Visszajelzés Titkos tó - eventeken átívelő esemény - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 13.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nanik1

nanik1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Segítséget kérek.
    Már többször arattam a horgászutalvány vízililiomot, ki is írta, hogy kaptam kettőt horgászutalványt de mégsem váltott át a csaliláda, így nem tudtam horgászni. Valamit elrontottam vagy nálam nem működik :-(
    nanik1 ID: 5688576

szellorozsa kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma kezdtem el ide is benézni, időm sem volt, meg el is felejtettem. Gondolom sokat nem veszítettem, ha már ennyire nem is érdekelt :)
    Mit érdemes kiváltani? A ládát vagy egyből csalit venni? 6 jegyem van, sejtem, hogy szerencsefüggő.

Nyári haldorádó event? Az melyik? Most mi van? :D

Ez vicc? Nem elég hogy megérek sokszor kattolni, belépni, mert gyakran "fagyik", akkor még ez is?

Utoljára szerkesztett: 18.4.21
    szellorozsa, soresne, barbi021951 és 4 más kedveli ezt.
  3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A képen látható (5 számmal megjelölt) csillagos érme alatt tudod elkölteni az eddig összegyűjtött horgászutalványokat.

4. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Nagyon szerencse függő, én vettem kétszer kosarat, és csak 6 db. gyöngyöt tudtam eddig összeszedni, hát erről ennyit, nem is töröm magamat ezzel, mert ha nem veszel kosarat nem hiszem, hogy összejön a felhőhöz a 15 csillag.

szellorozsa, inanna11, apcimama és 2 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    15 napunk van még horgászni...az jó...gyöngyeim száma 0...az nem jó...Szép nyugis Vasárnapot mindenkink;)

6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Akkor hagyom a fenébe.
    Nem veszek semmit, az 100% biztos.
    Általában úgy is napi 1x lépek be mindenhez vagy egyszersem. Most 3 napig csak az eventes növényt szedtem le, mert sajnáltam "elfagyizni" itt az időmet. Gyakran megáll az idő nekem már itt.
    Bár változó, volt ma hogy 3x sem engedett megcsinálni mindent, aztán utána olyan gyors mint a villám...
    Akkor a horgászás most felejtős. Ilyen időjárás mellett nem is csoda, ha nem kapnak a halak. Még téli álmukat alusszák :D

7. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Még nagyon az elején vagyunk, nem kell kétségbe esni. Szerintem nagyon sokunknak összefog jönni kosarak megvásárlása nélkül is a felhő. Azt mondom, hogy türelem. Ha majd teljesen feloldottuk a "titokzatos tavat", több horgászutalványt gyűjtögethetünk naponta és többet is horgászhatunk. Egyébként a horgászat nem lóverseny. Nem lehet a halakat siettetni, akkor kapnak amikor akarnak.:)

szellorozsa, maszilva, PalMa és 10 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Úgy hallottam, már dolgoznak "odafönn" a bónuszkódon, valami ilyesmi várható:
    xD

times84, Avalon, Gabimami és 33 más kedveli ezt.
  9. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Úgy, úgy! Pecás ismerőseim közül páran kifejezetten szeretnek ilyen szemerkélő esőben horgászni. Ma nekem is szerencsét hozott az égi áldás:

Négy utalványból 1-1 sima és prémium csalit vettem, először a simával játszottam, papagájhalat fogtam (volt már három) s a ládából hat darab gyöngy bukkant elő :inlove::inlove::inlove:. Én már nem aggódom annyira a felhő miatt,;) nem gondoltam, hogy hatosával is dobálhatja a gyöngyöketxDxDxD

Melan, PZoli64, PalMa és 10 más kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez a medve már eleve szégyellte magát! Csak halas ládát ad.
    Itt részemről nincs tovább. Vakarja tovább a fejét..:D;)

Melan, szellorozsa, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Lehetne esetleg polipokkal vagy nyársorrú halakkal? :music:
    Ugyan snecim is van egy... de nem nagyon szeretném szaporítani:wuerg:

Melan, szellorozsa, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Most őszintén!?! Kell ez Neked???:music:xD

Ui.: Még mindig csak homárból, papgájhalból és gömbhalból sikerült kihalásznom 1-1 "ládányit", rendre 240-240 ezer TP-t és 1 vidám állatos ládát kaptam értük. Ez így még elég karcsú.... Kardhalat még csak a fenti gif-en láttam (polipot még ott sem)... Persze gyöngy egy szál se... :eek:
    De sebaj, immár 3 utalványt aratgatok. Lesz ez még jobb is! :D

Utoljára szerkesztett: 19.4.21
    Fuhur, Melan, szellorozsa és 16 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Hát most, hogy így látom:music: Nem biztos:wuerg: De a polip sem lenne sokkal jobb mert az az meg rám tapadna:wuerg:
    Szóval bónuszkódba rejtve jó lesz a snecire vadászó csali is:pxDxDxD

Fuhur, szellorozsa, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Ez a gyöngy nagyon szerencse függő. Már jó párat horgásztam, kosarat is vettem, de sajnos még nincs egy gyöngyöm sem:mad::mad::mad:

szellorozsa, Kuzdern, Sanyat és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Kitartás, hatosával kapjuk;) Nálam is csak 6 gyöngy van még!

szellorozsa, Kuzdern, takizsuzsi40 és 4 más kedveli ezt.
  16. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Sziasztok! Kapott már valaki gyöngyöt? Két farmom van 228-as szinten, de még egy db. sem jött. Megint szerencse felhő van?

szellorozsa, Andzsi1971 és Amira09 kedveli ezt.
  17. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Szia! Legalább kaptál.

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Nem tudom mit kellene csinálnom a medvémmel. Lehet hogy elviszem egy halbemutatóra, mert nem ismeri a kardhalat és a polipot. :DCsak kis halakat fog. Az egyik kis halból lett 6 gyöngy és itt megállt a tudomány. Azt se tudom már, hogy milyen csalit vegyek, most csak gyűjtögetem a jegyet.

jutka190226, Melan, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  19. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Ma vettem egy luxus csalit , mindkét farmban adott 3 olyan ronda tüskés halat, aztán meg egy barkácscuccos ládát. Lehet ezt még fokozni:) Szerintem ez érzi, hogy a halat is utálom, nem érdekel, hogy egészséges,horgászás meg pláne nem érdekel. Az a baj, hogy a férjemet hiába ültetem ide, hasonlók az érzései:)

Szia! Az hát, megválogatja , kinek ad valamit.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.4.21
    szellorozsa kedveli ezt.
  20. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!
    Hát ilyen szerencsém még itt soha nem volt. Három különböző csalim volt és adott 18 gyöngyöt /mindegyik 6-ot/, meg van a felhő és még maradt is.:inlove::inlove::inlove:

soresne, Fuhur, Hahacska és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.