Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

ládát is vettem meg sima luxust is, sőt még FA-ért csomagot is az elején. És nesze semmi fogd meg jól amit kaptam. Utálom ezt az állitólagos szerencse dolgot. Ha jól tudom számitógépnél nincs szerencse, ott beállitás van. Úgyhogy nagyon fel vagyok háborodva. Nagyon utálom az ilyen "szerencse" játékot. Nagyon bánom, hogy egyáltalán elkezdtem, de kezd nagyon tele lenni a hócipőm.

maszilva, fankostepsi, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

18 horgaszjegyem volt, ugy dontottem 6 db premium csalit veszek belole.

2x fogtam kardhalat, 1x polip, 1x tuskehal, 2x papagaj, gyongy az nuku. 6 db gyongyom van, papagaj hal volt ilyen kegyes hozzam valamikor, hogy adott.

Az elejen azt hittem kesobb begyorsul majd, ha tobb horgaszutalvanyt kapunk, de most ezt felulirom, 10 horgaszjegyet tudok mar szedni 1 nap alatt, de ez meg igy is lassu, es az ido fogy.

En azt tudom ajanlani a hozzam hasonloknak (az irasok alapjan vagyunk boven >:() hogy most mar inkabb tegyek felre a horgaszutalvanyokat (egy reszet legalabbis) az utolso napokra, majd amikor feltekerik a gyongyok eselyet akkorra legyen mibol horgaszni.

Utoljára szerkesztett: 24.4.21
  3. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Ismét egy gyöngytelen nap, eredmény 2 db bónusz láda, 20 db-os halas láda, a ládákkal már tele a padlás, gyöngy viszont egy szál sem. Azért írok, nehogy az legyen, hogy nem nyitottam naponta. Bosszantó, hogy szerencse kell ahhoz, milyen halat fogok és szerencse kell ahhoz, hogy épp mint kapok.

maszilva, fankostepsi, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Én is napi 10 utalványt kapok;) tegnap is és ma is luxus csalit vettem belőle 2-2 darabot;) Kardhal és polip lett az eredmény;) ugyan + gyöngyöt nem kaptam... de talán több esély a ládikóra;) s a benne rejtőző gyöngyre;)

Farm_Tadity_, he1951, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. béka

béka Haladó

Sziasztok! Tud valaki tanácsod adni, hogy körön a hol próbáljam megállítani , mert 44 horgászjegy,6 gyöngy, siralmas ez az egész. Jönnek a silány eredmények, nehogy az ember jól érezze magát! Tudjátok 5 év alatt 226. szint, a manufaktúrák 5-sön, nem kevés ráfordítás. Függőnek kell lenni, hogy egy-egy eventet be tudj fejezni, de kevés eséllyel. Elment a kedvem az a kevés is! Ha nem jön össze a felhőre a gyöngy, változtatnom kell a játékon. Akkor kidobott idő és pénz volt az 5 év. Gyöngyözönt kívánok mindenkinek!

jutka190226, Farm_Tadity_, he1951 és 2 más kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Lehet hogy nem mondok újdonságot, de ládából ne várj gyöngyöt. Igaz a horgászásért kapott láda bármelyike tartalmazhat gyöngyöt.

Utoljára szerkesztett: 24.4.21
  7. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Volt még 6 engedélyem, abból egy S ládát vettem, hátha most bejön, hát nem:) Lett belőle 1 sima csali, jó vásár...utána még 4 sima csalit vettem. Megnézem a macit, fülébe suttogom óhajom.

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Amikor egy hal fogási mennyisége betelik... egy egy láda animáció megemelkedik a zöld csík végén... s a láda tartalma jelenik meg a lepedőn ...:music:

Farm_Tadity_ és szellorozsa kedveli ezt.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Eddig nem foglalkoztam a halaktól kapható ládákkal. Most vettem a fáradságot, hogy megnézzem a ládák kattinthatók. Így kiderült a számomra is, hogy ha bármelyik ládát kapom a horgászásért, szerencsés esetben esélyem van 6 db gyöngyre.

10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az első
    6 gyöngyöm megérkezett, homár volt a nyerő fogás;)

vazulneni8, maszilva, spagetti24 és 15 más kedveli ezt.
  11. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok
    GA-BI-O-Farm mentorom,biztatóm,hatalmas segítőm szavai nyomán nemrég elpecáltam 10 utalványt nagy erőt véve magamon hogy egyáltalán kiváltsam.No de megtettem.Vettem belőle 5 csaliláda s-t.Ebből kaptam 4 sima és egy prém csalit.Horgászás eredménye:30 halas láda,1 romantika láda ll. és a végére normál csalival kifogott nyársorrúért 6 gyöngy.Nem tudom van-e jelentősége de a pulzort a kör külső nagyobbik részéhez közel állítottam meg mindig.

12. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok!
    Az eddigi játékok során már megtapasztaltam, hogy baby boomkor akár mennyit és milyen állatot teszek be mindig csak a következő szintet kapom sohasem volt olyan ugrásom, hogy aranyat vagy ezüstöt adjon, pedig néha kevertem is őket Jó, akkor megfogadtam, hogy csak annyit tenyésztek amennyi egy tenyésztéses eventbe kell, többet egy darabbal sem ls szupertápot sem veszek. Most is csak annyit tettem be hogy a 150 db érme meglegyen.
    Ezt csak azért írtam le mert már most megfogalmazodott bennem, hogy az ilyen szerencsefüggő eventeket alapból kihagyom, mert akár mennyit horgászom, vagy akár milyen halat fogok ki, nem jön a gyöngy. A kezdetek óta itt vagyok mindegyik eventet megcsináltam, de mostanság már egyre többet engedek el, mert vagy rossz szerveren vagyok vagy az én "csoportom" van nagyon rossz helyen.
    A BP meg nyugodtan, szépen leülve megbeszélhetné egy játékossal aki képviseli játékos társadalmat (nem adminnal), hogy hol kéne javítani a játékon és melyik a jó vagy rossz irány, és nem holmi tesztlapokat küldözgetnének ki amiket szerintem senki nem olvas el hanem egyenesen megy az irattárba. Szerintem az utolsó tesztlap is csak arra volt jó, hogy statisztikailag megnézzék hány játékos van még Ez egy nagyon régi trükk, már a rómaiak is használták, hogy megtudják, hány olyan ember van aki ha valami történne hányan lennének a római császár mellett.
    Tovább nem zsörtölődök mert nincs értelme, a gyönygyeim mennyisége ettől nem fog változni.

vje0315, fankostepsi, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Évek óta tenyésztős eventeknél a kötelező a max nálam. De nem egyszer volt a nulla tenyésztés.
    Mivel csak bummkor van igazi esély ütős állat elérésére, nem a boom a hibás. Csak a tenyésztős felröpiket kellene gyomírtózni.

14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Vettem 10 db Csaliláda L -t = 70 Horgászutalvány
    Ami lett belőle:
    10 Luxus csali = 50 Horgászutalvány
    4 Prémium csali = 12 Horgászutalvány
    6 Horgászcsali = 6 Horgászutalvány
    Ez összesen 68 Horgászutalvány

A következő 10 db Csaliláda L = 70 Horgászutalvány
    Ami lett belőle:
    5 Luxus csali = 25 Horgászutalvány
    15 Prémium csali = 45 Horgászutalvány
    3 Horgászcsali = 3 Horgászutalvány
    Ez összesen 73 Horgászutalvány

Farm_Tadity_, zamenik, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na látod, ezt magyarázom, legalább az esély ne vedd el magadtól. ;)
    Most akkor éppen 6 gyönggyel van többed, mintha hagynád az egész pecást a fenébe nem beszélve a ládákról, aminek szintén nagy hasznát veszed, még ha néha morcogsz is miatta:)

16. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Nagyon jól meg fogalmaztad.Morcogok.Olyan finoman,szolidan.Rettentő nehezemre esik,mert nem vagyok hozzászokva.De kénytelen vagyok mellőzni stílusomat,mert még ha madárnyelven is próbálnám kifejteni a bennem lévő bosszantó momentumokat radírozva lenne.És hát próbálok alkalmazkodni a megfelelő kulturált vélemény nyilvánításnak.És hogy lesz-e még további gyöngy vagy marad ez a hat darab az még a jövő titka.Mindenesetre a kedvem nem jött meg jobban pecázáshoz.Még most is úgy vagyok a gyöngyökkel hogy az esély ugyanannyi maradt mint amennyi eddig is volt.Körülbelül annyi mint mókusnak az erdőtűzben.

jutka190226, Farm_Tadity_, vihence és 4 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..meg lett az első 6 gyöngyöm sima csaliból... gömbhalból. Végre már nekem is van:) További sok gyöngyöket..legalábbis amennyit lehet :)

Fuhur, vazulneni8, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megkaptam a 3. 6 db gyöngyömet az imént. Meg is vettem a felhőt gyorsan.:)
    Ugyan azt csináltam mint sokan mások...
    Leszedtem a napi horgászutalványokat, vásároltam rajtuk normál csalikat és irány horgászni.;)
    Ettől függetlenül, nem szeretem azt a mostani pecázást. A véletlenszerű ajándékok a végén meg hab a tortán!-.-
    Nagy kedvencem volt ez az event... de egyre jobban elveszik a kedvem a pecázástól IS!:cry:
    Oly sok, számomra felesleges "ajándékot" adtak a halak. Végül csak adtak annyi gyöngyöt amennyi kellett.
    Gondoltam, hogy így lesz.:)

Szurkolok minden gyöngyhorgásznak!:inlove:

Fuhur, vazulneni8, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Meg van a felhő.
    Nagyon jó kis event. Sok gazdára rányomja az ideget. A neve lehetne Unity Forte is. Én így is nevezem.
    A sima csali nekem olyan, mint uborkára tejet inni.

Fuhur, PZoli64, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor simával próbálkozok ezután. Én ha rántottát eszek, akkor uborkát eszem mellé + tej.

Fuhur, PZoli64, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.