Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok !! Nem írom, hogy "jó reggelt", mert sajnos (ahogy olvasom) sokunknak nem igazán örömteli :sleepy: Volt ma reggelre még 2 jegyem, bíztam a csodában...hiába :cry: Se gyöngyöm, se felhőm... Éreztem a történet végét, elkeseredett-dühös-szomorú voltam egyszerre végig már a 7végén, így munkásokat már nem is vettem :music: Becsülettel csináltam az venteket,de a pecázós becstelen véget ért :sleepy: Munkám gyümölcse 1 nagy ****** semmi lett !! Gratulálok BP -.-

Norella404, jutka190226, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  2. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Ez volt az utolsó event ami szerencsefüggő, és megcsinálom. 229 szinten 12 gyöngyöm lett összesen. A másik azonos szintű farmomon még felesleges gyöngyöm is maradt. Vásárolni akkor sem fogok, inkább abbahagyom az egészet.

Norella404, jutka190226, soresne és 4 más kedveli ezt.
  3. monikaf7676

monikaf7676 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Mindig azt mondják a Modik,hogy mennyit kampányolnak mellettünk,játékosok mellett (főleg az előző vezetést kellett ezért és sok minden másért az egekig magasztalni),most is megtehetnék,hogy mindenkinek jóváírják a felhőt,akinek nem osztott a rendszer gyöngyöt.

jutka190226, firga01, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  4. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Én elpecáztam, mást nem tudsz vele csinálni hacsak nem veszel kosarat, és talán....

5. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Hozom én is a csodás eredményeket. Utolsó bejegyzésem óta mindhárom farmon elhorgásztam 58 sima csalit. Az egyik farmon kaptam összesen 42 gyöngyöt, a másikon 24-et és a harmadikon 6-ot. Tehát két farmon lett felhő (az egyiken akár kettőt is kiválthattam volna), a másikon viszont a közelébe se jutottam. Mindhárom farmon végig ugyanannyi és csak sima csalival horgásztam és ilyen hatalmas lett a különbség. Ebből egyértelműen kitűnik, hogy milyen hatalmas szerepe volt ebben a játékban a szerencsének.
    Én köszönöm a lehetőséget, de nem szeretnék több ilyen eventen részt venni. Örülnék, ha az ilyen szerencsejáték jellegű eventeknél legközelebb az első sorban szerepelne, hogy teljesen szerencsefüggő, hogy valaki a felhőt meg tudja-e szerezni, vagy sem!

jutka190226, Laxiaa, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  6. B11000

B11000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elkeseredett és dühös vagyok, mert az elején kapott 12 gyöngyhöz nem jött meg a hiányzó 3. Egyre érik bennem, hogy abbahagyom a játékot, mert már csak az idegeskedés van vele, pedig gyakorlatilag a kezdetek óta játszom. Hogy gondolja a BP, hogy szerencsefüggővé teszi a felhő megszerzését. Mindig van lejjebb. Kosarat én tuti nem veszek, kenjék a hajukra.

jutka190226, firga01, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  7. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Tökéletesen egyetértek veled, én is így jártam a farmjaimmal.
    Kíváncsi lennék, hogy a 34 piacon kinek, hogy sikerült a felhősor?

jutka190226, bindi5454, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szegyen gyalazat , hogy sokan vagyunk akik meg mindig a gyongyre varunk az utolso orakban :mad: :mad:
    3 gyongy hianyzik a felhohoz, 4ora 15 kor meg 3 at tudok horgaszni , ennyi eselyem van meg a 3 gyongyre es 5 ora van meg hatra , szegyen , hogy azon kell izgulni , hogy meg lesz e a felho vagy sem :mad:
    Ennek nem igy kellene lennie Bp es kedves mindenki akinek lehetosege van szolni a jatekosok erdekeben , feleslegesen toltom itt az idomet , ez nem szorakozas , hanem idegeskedes :mad: en nem erre vagyom hamar idejovok idoben leszedni a jegyeket , pedig mast is csinalhatnek ! Van egy masik farmom amit a lanyom hagyott ram es ott kb fel idoben meg volt a felhore valo sot ott mar plusz 15 gyongy van meg egy felhot kilehetne valtani , en is ugyan annyit dolgozom a farmon ennel az eventnel mint mas !! Nem szoktam panaszkodni de most elegem lett ebbol a szerencse fuggosegbol !!!!
    Gratulalok annak vagy azoknak akik igy talaltak ki ezt az eventet, nekik kellene jatszani es idegeskedni !!!!!!

9. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Napok óta 3 gyöngy hiányzik a felhőhöz. Mindég időben arattam, gyorsan elkészültek a zsetont adók és folyamatosan arattam is őket. Nagy csalódás, hogy a felhő elmaradt. Tény, hogy sok ládát adott a horgászás, de nem kellett volna a felhőt, mint mézes madzagot elhúzni az orrunk előtt. Nem lett volna bosszankodás sokunknak . Nem elég, hogy a rendszer is "döcög", leakad, még ez a szerencse faktoros játék is. Jelenleg a 228-as szinten vagyok, de meggondolom az ilyen jellegű játékra áldozok-e időt. Na így jártam. Aki még küzd, sok sikert.

GYuGYu1003, jutka190226, Laxiaa és 7 más kedveli ezt.
  10. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ezt az összekapcsolódó eventsorozatot így jellemezném: unalmas, siralmas, eredménytelen!!! >:(

Akela, GYuGYu1003, cumi83 és 13 más kedveli ezt.
  11. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Felhő elúszott, 3 gyöngy hiányzik hozzá. Lehetőség viszont ennyi volt.
    Rendben, hogy kaptunk ládákat, de talán X mennyiségű pecázás után a felhőt is odaadhatták volna.
    Sajnos a szerencsefaktor sokunknak nem kedvezett.

GYuGYu1003, jutka190226, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Igazad van! Igazán betehettek volna egy olyan variáns, hogy a végén akinek hiányzik 3 gyöngye (mint sokunknak), egy alkalommal lehetett volna vásárolni 3 db gyöngyöt. Jobb lett volna a játékosok hangulata is. Jobb lenne az ilyen fajta játékot kihagyni!!

Anna051955, jutka190226, firga01 és 7 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Gondoltam a vételre én is, de a "talán" itt nem elég. Nekem az kevés. A pénzem többet ér 1 talánnál.

Suesette, GYuGYu1003, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  14. Anna051955

Anna051955 Haladó

Sziasztok! Ez az event akkor lett volna igazságos, ha egy meghatározott horgászás után mindenki megkapta volna az átfogó eventek után a felhőt, és nem ládákat adott volna. semmit nem érő halas ládákat.:eek:

GYuGYu1003, jutka190226, firga01 és 6 más kedveli ezt.
  15. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Sziasztok! Nagyon elkeserítő, hogy csak 12 gyöngyöm lett és 3 hiányzó miatt ugrik a felhő!!!
    Kedvenceim közé tartozott a pecás event, de azt hiszem ezt is "elvették" tőlem így a 60. születésnapom alkalmából.:(:(
    Köszönöm BP.

16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én hiszek a Modik jóakaratában és a központban is szerintem a felső vezetés dönti el, hogy meddig szorongatják a játékosok torkát a nyereség reményében! Ez minden cégnél így van, szerintem. ( igaz, mostanában kissé túl lőnek a célon)

17. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Csatlakozom a felhőtlenül boldogtalan gazdák népes táborához! :cry:
    Soha többé ne lássam a horgász eventet, és ne keljen bele kezdenem szerencsén alapuló feladatba.
    Én játék és a szórakozás miatt farmozok, mert kikapcsol. Most viszont dühős és csalódott vagyok.
    Kaptam 6 gyöngyöt az előző event során és tegnap előtt is, reménykedtem, hogy a végére majd mindenkinek megjön a szerencséje és sikerül összepecázni a még hiányzókat. Nagyon nagyot tévedtem! :cry:
    Mára hagytam néhány csalit, hogy hátha, de csak halas és barkácsos láda lett a jutalmam. :mad:

GYuGYu1003, jutka190226, muksika és 5 más kedveli ezt.
  18. némethnatália

némethnatália Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Én egy darab gyöngyöt se kaptam pedig sokat horgásztam.Ez így nagyo igazságtalan.Nem kezdő játékos vagyok,minden eventet végig csinálok,228as szinten azon kell gondolkodnom sok év után hogy abba hagyom a játékot.

jutka190226, Evita-55, soresne és 3 más kedveli ezt.
  19. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Teljesen egyetértek az előttem szólókkal!!!!!
    Nekem és testvéremnek sem sikerült a felhő. Ő kapott 6 gyöngyöt, de kitörölheti vele... én egyet sem kaptam! Minden nap horgásztunk.
    A csali ládák sem adtak semmit 2 zsetonért a láda egy alapcsalit adott és nem egyszer, utána csak sima csalikat vettem!
    Ez az event nem emelte az amúgy sem jó hírnevét a központnak. Elveszik a kedvünket a játéktól! Ezek után biztosan nem leszünk játékfüggők!!!:mad::cry::wuerg:

Anna051955, jutka190226, firga01 és 5 más kedveli ezt.
  20. Gazdag11

Gazdag11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Én is csatlakozném az előttem szólokhoz, végigcsináltam az eventet, 0 gyönygöm lett. Nagy középső ujjat mutatnék annak, aki kitalálta, hogy egy ilyen hosszú event főnyereménye véletlenszerű legyen.

szellorozsa, B11000, GYuGYu1003 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.