Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shunyiman

Shunyiman Fórum-zöldfülű

Üdv !
    Kettőt vettem , egy kakas , és egy narancs hal lett.

2. agi967

agi967 Fórum biztosa

Békám is lett 2 meg piros disznóól az egyik se volt.Pehelytoll,pulykalábas és narancs pulyka,meg sün.Kakas nem kukorékol reggel,de érik még 4.

3. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

sziasztok
    másodjára sün lett ami még nem volt.
    Valakinek titkosügynökképző vagy sajtgyár lett-e?

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez a két ól biztosan nem fejlődhet ki titokólból. Eventek főnyereménye volt, ezért nem került be a lehetőségek közé, ahogyan a Textilmalom sem.

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Azok nem fejlődhetnek ki úgy tudom :)

6. nikolett5478

nikolett5478 Fórum-zöldfülű

Üdv!
    3 titokból lett , pulyka-tehén-kacsa narancs ól.
    83-as szint,többet nem veszek semmit:mad:

7. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a válaszokat akkor már csak béka ól kellene.

8. ősvezér6

ősvezér6 Fórum-zöldfülű

El sem hiszem! Ilyen mázlit!
    Két ólat vásároltam... és sün, rózsa juhakol fejlődött 23-as szinten.
    Nagyon, nagyon örülök!!
    Hasonló jókat Nektek is!!

9. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

sziasztok, 88-as szint: 13 ólból: 1 rózsajuh, 1 piroshalastó, 2 macska-2 egér :), 1 pocok, 2 aranymosó, 1 sas,1 szarvasgombafarm, 1 narancspulyka, 1 narancsló.........hát nekem jó:)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  10. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

En ket titokolat vettem, de most mar tenyleg ez az utolso, az egyik piros hal lett a masik meg narancs tehen, persze a 91-es szinten. Nem mondom, hogy rosszak, de 5 olyan ol van mar amit a multkor se tudtam megszerezni. Hat sajnos megvarom mig az eventekben megszerezhetok lesznek ,tobbet nem koltok se titok olra se titok fara. Aki meg vasarol annak sok szerencset, hatha masnak ossze jon valami.

11. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Sziasztok!
    10 ólból lett egy Kakasom, de süni és a béka még mindig hiányzik.

12. veresi-remete

veresi-remete Utánpótlás-írogató

Szép estét, jó gazdálkodást!
    Még soha nem fordult elő velem, hogy az újdonság fákból, vagy ólakból az első alkalomkor kifejlődött volna! A mai nap során azonban 12 db ólból 3 darab kakasra tettem szert. Mindenkinek hasonló jót kívánok! Az igaz, hogy sünöm most sem lett, de tovább most nem próbálkozom.

Jucus1949, _Cygnus_, magdi06 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Végre pozitívan tudok írni a titok ólról!! Remélem a titokfa is lesz ennyire pozitív! (csak még mindig bánom az utolsó titokfa napot mert 600 Fa költöttem és összesen 1db szentjánoskenyérfát kaptam!) Most 2db kakasüllő jött és egyebek is! Csak így tovább BP!!

14. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok..
    Az örök problémás jelentem...., elégedett vagyok, de nagyon!
    Sikerült a gólya (kettő is), kakas, béka...Már csak sünire pályázom, holnap próbálkozom!
    Mindenkinek hasonlókat kívánok! :)

15. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Mivel tegnap 20+10+10 ólat vettem és még az első körben meglett minden ami még nem volt(gólya,kakas) gondoltam ma még veszek ötöt :D Eredmény:narancs kecske,narancs kaptár,sün,cica,mosómedve.Én örülök neki.Bár így a 92-es szinten talán nem illik :oops: ,de van aki évtizedekig lottózik,bár még sosem nyert.Bár ugye most szerencsém volt,nem úgy,mint eddig.S nem ezért,de ha tehetem a következő alkalommal is veszek :p

-vadocka70- és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. Kira620

Kira620 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ha esetleg gondolod a cserenapkor eszedbe juthatnék, mert nekem van 3 db békaólam, csak a baj az, hogy a 4 hónapnál fiatalabb ólakat nem lehet majd cserélni! :(
    Nekem a mostaniból lett 1 békám, 1 aranymosótanya, 1 narancs kaptár.
    A többi 3 holnap reggelre fog kiderülni.

17. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

5 titokólból lett: róka, narancs disznó, narancs pulyka, galamb és piros halastó. Ez utóbbi még nem volt, de a többi igen. Kakas nem sikerült :oops: Még próbálkozom két óllal, hátha sikerül a kakas és a süni, ami szintén hiányzik. :p

18. safkar

safkar Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    2 ólat vettem mindegyik pocoklak lett, most már van 4.

19. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Gratulálok neked nagy szerencséd van, mivel a két utolsó titokólat megkaptad.

20. Katyvasz

Katyvasz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem szokásom a síránkozás meg mifene,annak fog tűnni de inkább csalódottság>:(
    Úgy örültem ,hogy olvastam ezt a szintes dolgot a múltkori 40 ólból lett 20narancs paci meg hódom is lett elég sok:mad:
    Ami hiányzik,a breka+a kakas sajnos sokan elértelmezték ezt a szinthez való igazítást én úgy értelmezem,hogy 85-ös vok így végülis minnden ól kifejlődhet.Ebből kifolyólag jött a narancs ól dögivel megint:cry:
    Utolsó volt:sleepy: Inkább aratógép stb.de ólat többet neeeem-.-
    Akinek sikerült gratula neki,a pénzem máshova teszem ezentúl:p
    Üdvözletem egy csalódott gazda:(

vilimacsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.