legközelebb

GA-BI-O-Farm, mebajah és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.