Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Kész vagyok a tóval és minden felhőm aktív.Nagyon szurkolok minden kedves játékostársamnak!Személy szerint nagyon igazságtalannak tartom az ilyen szerencsén múló eventeket!Remélem nem pénzért fogják majd árulni a felhősorokat azoknak akik keményem dolgoztak!Amúgy rendszeresen pecázok,de amióta kész a fehő 1db gyöngy nem jött.

2. berzsi1

berzsi1 Járnitanuló

Én 11 éve játszom minden nap pecáztam még egy lehetőségem lesz. eddig egy szem gyöngyöt sem kaptam.

.barbi1., vazulneni8, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
  3. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Akkor már ketten vagyunk. nekem sincs.

bindi5454, .barbi1., vazulneni8 és 6 más kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

nem lett meg az event:) nem jött össze elég gyöngy.. sajnos..

bindi5454, Gólyaláb, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  5. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Nekem is elúszott ez a gyalázatos 20 napos horgász- szerencse- zsákbamacska event. Gratulálok az event készítőinek ehhez a remekbeszabott szerencsétlenséghez. Csak így tovább BP. majd rövidesen megvásárolható lesz ez a felhő is egyszer.- Köszi->:(:wuerg::oops::eek:

Suesette, .barbi1., stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Ach.!
    Sajnálom, hogy nem volt szerencséd. Remélem ilyen játékkal soha többet nem találkozunk.
    A kedvenc eventem volt szerettem ezt a minijátékot, élvezettel pecáztam mindig, amíg hagyta a játék, hogy én irányítsam a lejátszott minijátékaim mennyiségét. Már az előző hasonló sem tetszett, de ez a mostani nagyon nem volt a szívem csücske. bár szerencsém volt hiszen a felhő megvan, de ez nem normál játékkal, hanem kosarat vettem mindjárt az elején. A ládákat amiket kaptam még nem nyitottam ki, reménykedem benne, hogy ott is kapok valami jót és hasznosat. Valahogy hiányérzetem van, olyan érzésem van, mintha nem végeztem volna még az eventtel. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért érzem így, de űr van bennem nem a jól végzett event és a játék öröme.
    Még holnap délelőtt lekapom a három órát ami jegyeket ad, azt elpecázom és búcsút intek ennek a fura eventnek.

7. achmed1122

Tényleg fura egy event lett..:) mert a tematika nem volt rossz.. :) csak valahogy mindig elkerült a gyöngy:D

jutka190226, .barbi1., Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  8. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Sziasztok! Mélységesen fel vagyok háborodva, remélem csuklik a BP központ minden dolgozója. Ez volt az utolsó olyan játék, amit én megcsináltam. Többet egy kattintást se várjanak tőlem olyan eventnél, ami kizárólag a szerencsén múlik. Ahogy olvasgattam, nem én vagyok az egyetlen, akinek nem volt szerencséje!!!!! Sajnálok minden játékos társat, aki hasonló cipőben jár. Azt meg felejtse el a BP, hogy később ezért a felhőért fizetni fogok!!!! Amit most gondolok róluk, azt inkább nem irom le, mert nem szalonképes. Ugy tünik, hogy van még olyan mélység, ahova tudnak süllyedni!!!! 233/600>:(:mad:

jutka190226, bindi5454, Suesette és 12 más kedveli ezt.
  9. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nagyon sajnálom akinek még nincs meg a gyöngy..:( beleképzelem magam a helyzetbe... én is nagyon mérges lennék azt biztos! Ez nem jó fajta event volt... hogy a megdolgozott munkáért nem lett meg a végkifejlet a Felhő..ami a lényeg lett volna.
    Nekem meg lett...de azért szerettem volna hogy mindenkinek meglegyen legalább már a mai nap.:(
    Szurkolok hogy akinek van még lehetősége legyen szerencséje este...vagy holnapi nap!

10. achmed1122

Én nem vagyok mérges..:) csak jó lett volna rengeteg felhő elment már..:D potom 11 év alatt szóval ..

Majd a következő meglesz .. :)

jutka190226, vazulneni8, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hát reméljük:) annak már csak meg kell lenni! :)

12. achmed1122

Persze:) Elöre kell tekinteni ez most egy ilyen event volt a következö reméljük könnyebb lesz:) ;) Fel a fejjel:)

jutka190226, .barbi1., forrairegi és 5 más kedveli ezt.
  13. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok
    Sokat gondolkoztam leírjam-e,de végül is úgy döntöttem megteszem.Tudom egy fecske nem csinál nyarat és remélem modik sem fogják rosszallóan fogadni írásomat.Nem azt akarom kifejteni mi vezetett csalódásomhoz,de a gyöngyszerzés közte volt.És ez az amivel kapcsolatban volna egy megoldás,ami esetleg célt érhetne vagy fontolóra vennék.
    Mindenki tudja mi is az a Fair-Play.Habár itt nem ellenfelek vannak,de azért a kölcsönös tisztelet alapján elgondolkoztató az ötlet.
    Elszomorított minden olyan eset mikor olvasgattam hogy több éve játszó nem több éve játszó sikertelen egy szerencsére alapozottnak nevezett event kapcsán.Milyen veszteséget jelentene vajon BP-nek ha mondjuk a Fair-Play szellemében a most csalódott játékosok is megkaphatnák a felhőt.A gyöngytelen játékosok között vannak akik bizony valós pénzt is befektettek a lehetőség reményében pluszban az időről az aratásoknál,ültetéseknél,utalványok kiváltásánál.Így én úgy gondolom ezt a nemes gesztust ami világszerte sok helyen sokféle ágazatban sikert ért el itt is megtörténhetne egyszer.
    Remélem ezen soraimmal nem írtam semmi olyat ami sértené a szabályokat.

14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ráadásul, most nézem, a gyöngyért vásárolható csalik árát! Olyan áron vannak, mintha két kézzel szórták volna a gyöngyöt:pxDxD

jutka190226, bindi5454, .barbi1. és 13 más kedveli ezt.
  15. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, csalódott vagyok, ezt az eventet 0 gyönggyel zártam. Ma elhorgásztam az utolsó utalványokat. Végig vittem az ehhez kapcsolódó 3 eventet, arattam, kapáltam, ha úgy alakult használtam szuper trágyát, ott meglettek a felhők. De itt ez kimaradt. Igaz a ládákból jött bónusz, ttp, csp, tp, barkácscucc 1 nyárorrúért, (vicc kategória)de gyöngy ami feltette volna az i-re pontot nem. Csalódott vagyok,még ha ez játék is, mert hiányérzetem maradt, felhőtlenségből adódóan. Igaz az is, hogy nem volt oda irva az ismertetőben, hogy mindenki szerencsés lesz, mert lesz felhője, de ezt azért nem gondoltam volna. Eddig ha nem lettek meg a felhők -(ritkán a 9 év alatt) az abból adódott, mert nem volt időm, hogy géphez üljek, vagyis tudtam, én nem tettem meg mindent, ami ahhoz kell hogy sikeres eventet zárjak. Most megtettem mindent, de ez egy szerencse faktorú játék volt, nekem nem dobott 18 gyöngyöt. ( igen, sok mást adott, és annak is örülni kell) Azért ez most mégis nem egy siker történet, hiába tettem fel képnek gyöngyöt. Most le is szedem.

jutka190226, .barbi1., Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én egy luxus csalit vettem gyöngyért:wuerg: Azt hiszem 40 halasládát kaptam a fogott halakkal:music:

jutka190226, Evita-55, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  17. blogger55

blogger55 Törekvő

Nekem sem lesz meg 2010 óta játszom........................mindent teljesitettem ,s mégsem

bindi5454, jófarmerlány, Amira09 és 5 más kedveli ezt.
  18. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Én is csatlakozom a csalódott játékosok táborához! :( Elhorgásztam az utolsó utalványokat is,de 12 gyöngynél több nem sikerült,pedig vettem 1 kosarat is! Ha tudták,hogy ilyen gyéren jönnek a gyöngyök,akkor legalább gyakrabban szedhettük volna le az utalványokat! Igaz,hogy ez csak egy játék,de mégis rosszul esik,hogy hiába dolgozol,eredményt nem érsz el! :(

19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nagyon sok munkát időt kértek tőlünk, de nálam sem lettek meg a gyöngyök, csak 6 darab8)
    Megvettem a nagy kosarat ,mert úgy gondoltam ha a felhőért kell fizetni ott nem lesznek plusz ajándékok:p
    Lássatok csodát bőven meglettek a gyöngyök, de azt hiszem ez így mutatja a játék valódi arcátxDxDxD
    köszönöm a játékot,de nem hiszem hogy belefogok ilyen pénznyelőbe még egyszer8)
    aki kész annak gratula,aki még pecázik sok sikert a befejezéshez, főleg a gyöngyök kigyűjtéséhez:inlove::inlove::inlove:

20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Jött 6 db gyöngy, de így is csak 12 db van...nekem ez az event most így sikerült
    :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.