Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Dupláznod kellett volna a zsetonokat, az ötödiken még megteheted.

jutka190226 és szellorozsa kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na most már tényleg elmennek a fenébe. Direkt siettem a repüléssel, hogy több esélyem legyen, több utalvánnyal...az első napon kifogott 6 gyöngyöm árválkodik még mindig a jobb felső sarokban. Most ez komoly??? Nem is annyira a felhő számít, hanem az, hogy pont ugyanannyit tettem bele az eventekbe -vagy többet...-, mint azok, akik már kipecázták a szükséges gyöngyöket-.- 44 óra van hátra, most szedtem le 5 liliomot, tehát ott még lesz holnap 10 utalványom. A másik 2 liliom 3,5 óra múlva érik, onnan lesz még 2x4, ma meg holnap és ezzel vége is, mert az eventnek vége lesz, mielőtt a keddi szüretre beérnének a liliomok. Ritkán mondok ilyet, de nagyon haragszom...

Melan, jutka190226, -happy58- és 14 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én csak mosolygok, magam sem tudom, hogy miért, talán kínomban. :D
    Holnap és kedd reggel még tudok horgászni. Utána majd megírom, mennyi gyöngy jött a 0 db- hoz. ;) Az biztos, hogy 3x 6 db- al elégedett lennék. :D

inanna11, Melan, szekulagábor és 15 más kedveli ezt.
  4. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Nem hinném, hogy szintfüggő. Én 224-en vagyok, és nincs gyöngyöm, viszont van még 2 nap. De már betettem csalogatónak a gyöngyöt a kérdőjel helyett.

Melan, csio70, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  5. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Sziasztok! ugyan úgy voltam ma délután én is, csak mosolyogtam az egészen, hogy ilyen nincs:):) Volt 20 db utalványom az összesért 1 db-os jegyet vettem. Az eredmény 2 db ráknál 2x6 gyöngy:D az utolsó dobásnál papagájhal 1x6 gyöngy:D:D A homár, nyársorrú "csak " 30-40 db halas ládát és Tp adott. Szorítok, hogy Nektek is sikerüljön az utolsó dobásoknál!!!:);)

Melan, szekulagábor, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  6. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Válaszolva magamnak: utalványok beváltva, luxus, prémium, sima csali megvéve, elhorgászva= nulla gyöngy. Hát, .....hiába az új kép.

edina242, Melan, szekulagábor és 6 más kedveli ezt.
  7. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sziasztok!
    Huu csak meg lett az utolsó 6 gyöngyöm. Vettem 1 csalis ládát és abból lett 1 prémium csali és azzal fogtam polipot. Polip meg dobta nagy lendülettel a gyöngyöt, mázlimra elkaptam.
    Mindenkinek ilyen szerencsét kívánok!!!

szekulagábor, csio70, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nekem is hétfőn lett meg a felhő!Meg lesz az :)

csio70, jutka190226, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  9. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Azt hittem felhő nélkül fejezem be az eventet, de nagy szerencse ért. Eddig a dupla halat adóval horgásztam, de ma úgy gondoltam a többszöri pecázás hátha nagyobb szerencsét hoz. Volt 16 jegyem és próbaként 7 db-on 1halat adójegyet vettem. Láss csodát a 6. horgászásra adott 6 db gyöngyöt, így megszereztem a felhőt, VÉGRE. A többi már csak ráadás. Sok sikert mindenkinek.

maszilva, Melan, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  10. AgyRex

AgyRex Utánpótlás-írogató

Nagy nehezen összejött nekem is a délután folyamán a felhő a maradék utalványból. Vegyesen vettem luxust és sima csalit. Az biztos, hogy még egyszer ennyi kosarat nem fogok venni, mert ezzel most nagyon felbosszantottak. Kitartást mindenkinek!

11. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Az a baj ezzel a 2 nappal, hogy a pecázáshoz horgászutalvány kell, ami csak 23 óránként "frissül". És én (nem tudom, rajtam kívül még hány játékos van így) reggeltől estig dolgozom. Viszont az event 14.00-kor bezár. Szóval kedden már NEM lehet pecázni, mert ugye napközben "lesz aktív" a horgászutalvány, de akkor ugye munka van. Mondjuk lehet, van olyan szerencsés, aki a munkahelyén is tud farmozni, én sajnos nem tudok! Én ma több, mint 30-at pecáztam! Egy kezem meg tudom számolni, hány "normális" hal lett, pedig a zöld körnél (középen) állítom meg a pulzálást!! Rák meg papagájhal egy raklap! :( Egy darab gyöngyöm sincs!!! De lett +125 halas-, 1 szerszámos-, 1-1 vidám- huncut állatos-, 2 romantika II, 1 db III-as (még véletlenül sem IV!!!) ládám, meg 90.800 csp, 2× 227.000 tp, 2× 447.200 Btp. És hiába írtam a panaszfórumba, a supportnak, semmi válasz! Vagyis inkább az az érzésem, hogy pont ezért, mert voltam olyan szemétláda, hogy merészeltem reklamálni, pont azért nem kapok lópikulát sem, nemhogy gyöngyöt!!! Úgyhogy azon gondolkodom, hogy tényleg abbahagyom ezt a ... játékot, mert ez már egy aljas játék, nem pedig szórakozás! Pedig, ha az a pénz, amit beleöltem (prémium gazdaság évekig, farmmunkás segítő, ládák ... ) most ebben a vírusos időben piszok jól jönne!!!! Amúgy meg pont ezért vagyok mélységesen felháborodva, hogy most, ebben a helyzetben sz....k a játékosokat!!!! Inkább nem mondom ki, mit kívánok a szervezőknek!

edina242, Melan, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  12. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

volt délutáni horgászásból, 2 db jegy, gondoltam a legnagyobb lelkinyugalommal eljátszom.... hihetetlen dolog történt! lett még egy 6 db gyöngy...:D csak sima horgászcsalit használtam

remélem a reggeli horgászásból összejön a felhő:sleepy:

sorstársak előre,azért is!

Melan, jutka190226, -happy58- és 6 más kedveli ezt.
  13. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

A Jós szóljon belőled:)

csio70, varga1234, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem ez már nem oszt, nem szoroz. 18:00,20:00 óra lenne az ideális lezárás számomra is és sokunk számára is. Mivel eddig sem agyaltak ezen, ezután sem fognak szerintem. Holnap megérkezhetnek a gyöngyök hozzád is, ha nem, akkor majd szedünk a tavakból. :D
    _____

Még mindig nem találtam meg a fényképet, amit valamikor írtam. Gyerekek jó sokat szedtem a Balatonból. Ezt csak egy megnyugtató mondatnak szántam. ;)

Melan, szekulagábor, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Holnap lesz az utolsó horgászatom...gyöngyeim száma 6 db:sleepy:
    Április 14.-én indult ez az event...meg sem mertem volna álmodni, hogy a felhő nem fog nekem összejönni:cry:
    De még van 1 napom
    :wuerg:

spagetti24, Melan, szekulagábor és 16 más kedveli ezt.
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Legközelebb merjél nagyobbat álmodni ::)))

Melan, jutka190226, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Most hirtelen azt sem tudom mit ad a felhő...de én mindig azért indulok harcba, az-az alap:)

spagetti24, -ágianyu33-, Melan és 8 más kedveli ezt.
  18. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Majdnem végszóra jelentkezem én is. Most horgásztam el én is a maradék utalványokat. 12 gyöngy van a birtokomban, ez olyan mintha egy sem lenne. Még holnap amit lehet megpróbálom kifogni, de ezek a gyöngyök már messzire elgurultak szerintem. A háromból egy farmomon van felhő, itt 12 gyöngy, a harmadikon egy sincs. Nem őszinte a mosoly a képemen, utálom az ilyen tehetségemtől független szerencse játékot, akár kaptam mellette reszlit , akár nem.

Melan, soresne, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Gyöngyöket...
    Amúgy pedig: (bár biztos tudtad, de legalább én is megnéztem, mit nyernék, ha ...)
    Jutalom:
    • farm szint x 2.000 TP
    • sziget szintje x 1.400 BTP
    • 1 db Trágyás láda
    • 2 db Tápos láda

20. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Hurrá! Megvan a 2. felhőre való gyöngy. De azt nem adnak. 30 db gyöngyöt horgásztam. Még van egy nap. Ha el lehetne küldeni, szívesen elküldeném valakinek a fennmaradó 15 db gyöngyöt, mert csak horgászásra tudnám használni.

csio70, soresne, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.