Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Azért nincs meg mert soha semmi nem kérte.o_O De ott van az elején, ha néha megveszek mindent a piros kosárból ez is belekerül :p
    Egyébként pillanatok alatt megvan, de 2.5 nap alatt meg is vehető:music:

bindi5454, Gio, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok!
    Háromszori olvasás után sem találom, hogy a csokis finomságot milyen időközönként lehet aratni. Van olyan nap, amikor nyolcat kell leadni. Az azt jelenti, hogy 3 óránként kell. Vagy az előző napokról is lehet gyűjteni?

bindi5454, Kuzdern, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

Volt már hasonló feladat.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tengeri-szimfónia-24-órás-gazdaköri-küldetések.17798/

NeveKépeSzükséges szintÉrési idő (óra)BTP (kihelyezéstől függetlenül)Csokoládés finomság (kizárólag az event ideje alatt)A tárgy méreteKihelyezhető
    alap Sütőtörténetek[​IMG]3.10:001.00012x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőmesék 1.[​IMG]3.08:001.10012x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőmesék 2.[​IMG]3.08:001.30012x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőmesék 3.[​IMG]3.08:001.50012x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőmesék 4.[​IMG]3.08:001.70012x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőmesék 5.[​IMG]3.08:002.00022x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőkalandok 1.[​IMG]3.08:002.20022x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőkalandok 2.[​IMG]3.08:002.50022x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőkalandok 3.[​IMG]3.08:002.70022x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőkalandok 4.[​IMG]3.08:003.00032x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőkalandok 5.[​IMG]3.08:003.30032x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Sütőlegendák[​IMG]3.08:003.600 és 10%-al több BTP az aratásokból 1 órán keresztül02x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget és Házi kedvenc futtató

Utoljára szerkesztett: 28.5.19
    csopke1, bindi5454, almáspite48 és 12 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Baha növényt én is havonta max egyszer ültetek, mert inkább ólakat és fákat tartok kint, a növényt meg megveszem a piros kosárból. Eddig a Római kömény valóban nem kellett tápba
    sem , eventbe se igazán kérték, most viszont a gyöngytyúk táp egyik standard összetevője lett, mint ahogy az aláírásomban levő, nemrég aktualizált táblázatomban is szerepel. ;):)
    Aki még nem váltotta ki: a Szentély 1. kamra, 4. szobor (az alsó soron) a Római kömény, de kapható még az Aldiban, a LIDL-ben sőt még a Tescóban is ;)xD.

almáspite48, Marika312, Gio és 16 más kedveli ezt.
  5. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Á, már értem. Ha jól számolom, 98 óra alatt lehet megszerezni a csokikat. Ez napi 3-szori aratással több, mint 6 nap. Elég húzós.

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!

Köszönöm. Hálás vagyok.
    No a piros színű kiemelt a lényeg, tudtam hol kell keresni egyből, mert ott aztán nem kerestem. :D :D
    Az újak felett mindig átsiklik a tekintetem.

Semmi gond, több ezer van belőle. De komolyan nem találtam, sőt a neve sem volt ismerős.
    Valószínű, hogy még az elején, amikor kiváltottam, ültettem belőle, s azért van.

Na ennyit arról, hogy ami nincs napi használatban, az elfelejtődik.

Fatther, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    NeveKépeSzükséges szintÉrési idő (óra)BTP (kihelyezéstől függetlenül)Csokoládés finomság (kizárólag az event ideje alatt)A tárgy méreteKihelyezhető
    alap Sütőtörténetek[​IMG]3.10:001.00012x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget
    Ha lejjebb tekersz az eventismertetőben, ott láthatod,hogy a fejlesztett változatai, vagyis ,amikor már függönyt/függönyöket húztunk rá rövidebb érésűek és a vége felé 2-3 db csokoládé finomságot is adnak !
    Közben Imi már hozta is a Táblázatot ! :D

almáspite48, Gio, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Előzmény törlése miatt szerkesztettem. (Othep)

De mégis jobb lenne a kevesebb, de minőségibb event.

Ami miatt még foglalkoztat az annyi, hogy azért értékesebb dolgokra is találhatunk, ami jó , ha van.
    Folyton gazdakörizni sem egyszerű.
    A minijáték nem hiányzott, de majd megoldom valahogy. Az a másiknál van, oppá.

/ No itt meg este lett, sötétség, eleredt az eső. Jó sok lesz, de sebaj. Kell a száraz tél után. Nekünk ilyenkor van a parasztvasárnap :D :D /

A lényeg:
    1. Kitenni a dekort jó látható helyre, hogy ne felejtsük el learatni. A kapott fejlesztéseket majd rápakolni.

2. Ültetni amit kell, majd beadni.

3. 30-án és 31-én gyúrunk röpire is.

4. Nem elfelejteni, hogy köv nap 14 óráig beadni a feladatba ami kell, mert utána már késő.

Azt hiszem ez a lényeg :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.5.19
    ljanika6, Gio, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  9. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Jól értem, hogy az első gazdaköribe 2 db csokis finomság kell, azaz 24 órán belül kétszer kell aratni a 10 órás dekort? Vagy valamit nem jól látok.

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez elkerülte a figyelmedet?

Idézés innen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titkos-recept.18124/#post-1001216

ljanika6, Gio, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  11. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Kuzdern és Fatther kedveli ezt.
  12. ildi11

ildi11 Járnitanuló

Sziasztok! Már megint nem gondolnak a dolgozó játékosokra!

Fatther és jutka190226 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Dehogy nem;) Azért ezek a beadandó mennyiségek, nem igényelnek 24 órás gépközelben tartózkodást,)

Gio, Kuzdern, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  14. Blökix

Blökix Fórum hercege

Simán megcsinálom.

GYuGYu1003, Gio, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. schill2

schill2 Haladó

Igazán kivehetnék azt is. Csak hogy véletlenül se jusson eszembe elkezdeni.

ulmo12, Sali~*.*, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gyuri! :)
    Kisujjadból kirázod! ;):)xD:D:inlove:

ulmo12, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Neki is kezdek mind a kettőnek, bizakodó vagyok :)

DevilMókus, -W-595- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Meg fogom csinálni
    Szia!
    Szedd le a kitehetőket, és átgörgeted azokat amik nem készültek még el (nem zöld).
    Bármikor vissza rakhatod ha esetleg munkáshoz jutsz, ami learatja (vagy vedd meg , és mindet egyszerre aratja).

Én mindenképp akarom a felhőt is, nekem ez a játék..,ez a nyeremény.. mindegy mit ültetek, ültetni kell egyébként is , aratni is, csak az nem világos hogy mehet fel a trágya ára annyira, hogy a növénye mégis értéktelen.

Utoljára szerkesztett: 28.5.19
    DevilMókus, Fatther és juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Ugyan régebben azt írtam hogy utoljára voltam a fórumon, de azért ennyi event után nem tudom megállni szó nélkül.
    Nem tudom mi történt a bp-nél de kapta eventeket, vagy rumlis eventeket csinálnak ahol több terület függ össze az event teljesítésével. Az ajándékok nagyon gagyik, a felhő hanyagolható én már nem is gyüjtöm őket.
    Persze azért olvasó módban voltam, nagyon lapos a fórum nagyrészt csak azok írnak akik elégedettek az eventtel és végig csinálják, és persze a segítő gazdák számokkal, tippekkel. Kikoptak azok a fórumozók akik megírták ha nem tetszik az event, pedig arra is szükség van, mert ha odafent csak azt látják hogy mindegy milyen event, csak tetszik mindenkinek és csinálják. Azt nem tudom hogy lehet ennyi event mellett pajtát töltögetni, mert ugye az is véges, és annyi szupertrágyát, szupertápot és kacsa katát pénz nélkül beszerezni, főleg ha már magasabb szinten a gazdakörikből már nem lehet kiszedni. Annyi az új növény, állat terményes hogy nem lehet komoly készleteket összerakni. Mindíg kitalálnak valami alapot amihez a fejlesztéseket csak eventeknél lehet megszerezni mindegy milyen áron.
    De hogy maradjunk a mostani eventeknél, elkezdem de csak mazsolázni fogok a felhő nem cél, mert nem szeretem azokat a felhőket amik bizonyos dolgokra, bizonyos ideig hatnak. Én egyszerre leszedem őket nincs időm mazsolázni hogy melyik mikor hat.

Még van munkás kuponom, addig játszom és ha a bp. nem változtat az event stratégián akkor végleg leteszem a lantot.:)

zit67, almáspite48, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ez a felhő csak /felhőcske/ de több a semminél:) a raktáramban minden megvan a sikerhez tehát csinálom....

csio70, Gio, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.