Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Ma mielőtt elmentünk az oltásra lepecáztam a napi 10 utalványomat és láss csodát a tp-k mellett a nyolcadik kapás egy nyársorrú adott 6 gyöngyöt. Valamikor az elején kaptam már hatot aztán csak a tp-k csp-k ládák jöttek. Mondjuk bónuszláda is régen jött,de talán a hátralevő időben szedhető ötször 10 vagy 12 utalvány meghozza a maradékot. Az utolsó kiváltást már nem hiszem, hogy tudom kamatoztatni,mert ahhoz legkésőbb szombat este végeznem kéne a harmadik résszel,de ez esélytelen. Ettől függetlenül nem gyűjtögetek továbbra sem rögtön horgászok sima csalival.Szép napot mindenkinek.

Döbi65, -kaktuszable-, he1951 és 6 más kedveli ezt.
  2. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Ma nehezen de meglett a felhőm.Kaptam még romantika4-et, lett belőle ernyőgomba, meg valamiből 20 aranyat. Pecázgatok tovább.

maszilva, -kaktuszable-, he1951 és 3 más kedveli ezt.
  3. hclaari

hclaari Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Úgy látom rajtam kívül még nagyon sok csalódott, kissé elkeseredett játékos található. Katasztrófa ez a gyöngytelenség, hiába ad bele az ember apait-anyait, mellette rengeteg Kacsa Kata trágyát, növényszám növelőket, szupertrágyát, csak hogy mihamarabb befejezze az eventet, így hozzájuthat hamar a Titkos-tóhoz szükséges jegyekhez, akkor sem jönnek a gyöngyök. 6 db gyöngynél járok csak, de úgy érzem, ez a felhősor nem fog összejönni. Besegítek másik 4 farmba is, amelyekből 3-ban egyáltalán nincs gyöngy, 1-ben van 6 db. Nagyon igazságtalannak tartom ezt a játékot. Elég nehéz mentálisan megküzdeni amúgy is azzal, hogy sokszor lefagy a játék, nehéz belépni, learatok és később látom, hogy fele nincs learatva, tehát mindig újra kell ellenőrizni, valóban sikerült-e? Aztán lehetne több problémát felsorolni, de már belefáradtam. Jelenleg a Bahamán az 571. szinten vagyok, a rendes farmon a 228.szinten, de kezd foglalkoztatni, hogy abba kellene hagyni, annyi méreg van már bennem......pedig ennyi idő alatt elég sokat áldoztam rá anyagilag is. Mindegy, megvárom mi lesz a végkimenetele ennek a játéknak és átgondolom a továbbiakat.....pro és kontra egy mérlegen.
    Nektek sok sikert, bízom benne, a végén nem lesz ennyi csalódott játékos!

ljanika6, kyra72, Döbi65 és 11 más kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Még mindig nincs egy db gyöngyöm sem :( Annyira elmegy az egésztől a kedvem. Ennyire azért nem szeretek pecázni.... A felhőt én elengedtem, nem érdekel, ilyen nyamvadt áron nem is kell..... Másik farmon már a felhő is megvan és pluszban adott 24 db-ot, azért ez a különbség farmok között kicsit gáz... Ez a véleményem.

ljanika6, kyra72, Döbi65 és 13 más kedveli ezt.
  5. Charlie1967

Charlie1967 Utánpótlás-írogató

Ha ez vigasztal nekem sincs a sokadik játék után sem gyöngyöm. A szerencsére alapozni egy felhőt azért eléggé bosszantó.

jutka190226, ljanika6, gabianyus és 3 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Napi 10 utalvanyt horgasztam el en is, de gyongyom tovabbra sem lett tobb az elso 6 db-nal.

Sokaig pozitiv voltam, hogy majd jon szepen lassan, meg egyre tobb utalvany lesz majd, bla-bla-bla.

Most mar en is oda jutottam, hogy ebbol nem lesz felho. Van meg 5-6 nap, majd ha eljutok oda, hogy a repcsis eventbol is kiszabaditom az utalvanyokat majd az a napi plusz 4 utalvany fog kihuzni a tragyabol?

Nem hiszem, ugyhogy ebbol nem lesz felho, ugyesen sikerult kalibralni a szerencsefaktort a BP-nel.

De ami meg erdekes nekem, lassan vege az eventnek, es meg mindig csak a 26.oldalon tartunk, pedig ilyenkorra mar regen tele volt a forum a panaszokkal. Vagy mar csak egy paran maradtunk akiknek nincsen felhoje, es mindenki mas mar megkapta, es remeletoleg ez a helyzet. Vagy pedig a jatekosokat mar annyira sem erdekli a dolog hogy panaszkodjanak egyet a forumon, a BP-nek sikerult elerni ezt a fasultsagot. A masodik eset eleg aggaszto lenne...

Mindegy, remelem meg azert a hatralevo idoben sok embernek sikerul vegul a felho, ha valakinek van mar 12 db gyongy, akkor ott szerintem azert osszejon. Akinek van 6 db, vagy semmi, az szerintem keszuljon fel ra, hogy nem lesz felhoje. De nem baj, majd gondolom 2-3 honap mulva megveheti FA-bol.

jutka190226, ljanika6, vihence és 17 más kedveli ezt.
  7. DZA001

DZA001 Fórumszaki

BP egyáltalán nem fog meghatódni azon mennyi játékosnak nem lesz meg pecás felhője a gyöngyök miatt.Miből következtetek erre?A mostani event röpijéből.Egaz eleinte aratásonként 40 db-t és körülit adott területenként.Ez most szépen lecsökkent 28-17-re.Az pedig épp hogy nem elég két XXL üzemanyagra se.Valahogy megint a bevételi oldalt szeretné erősíteni BP,de nálam öngólt rúgott,mert ezen húzásokkal pont arra ösztönöz hogy egy fillért ne költsek még a második mesterség megszerzéséhez sem.

jutka190226, Anulu73 és Melan kedveli ezt.
  8. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szerintem nem panaszkodnak, nincs értelme, süket fülekre talál. Én magam is már inkább csak olvasok,lehangoló ez az egész.

jutka190226, ljanika6, vihence és 6 más kedveli ezt.
  9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Estére lesz 114 utalványom, még nem vettem egy csalit sem. Kicsit tartok a hétvégétől, amikor majd pecácok.

Utoljára szerkesztett: 29.4.21
    jutka190226, Melan és Evita-55 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Melan. 12 gyöngyöm van, rögtön az elején kaptam 2 kis halból, homárból és papagájhalból. Mindenféle csalit kipróbáltam, hiába fogtam kardhalat és polipot, csak TP-t és halas ládákat adott, de azt úgy, mintha könyörögtem volna érte. :D Akkor döntöttem úgy, hogy csak a kis halakra megyek, mert azokból kaptam már bónuszládákat, romantika IV-t, sokkal jobb nyereményeket adnak, mint a nagy halak. Tegnap óta csak horgászcsalit veszek, tegnap nem értem el egyik sor végére sem, mert különféle halakat adott, de az előbb lett meg az 5 db homár és beadta a 6 gyöngyöt. Most tudtam aktiválni a felhőt. Ezek után is csak horgászcsalit veszek. Érdekességképpen: még egy makrélát se fogtam. Esetleg próbáljátok ki, hátha nálatok is működik. Sok sikert.

11. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ma megkaptam az első 6 gyöngyömet, remélem, ha egy üzlet beindul, már nem áll meg.
    Mivel az animáció megállítása és a halak minősége nincs összefüggésben ( legalább is nálam ), én már nem nézem, elindítom és egyszer csak megállítom. Kaptam már nyársorrú halat teljesen a kinti és a benti szélén is, de kaptam a legkisebbet pont középen is. A felhőt már elengedtem, nem küzdök érte, ha meglesz jó, ha nem úgy is jó.
    Nekem nagyon nem jönnek be a szerencsén alapuló játékelemek, de már nem bosszankodom rajta, ami nem megy nem kell erőltetni.

Szerencsésebb kapást és gyöngy esőt kívánok mindenkinek!

jutka190226, ljanika6, vihence és 6 más kedveli ezt.
  12. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Most a tüskés hallal jött az első 6 gyöngyöm:) Épp azt gondolta, milyen jó lenne már elújságolni, hogy nekem is vanxD

jutka190226, szellorozsa, Döbi65 és 4 más kedveli ezt.
  13. hclaari

hclaari Fórum-zöldfülű

Szia!

Én ma már napi 12 utalvánnyal próbálhattam szerencsét, a repülős eventnél a 4. futamot játszom , de még mindig csak 6 árva gyöngyöm van, amit egy kis rákos ládából kaptam. Semmi extra ajándék, pontok, pénz, némi különböző trágya...ennyi a lassan 3 hetes eventem nyereménye. Most lett tele a bugyrom...xD

jutka190226, szellorozsa, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kezdem feladni...ma se lett gyöngyöm :cry:

15. Melan

Melan Fórum admirálisa

A beveteli oldalra mindig ugyel BP, az akciok, es vasarlasi lehetosegek valahogy mindig jol mukodtek a unity alatt is, latszott hogy melyik funkcio volt a prioritas -.-

Igen, ettol tartok en is, hogy mar annyira sem erdekli oket a jatek hogy panaszkodjanak. Ironikus modon idaig jutottunk, hogy hianyoznak a panaszok az eventcsevegobol.

Jooo reggelt Kukori :)

Orulok, hogy neked vegul meg lett a felhod, en lemondtam rola. Az utolso 40-50 horgaszutalvanyt mar en is csalilada S-re koltottem, mert amikor megneztem mi van benne, azt lattam, hogy 1 lehet rosszabb arany belole, mint amit rakoltok, a tobbi vagy minimum ugyanaz, vagy kicsit jobb. 5 csalilada S 10 utalvany, altalaban kapok belole 12-13 utalvany erteku csalit, sima es premium. Ezekkel horgasztam az utobbi par napban mar, jott mindenfele hal, raktam ki egyesevel a papagaj halakat, gyongy az nuku.

Ez van. Majd amikor visszahozza BP a felhot felhosor vasarban akkor is pont ennyire fog erdekelni mint most... nyugodtan kitorolheti vele a BP a nemes also reszet.

Meg csak most? xDxDxD

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ne mondjál le róla. Hiába veszek luxus csalit és fogok vele 3 kardhalat, vagy polipot, ha egyszerűen nem ad se gyöngyöt, se semmilyen normális ládát. A luxus árán inkább veszek 5 sima csalit és ha szerencsém van, kifogok 5 homárt. :D Ha nem is kapok gyöngyöt, de jobb nyereményt adnak, mint a nagy halak. Biztos adnak néha a nagy halak is, de nekem nem adott egyik sem. Eddig ez a tapasztalatom.

Melan, maszilva, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  17. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Én is ezt tapasztalom! A hegyes orrú adta a legtöbb csengőpengőt, tapasztalatot. És elég gyakran ki lehet fogni, volt hogy 10 sima csalival 5x fogtam ki.

18. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Igazad van! Én most a luxus csalival polipot fogtam. Mivel már volt egy polipom, ezért ugye kaptam 2 ládát. Aminek a "nyereménye" 447200 Bahama tp (559-es szinten vagyok a bahamán) és egy barkács ládát. 227-es szinten már több ezer barkácscuccom van! Hát ez minden, csak nem nyeremény a részemről! :(

19. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok!

még semmi! most se !
    elolvastam a siekreket,próbálkoztam...de mint eddig. 0

lehet nem jó körnél próbálkozom... de, már az összes lehetőséget kipróbáltam :D

20. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Detto. 116 van, ideje elkölteni. Csak azt nem tudom melyikre. Ahogy nézem a hsz-eket, nincs tuti tipp:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.