Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Köszi.Tényleg szerencse volt,mert most játszom először ezt az eventet és egyben minijátékot.Azt se tudtam,tudom mit hogy miért csak kattintottam azt már medve koma pecázott is.Már a csali megszerzése is picit gondolkodóba ejtett,de legalább arra rájöttem.Tetszik úgyhogy nekem bejön ez a horgászós dolog.

-Erbrow-, jutka190226, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D Biztos avas volt a kukorica. :D Ezek nagyon finnyás halak. :D

Lehet hogy én meg elküldöm a medvémet téli álmot aludni, mert pecázni azt nem tud. :D

:D:D:D Hmmm... valahogy nem állt össze a kép: egy kakas olajos halat eszik. :D A rántott húst jobban szeretem. :D

ursa11, jutka190226, Nagyii58 és 13 más kedveli ezt.
  3. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Én se sietem el ezt a játékot. Most vettem észre, hogy a paradicsom teljesen elterelte a figyelmemet, így majd fél nap késéssel kezdtem el.

Nagyii58, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még nem lógattam semmit, sehová;):):p.
    A medvét megtaláltam, az is valamixD.

jutka190226, Nagyii58, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hol volt a medve? A pajtában? Mert én ott találtam meg. ;)xD

jutka190226, Nagyii58, Melan és 2 más kedveli ezt.
  6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Első fogás 2 papagájhal. Remélem holnap jobb lesz a kapás!

jutka190226, Nagyii58, Melan és 4 más kedveli ezt.
  7. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

mivel telefonon kidob, a laptop meg álando onlineoktatásban van, igy kihagyom eszt is meg az összes eventet, mivel a multkor is éppen hogy nem tudtam befejezni! csinálhatnának már valamit, hogy huawey p 40 light on i menjen a játék!

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Estig 4-et pecáztam, egyszer lett 1 nyársorrú, mit is adott volna, ha nem szerszámos ládát :wuerg:
    Gömbhal, homár, makréla egy árva buznyák gyöngy se sehol:wuerg:
    Hogy ebből hogyan lesz meg a 15 gyöngy? A múltkorinál is van akinek már rég megvolt, én 10-el kullogtam:wuerg:
    Pedig pont ezért tepertem a paradicsomos eventtel, estére már a harmadikra is felmászhatnék, minden létező jegy kiváltva;)

-Erbrow-, Nagyii58, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  9. Szomszika

Szomszika Rutinos

[​IMG] [​IMG][​IMG]
    Ez a felhő letudva.
    :inlove:
    Este félálomban elvetettem az eventgazt, majd szépen beadogattam. Reggeli aratás, eventesgaz helyett szénát vetettem. Most szaporíthatom újból a gazt.:cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 15.4.21
    inanna11, tewo, cirmi54 és 3 más kedveli ezt.
  10. verda

verda Haladó

Sziasztok, "A középső buborékba be kell adni egy medvét - állat a pajtánkból." Kezdődik az event leírásában, én már itt elakadtam, rákattintottam, a középső buborék középső buborékára, az óra elindult, de sehol sem tudok beadni két medvét, nem is kérnek erre, a "használd a különleges vízililomot" -ról sem tudom, hogy az hol van. Én nagyon szerettem ezt a horgászóst, jó lett volna az egyszerűbb változata is, annak aki annyira nehéz felfogású, mint én, és szereti a már ismert dolgokat.

jutka190226, máriamargit és tewo kedveli ezt.
  11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Ha az órád elindult, akkor automatikusan beadtad azt az egyébként egy medvét, amiért két horgászutalványt kaptál. A vízililiom használata pedig azt jelenti, hogy levélről levére járva (vagy buborék, ahogy te írtad) váltsd ki a területeket. A képnél, ahol ezt a medvés dolgot is olvastad, ott kettes számmal van jelezve, hogy a "a tavacskába nevelt vízililiomok ikonjai". Erre gondolt a költő. :) Az eventekben (most futó paradicsomos, majd még utána követlező két event jövő héten és utána) szerezhetsz nyereményként zsetont feladatteljesítéssel és a liliomokat így tudod feloldani. Lesz még benne olyan, mint a középső, ami szintén számolni fogja az időt és horgászjegyet ad, én pont ma reggel szabadítottam fel egy újabb ilyet.

Nem tudom, hogy ez így jobban érthető volt-e számodra, ha nem, kérdezz bátran és megpróbálom másként leírni! A mechanikája az én tapasztalatom szerint ugyanaz, mint eddig. Ha úgy érzed, megkavart a leírás, hagyatkozz az emlékeidre és a próbálgatásra - ez most csak egy javaslat, nem parancs, az alapján, ha én nem értem a használati útmutatót, hogyan szoktam eljárni.

Nagyii58, verda és Fuhur kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Ügyes voltál:p

jutka190226 kedveli ezt.
  13. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Hajnalban megint pecáltam egyet.Prémium csalit kaptam most s-s ládából.Medve koma most két gömbhalat fogott.Hát inkább hal legyen az a gömb mint villám.

14. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhő kész! xD
    Eddig nem is tudtam, hogy szeretek pecázni! ;):)

-Erbrow-, Nagyii58, PZoli64 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Hát úgy tűnik nem nagyon kell gyöngyből felhőt szereznem.Prémium csalival jött két nyársorrú.Vidám állatok láda és szerszámos láda.Tényleg nagyon ritka ez a gyöngy.

Nagyii58 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

hol váltom be a horgászutalványt 4 van a pajtában

megvan

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.4.21
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

valahogy nem nagyon megy a horgászat. Valahol volt egy táblázat hogy melyik rész a jó és melyik a rossz. Egyszerűen nem tudok eligazodni rajta, mert akárhol áll meg mindenhol csak kis halakat ad. Nem tudja valaki hol van kitéve az a tábla?

Ui.: megtaláltam

Hát ez nagyon nem jó. Vettem egy kosarat. Nekem mindent adott a pecázás de gyöngyöt egyetlen egy darabot sem kaptam. Kérdés, hogy ha nem ad gyöngyöt hogyan lesz meg a felhő. Mert ha igy megy akkor sehogy. Még a legmagasabb a kardhal sem adott.

Nagyii58 és Melan kedveli ezt.
  18. Sarolta1954

Sarolta1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Első lépésként beadtam a 2 medvét, kaptam 2 db "horgászutalványt", de nem tudom használni, mert a "használat" szürke marad, nem lehet rákattintani. https://prnt.sc/11g5xt1

19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Az előző felirat mellett van egy kis érmés ikon, ha fölé viszed az egérmutatót azt írja ki, hogy irány a bolt. A boltban tudod az utalványt beváltani a jutalmak fülön csalira v. csali ládára, utána "Nyomás horgászni!"

Nagyii58 és PZoli64 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma nem sikerült gyöngyöt horgászni... No de majd holnap;)

jutka190226 és Nagyii58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.