Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Egyelőre 3 darabot tudtam venni, 1-et kinyitottam: narancs ló :wuerg:, na a másik 2 majd kivárja az idejét, hátha...:oops:
    Sok sikert Mindenkinek!!!

Marika312, Markitooo, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  2. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok !
    Két napja töröm a fejemet ,hogy megvegyem vagy ne vegyem a " LANTOS " csomagot ! Az előző eventnél megvettem a fás csomagot és kaptam belőle pár jó fát .
    Nagyon szeretném a kacsacsőrű emlőst is megszerezni de ....A csomag 630 FA / 30 ól + kacsacsőrű . Így durván is 20 FA egy ól ára . A BP nem garantálja ,hogy abból valami különleges állatka lesz . Ha simán veszek 30 ólat az 450 FA kerülne és ott sincs semmire garancia .
    Tisztelettel szeretném megkérdezni a játék készítőitől , hogy nem számolták el magukat egy kicsit ?Miért éri ez meg nekünk ?

Szia Vajdaencsi !
    Te lehet ,hogy nem örülsz a kivinek .Küld át hozzám nyugodtam ,én kiugranék a bőrömből örömömben ha az enyém lenne !:D:D:D:D

3. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Írd fel magadnak, hogy ha lesz cserenap jelentkezz nálam egy kiviért, nagyon szívesen adnám most is!!!

Fatther, icus08 és Kukackukac kedveli ezt.
  4. agi967

agi967 Fórum biztosa

5 ólat vettem,lett narancs szamár,béka, kakas, sün, kivi ééééés kacsacsőrű! Jupppppiiiii! xD Sosem volt ilyen szerencsém.

benedekbobe63, iboly54, lukimi és 12 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

10 ólból nekem sem lett kacsacsőrű.
    Le sem írom mik lettek,kidobtam őket a többihez.Viszont kaptam 2 db farkast is,azt bent hagytam,igaz,hogy most már 4 van belőle, de gyűjteni kell,mert nem sok állatom maradt belőle.Holnap még veszek tízet és befejezem,ha lesz,ha nem kacsacsőrű.Egyszer csak jön, mire mindenkinek lesz.Közben pedig ha a piacon kapható,vásárolgatok.

szellorozsa, vjani1129, Boszika57 és 2 más kedveli ezt.
  6. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Ha már úgyis vettél 45 ólat, miért nem csomagot vettél?:sleepy:

iboly54, sziszi1965, Bátyus és 5 más kedveli ezt.
  7. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

én is töröm a fejem, megvegyem-e a 630 aranyért a csomagot... még van egy kis időm eldönteni, mire beérnek a leszedhető ólak a farmon. Múltkor megvettem a fás csomagot mindkét helyre és igen jó fákat kaptam, több "hiánycikk" fát is, azok azóta szépen termelik a CSP-t, és 90%-ban XXL fákat...ha tudnám, hogy az ólaknál is hasonló lesz az eredmény, akkor nem is sajnálnám az aranyat érte:)

sziszi1965, margareta53, Bátyus és 4 más kedveli ezt.
  8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én is vettem 15 db-ot:) de nem nyitom ki..megvárom az 5órát..látom Vajdaencsinél...lett sok kivi..farkas...gondoltam hogy most már csak jobban adja a rendszer...hadd legyen másoknak is...nekem 1-1 van:)..igy kicsit lemegy az ára is..kivi már nállam 80 ezer..a tegnapi 110 ezer helyett...Sok sikert Mindenkinek:)

9. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:mad:jaj ne már!!!!!!!..én nagyon szívesen elfogadnám őket !!--mivel még 1 darab sincs!!:oops::wuerg:

iboly54, énvagyok64 és -orgona- kedveli ezt.
  10. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Komolyan, rengeteget dobott a rendszer. Macskát, birkanyíró változatait is viszonylag sokat kaptam. Meg vakondot is több db-ot.

Ez nálam elvi kérdés volt. Hü***ség vagy nem, de nem szeretem, ha feltételekhez kötik, hogy lesz egy db-od több pénzért, ha veszel mellé még valamit. Fáknál jobban adta a múltkor csomag nélkül is az újakat, ezért a jószágért megküzdöttem :)

11. ricsikata

ricsikata Aktív író

Sziasztok!
    Összesen 4 db titokzatosat vettem.
    Ezek lettek: Vakondlak, Kecskeól piros, Kivimadár, kacsacsőrű emlős!!!
    Nagyon örülök nekik!:-D

iboly54, CsakJucinak12, lukimi és 11 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Vettem először 10 db-ot, ezek lettek:

egérlyuk
    macskaházacska
    galambdúc
    kakasülő
    sárga angórasimogató / ennek örültem a legjobban /;)
    gólyafészek
    piros kaméleonlak
    retró hódvár ++
    piros lóistálló
    vakondlak

Aztán belecsaptam a lecsóba és megvettem a csomagot8) így összesen a 40+1 ól a következő:

vakondlak 3 db
    piros lóistálló 1 db
    retró hódvár++ 7 db
    piros kaméleonlak 1 db
    gólyafészek 1 db
    sárga angórasimogató 1 db
    kakasülő 3 db
    galambdúc 2 db
    macskaházacska 3 db
    egérlyuk 4 db
    sünodú 1 db
    narancs juhakol 1 db
    narancs tyúkól 2 db
    narancs halásztanya 1 db
    mosómedveodú 2 db
    sárga pulykalábas festőtelep 1 db
    sárga csacsikovács 1 db
    sárga struccászati tsz 1 db
    kivi 2 db :inlove:
    kacsacsőrű emlős 3 db :inlove:

Mindenkinek kívánok ilyen szerencsét:) Nagyon örülök..

Fatther, kekmaci75, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó hamar előbújtak nálad!! :D

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kicsit rásegítettem mert nem bírom az izgalmakatxD

iboly54, CsakJucinak12, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Gondoltam. :)
    Én is türelmetlen vagyok,csak nincs meg a rásegítő nekem,az a baj!! :D

Kukackukac, Baby72, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Gratulálok:) ..nem rosszak:)...akkor csak sikeresebb volt a csomag bár az több is darabra:)...jó sokat beáldoztál:) Ricsikata nagy mázlista vagy:)

iboly54, Kukackukac, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Sicc!

Sicc! Fórum-zöldfülű

Szánalmas
    Ismét egy event, ami a pénzről szól

krajnyakjozsef kedveli ezt.
  18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

A két kisebb farmomon, gondoltam, kipróbálom a másik az utóbbi napokban fontolgatott "kiskaput": kiváltottam az A láda titka feladatsorból az 1. szintet (100 denevér), ami 3 titokólat ad, amiken - mivel ott nem "vérre", hanem ezúttal tesztre megy - egyúttal azt is kipróbáltam, milyen az azonnali nyitás: jelentem, jókat kaptam (titokól vagy értékesebb színes ól), de nem kaptam belőlük sem kacsacsőrűt, sem kivimadarat, sem farkast, sem kakast (a legújabb, ami jött, az talán a galamb volt) - persze nem tudom, hogy az elvi lehetőség fönnállt-e egyáltalán arra, hogy ezek (vagy ezek közül bármelyik) jöjjenek, mindenesetre ha vkinek van az enyémmel ellentétes tapasztalata, az, kérem, ossza meg, mert azzal viszont már okosabbak lennénk!

Persze most már nincs akkora tétje. Én nagyon örülök, hogy nem csináltak a búvárboltból egy újabb "szent grált" (sztem senkinek nem jók az ilyenek, mert a vak szerencse/rajtad kívül álló "önkényes" döntés kérdése még a legtudatosabb játékosok részéről cserekor is, hogy mikor jársz vele nagyon rosszul vagy nagyon jól, akár beszerző vagy, akár túladsz rajta, akár megtartod - lásd jávoros slágergyár...), viszont ettől függetlenül nem hiszem, hogy értéktelen lesz (még jó pár hónapig borsos áron lehet majd hozzájutni (megj.: ez huzamosan középmagasan tarthatja a majd titokállatok árát is a hirtelen megugrás majd visszaesés helyett), mindenkinek max. 1 lehet belőle, és ezért a termény sem hiszem, hogy el fog értéktelenedni, főleg ha olykor kérnek is majd belőle - ez csak a hamburgiakon múlik). Akárhogy is, most így legalább mindenki maga dönthet (az is aki eddig nem olvasott pletykás topicokat), hogy mennyit ér meg neki - termelőként milyen árhatárnál kezdi inkább már nem eladni, hanem bedobni, vevőként milyen árhatártól kezdi nem otthagyni, hanem megvásárolni a szükséges ritka titokállatokat...

Üdv, sok sikert mindenkinek!:)

Fatther, kekmaci75, benedekbobe63 és 11 más kedveli ezt.
  19. krajnyakjozsef

krajnyakjozsef Utánpótlás-írogató

Sajnos akinek nincs pénze nem is tud haladni , már az ötödik állatnál tartok ami nincs. Negyedik éve játszom, de ez már sok!!

20. vblanka28

vblanka28 Haladó

de ez időközben gazdaköri lett... így bármikor megszerezhetőek az állatok a piacról

CsakJucinak12 és Kukackukac kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.