Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Sajnálom,akinek még nem jött össze a felhő.Én nem is értem,miért nem jött több alapban és itt nem csak a felhőre gondolok.A bolt kínálata az egyéb nyeremények között lehetett volna gyöngyért csalit venni de így??Nem is volt részemről kínálat ott,örültem,hogy a felhő meglett.Az egész event alatt 3× jött gyöngy,így maradt 3 db fölösben,ami másnak meg pont jól jönne.
    Az ajándékok tetszettek,akármilyen láda is jött.

2. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Gyalázat, a teljes event alatt 0 gyöngy !!!!

3. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Csősztök, 12 gyöngy, no felhő.
    Gondolom, majd 2 év múlva meg lehet venni pénzért. :(

4. mesix73

mesix73 Utánpótlás-írogató

Én is kb ennyi ideje játszom :) nálam talán annyival jobb a helyzet hogy kb150 utalványból már 3db gyöngyöm (milyen találó elnevezés tényleg "ritka" ) lett, holnap van még 7 utalvány, de illúzióm nincs ebből felhősor már nem lesz.

jutka190226, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  5. kampo

kampo Junior szaki

Hurrá!!! utolsó előtti csaliból jött 6 gyöngy , most már van hat! Most vagyok igazán gondban! ***

6. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Úgy gondolom a "BIGPOINT/FARMERAMA" magyarázattal tartozik a játékosoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. kampo

kampo Junior szaki

Látom a cenzura már megy, de az algoritmus megváltoztatása még nem

Van, hogy a mondandó, amit megenged magának a Játékos, nem a nyilvános fórumra való! /mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.5.21
    jutka190226, Kuzdern, .barbi1. és 2 más kedveli ezt.
  8. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Köszönöm néked ó Farmerama, hogy elvetted tőlem/tőlünk a sikerélményt, pedig megdolgoztunk érte, gyöngy mégsem lett elég. Nem tudom adminok jelezték-e a tulajok felé kedves gondolatainkat? Nem tudom meddig lesz itt ez a hozzászólásom, ma már működött a cenzné ura...

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ha hiszed, ha nem, elment tőlünk is, és más nemzetek moderátor csapatától is a jelentés ezzel kapcsolatban, de a további dolgokat illetően nem a mi kompetenciánk.

10. lellebelle

lellebelle Fórum-zöldfülű

Köszönöm a 12 gyöngyöt, már el is kentem a hajamon

11. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sajnos ez az event elszomorító és kiábrándító volt számomra. Sikerült 6 gyöngyöt gyűjtenem az egész event alatt.
    Csalódás számomra, hogy a lehetőséget a felhő megszerzésére nem a befektetett munka, hanem egy szerencsén alapuló algoritmus határozta meg.

Ennél többet nincs mit mondanom..

12. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Sajnálom,hogy sokaknak nem lett meg a gyöngy.nemrég még azt hittem,nekem sem lesz meg,de sikerült.Nem vettem ládákat,mert az elején csak pórul jártam vele.Váltogattam a sima és a prémium csalikat,és az első 6 gyöngy sikerült,polip adta prémiumból.Most nemrég variálva használtam el a sima,luxus és prémium csalikat,sikerült a másik 12 gyöngy.Prémium és luxus csalival jött a 6-6 gyöngy,ha jól emlékszem,akkor gömbhal és papagájhal volt a fogás.Sok sikert azoknak,akik még tudnak horgászni.

13. ribizli4

ribizli4 Haladó

Közel 11 éve úgy játszom mint egy megszállott. Most sikerült nullára amortizálni a lelkesedésem. Már az eventismertető olvasásakor tudtam, hogy nem leszek feldobva. Azzal, hogy egy eventen belül háromszoros szerencsén múló elemet tettek be jócskán kibabráltak a kevésbé szerencsés játékosokkal. Lesz még ma három utalványom, meg reggel négy. Ha nem kapok gyöngyöt, nem lesz felhőm. Köszi BP. Így kell ezt csinálni a hűséges, alkalomadtán pénzt is költő játékosokkal.

14. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

A tanácsodra hallgatva gyűjtögettem az utalványokat, és szerencsém volt.;)8)Köszönöm:inlove:
    De nem okoz ez a szerencse tartós örömöt:(, kiváltságosnak érzem magam:oops: és ez most szégyennel tölt el:cry:olyan, mintha csaltam volna:(
    Sajnálom a társaimat:(, akik küzdöttek, mindent beletettek, mégis bukásra ítéltettek:wuerg:
    Nem lennék irigy, ha mindenki megkapná, aki legalább 20-t horgászott......
    Nem ez lenne az első, amikor utólag, vagy játék közben változna meg a nyeremény lista:p:music:
    Reménykedem;)

Utoljára szerkesztett: 3.5.21
    stellácska26, maszilva, vihence és 13 más kedveli ezt.
  15. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Szép estét!
    Azt hittem, nekem sem lesz meg a felhő, mert még 10 perccel ezelőtt 12 db gyöngyöm volt. Valamikor az elején kaptam az első 6 db-ot, aztán tegnap a következő 6 db-ot.
    Most gyűjtöttem be az utalványokat utoljára. Csaliláda S-re váltottam be őket, mint mindig. És sikerült gyöngyöt kapnom!
    Nem felhőtlen az örömöm. Ilyen keserves eventben már régen volt részem.
    Akinek van még lehetősége horgászni, ne adjátok fel!

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az én farmom is azok között van akik becsülettel végigtolták azt a furcsa eventet és nem koronázza felhő a a végét.
    Jó tudom ez egy JÁTÉK de véleményem szerint nem kellene a szerencse faktorra bízni a végkifejletet.
    Azt is tudom, hogy ez előre meg lett írva, de mindenki bízott abban, hogy nem Ő lesz a vesztes. (Én is bíztam benne...)
    1 dolog biztos: még egyszer nem kezdek ilyen dologba bele sem !! >:(>:(>:(>:(

17. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Ennyi játékost, megszívattak! Szomorú, miért érdemeltük még ezt is???

18. koko1999510

koko1999510 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Úgy döntöttem mostanában nem veszek lottót, így csak spórolhatok, mert rá kellett döbbennem, hogy szerencsém 0. Mégis lehet, hogy nem a szerencsét kellene kárhoztatnom?

19. Katus65

Katus65 Utánpótlás-írogató

Nagyon szomorú vagyok. 3 hét horgászás után nem lett meg a felhőm, köszi Farmerama. Elgondolkodom, hogy érdemes-e tovább güriznem. De látom nem vagyok egyedül. Ez most nagyon nem volt fair. >:(>:(>:(>:(>:(>:(

20. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Van 12 db gyöngyöm - mit tegyek vele????

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.