Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ma a halasláda volt a sláger a Macinál:music:

Kuzdern kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! vagy 200 darabot én is elvittem tőle...6 db gyöngyöm van, várom a /reményhalat/ :cry::cry:

jutka190226, csopke1, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Szia!
    Remélem, megérkezik a reményhalad;) Halasládából a 200 bőven elég:music:
    Még van egy kis idő...

jutka190226 és -Erbrow- kedveli ezt.
  4. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

32 csalit kaptam 31 "S" ládából. Tudomásom szerint a luxus csali nem adhat a gömbhalnál kisebbet, de ezt megcáfolta a valóság. Kaptam egyszerre három papagályhalat.
    Ami a gyöngyöket illeti, 12 darab van most. Egyébként néha bevillan egy-egy jó fogás, mondjuk kardhal, de aztán gyorsan átvált gömbhallá, vagy valami mássá. Gondolom, megjelenési hiba, de az is lehet, hogy elhamarkodottan döntött a program a minőségi fogás mellett és megváltoztatta a véleményét.
    Ez egy kicsit gáz.
    Továbbra sincs kész a rendszer.

Hogy folytassam a tapasztalatokat:
    Újabb bontás.
    35 "S" ládából kaptam 37 csalit. Egy árva gyöngy nem jött.
    Elfogyott a jegyem, most várok keddig, talán összejön a hiányzó.
    36 jegyem lesz addig, de lehet, hogy 38. Az tizenkilenc láda és a remény.

Utoljára szerkesztett: 1.5.21
  5. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Elengedtem ezt a remek eventet. Teljesen mindegy hogy 0-6-12 gyöngy jött össze ,így sem lesz meg a felhőm, köszi BP még sok ilyet a jövőben.-.-:oops::wuerg:

6. -Holdfeny-.

Szia!
    Nálam is előfordult már többször is az átváltozás... de azt hittem csak káprázik a szemem:wuerg:

jutka190226 és MózesBotond kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

jutka190226, Fuhur és Kuzdern kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ha nem vagy maximalista, akkor a csalódás elkerüléséért javasolom neked is a Teszek Ráját!

9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok
    Kiváltottam a 12 engedelyt ,csak horgászcsalit vettem ertuk. Lám ma megerkezett meg 12 gyongy,Meg van a felho,amiben igazan nem is biztam.Akinek meg nincsenek meg a gyongyok ne addjátok fel. ! Biztosan meg lesz a vege fele,kitartás mindenkinek:inlove:

maszilva, jutka190226, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Volt 6 gyöngyöm, még az elején kaptam. Azóta semmi.
    Most vettem 10 csaliláda S-et, és rögtön adott 6 gyöngyöt, majd utána még egyszer 6 gyöngyöt, szóval, nagyon örülök, sikerült a felhő.
    Ne szomorkodjatok, szerintem mostantól jobban fogja adni!
    Hajrá! :)

maszilva, Melan, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Jó olvasni:inlove:, hogy egyre több gazdához be érkezik a kellő mennyiségű gyöngy!
    Kitartást a még várakozónak!;)

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz kedves Szviki04!
    Tudom eső után köpönyeg! Valóban az előzetesben nincs megemlítve a szükséges duplázás, de létezik egy event csevegő, amiben Choco Bounty a #2 hozzászólásban Taktikai Tanácsok megjelöléssel az alábbiakat írja :

13. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szia franyo121!
    Köszönöm, hogy vigasztalsz! :inlove: Igen tudom, hogy van minden eventnek csevegője, és általában olvasom is, sok hasznos tanácsot kap ott a gazda! Ez alkalommal nem volt rá erőm és időm olvasgatni, van fél hektár "birtokom" sok ott a teendő! (De jól jönne ott is egy munkás kupon! xD)
    Végig olvastam az event ismertetőt, (azóta többször is) ami nem tűnt bonyolultnak, mikor este hazaértem belevágtam. Sajnos nem találkoztam a figyelmeztetéssel, hogy a másik event miatt muszáj duplázót használni. Ez van, tudomásul vettem. ;)
    Sikeres teljesítést kívánok!

Melan, jutka190226, Magdusnéne és 3 más kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is küzdöttem rendesen, de ma odaült az 5 éves aranykezű unoka és 2 horgászat: 2x6 gyöngy.:D össze -vissza puszilgattam!!xD

maszilva, hóóvirág, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  15. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok!Sok sikert mindenkinek a gyöngyökhöz! Minden fajta csalival próbálkoztam de úgy néz ki felhő nélkül zárom az evente! ez most nem jön össze!

16. Bozolo

Bozolo Járnitanuló

sziasztok egyetlen gyöngyöt sem kaptam és lassan vége az eventnek
    nagyon idegesítő

jutka190226, Kuzdern, [mendy] és 2 más kedveli ezt.
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ismét próbálkoztam csaliládával, 7 utalványért vettel egy L-t, amiért 7 sima csalit kaphattam volna, erre adott 3 simát. >:( Siralmas!!!:oops:

jutka190226, Kuzdern és Evita-55 kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem tudtam normálisan megszerkeszteni, mert.. ;)
    Viszont mekkora ajándék lett volna holnap! :D

maszilva, Melan, jutka190226 és 12 más kedveli ezt.
  19. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Én azt szűrtem le az eddigiekből, hogy jobban járok, ha sima csalit veszek. Persze csak nem bírtam magammal, vettem egy L-t: 3 luxus. Szuper, rögtön vettem még egyet: 3 prémium. Naná, hogy vettem egy harmadikat is: igen, 3 sima lett. Még mindig pozitív a mérleg, de azért elment a kedvem a kockáztatástól, annyi utalványom nincs, bár a felhő már fent lebeg.

jutka190226, Kuzdern és ho-hoboy kedveli ezt.
  20. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

Sajnos egy db gyöngyöm sincs pedig kipróbáltam több variációt!Sirok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.