Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Javítottam! De lehet nem értetted az írásom! Ennek az eventnek a "lényege" a felhő, ezért arra hegyeztem ki! Amúgy meg a ".... ládába" benne van a pl romantika 4-es láda, de legyen neked! ;)

jutka190226, -happy58-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. emma131119

emma131119 Járnitanuló

Nekem már a múltkor se jött össze a horgászós event. Akkor se volt szerencsém. Most is végig csinálom becsületből de nem várok nagy csodát. Nem szoktam panaszkodni, igyekszem pozítív maradni, hisz ez csak egy játék és nem kötelező csinálni. Épp ezért kár elrontani, főleg amikor annyi más is nehezíti.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Ma csak papagáj és gömb halat sikerült fognom:wuerg:

4. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Gazda: szivarvany20000 ID: 19473108
    Tisztelt moderátorok!
    Lehet még reményem arra hogy gyöngyöt kapjak akár 1.db-t is?
    Minden horgászjegyem kiváltva, 1 hónapja minden játék befejezve, ettől függetlenül sincs gyöngyöm.
    Nem is értem...

[mendy], jutka190226, Zitike17 és 4 más kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Persze értem hogy a felhő a fontos:) de azért azsem igaz hogy nem ad jókat:)

maszilva, jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Én a csalira akadt romantika4 ládából jött piccoló ládának is örültem;) s a bónuszládáknak is!

maszilva, jutka190226, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
  7. achmed1122

Amúgy rengeteg halat ad..:D nekem olyan napi 40 jön..:D

jutka190226, Fuhur és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Valóban a horgász Maci kedvence a halasláda:music:

jutka190226 és achmed1122 kedveli ezt.
  9. achmed1122

Mivel a maci szereti a halat:) ez így törvényszerű..

jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!

Én kb. már elengedtem ezt a felhőt. Eddig 6 db gyöngyöm van, amit még az első hét végén adott, azóta semmi. Nekem is folyton a halas ládát nyomja, amiből amúgy is van jócskán.... Kosarat sem vagyok hajlandó venni, mert az sem garancia arra, hogy meglesz az event, pár halas ládáért meg kicsit drága... Ez van, ebben most nem volt szerencsém, pedig amúgy szeretem a pecás eventet.

Melan, jutka190226, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  11. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Nekem ma sikerült összehorgásznom a felhőre való gyöngyöket. Nagyon sokáig nem volt, és mérgemben úgy döntöttem hogy pár napig nem horgászom, csak gyűjtögetem a jegyeket. Ma nekiálltam, és normál csalival sikerült kiszednem a gyöngyöket. Ne adjátok fel! Kitartást mindenkinek;)

jutka190226, takizsuzsi40 és -Erbrow- kedveli ezt.
  12. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Bocsi, de nekem 227 és 559-es szinten nekem nem nyeremény amiket ad. Mégis szerinted mivel "segít ki" egy barkácscuccos láda (több EZER darab van!!) vagy csp (1.893,68 M) vagy halasláda (halam is van több ezer!) Lehet te vagy olyan szerencsés, hogy értelmes (mármint számodra) ajándékokat kapsz, de ÉN NEM! :( Úgyhogy bocsi, de NEKEM IGAZ, hogy nem ad jókat! Amúgy meg nem igazán szeretem, amikor meghazudtolnak (az előző írásodban is azt írtad, hogy nem fedi a valóságot, amit írtam)! Úgyhogy bocsi, de ezt ki kérem magamnak! ;) Szóval, végeztem a repülős eventtel, eddig végig vittem az összes eventet, de így, hogy a szerencse dönti el, hogy kinek lesz meg a felhője, abszolút NEM FAIR! Világ életemben utáltam a szerencsejátékokat, mert nem a szerencsés emberek (a szerencsejáték terén) közé tartozom. Abszolút nem tartom fairnek, hogy egyeseknek egyből (pár pecázás) meg van a felhő, a másik meg a belét kidolgozza, akkor sem lesz meg. EZ A JÁTÉK ÉN ÚGY TUDTAM NEM SZERENCSEJÁTÉK!!!! Ergo. Ha játszom, szeretnék tiszta körülmények között játszani, és nem szeretném, hogy a szerencse döntse el, hogy végezni tudok-e az eventtel. Mert én és még sokan mások tisztességesen, becsületesen végig termeltünk, arattunk, de mivel nem kapunk gyöngyöt, ezért nem biztos, hogy a befektetett munkánknak volt-e értelme. Mert ha lottózik az ember, vagy bármilyen más szerencsejátékot játszik, és nem nyer, akkor ugye így járt, de mint mondtam, én úgy tudom, ez egy tiszta játék, és nem szerencsejáték! /Amúgy úgy gondolom, hogy ez lehet, kicsit törvénytelen is lenne! /

[mendy], Melan, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  13. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Hát igen, van akinek jól adja a nem gyöngyöket is! ;) Sajnos vannak olyanok, akik nem ilyen szerencsések! :(

-happy58- és vihence kedveli ezt.
  14. Atali

Atali Törzsjátékos

Én is gyűjtögettem és a 3 hétvégén játszottam le a pecázásokat. Az elő hétvégén kaptam 6db gyöngyöt, azóta semmi. Tegnap játszottam le a 3. adagot, így nem valószínű, hogy holnapig amit össze tudok gyűjteni pár db pecázás, az majd ad nekem 9 gyöngyöt. Persze azért le fogom játszani, de sok reményt nem fűzök hozzá.

Melan, jutka190226, zsilinszkiorsi és 3 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

Jó igaz:) egyetértek de nem csak azt ad:) és valaki örül hogy jó ajándékot kap:) énis meg még páran.. szerintem:)

maszilva, jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. julio5555

julio5555 Junior szaki

Sziasztok!
    Eddig én is el voltam egy kicsit keseredve a gyöngyök miatt, de ma kétszer is kaptam egymás után.
    Kitartás mindenkinek és jó játékot

jutka190226, ronka és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

nem adja a gyöngyöket...

kampo és Kuzdern kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én kaptam tegnap is és tegnap előtt is.
    Szia Ach.
    Teljesen megértem azoknak a játékosoknak az elkeseredését akiknek nincs (még) meg a felhője gyöngyhiányában.
    Nekem megvan, nem panaszkodom és örülök a 247. szinten a ládáknak. A halas láda nem csak halat ad, hanem terményeket is, amikre szükségünk lehet.
    A romantikaládáknak pedig különösen tudok örülni, hiszen sok hasznos dolgot nyithatok belőle, úgyhogy én még folytatom a pecázás ameddig lehet :)

Melan, jutka190226, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Valóban sok apró nyeremény is van, de igazából, csak az utalványokat kell leszedni értük;) Szóval ha már van horgászat akkor horgásszunk...

jutka190226 és achmed1122 kedveli ezt.
  20. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Hidd el, ha meg lesz a felhőm én is minden apróságnak örülni fogok! ;)

Viszont azért, hogy az utalványokat leszedhessük, igenis meg kellett dolgozni! ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.5.21
    -gyöngy-581 és -happy58- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.