Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Nekem is beért a 10-10 fa:D lett egy amherstia fám, még nem volt, az előző körökkel együtt 3 cédrát lett, füge-avokádó-kamkvat XXL-s mind, lett még 2-2 japánnaspolya és kökény, szeder-szilva-sárgabarack XXL. Még 6 db titokfát veszek a szédült szántóra, hátha ott meglesz az új kertiberkenye is, de ha nem akkor sincs gond, ez több mint sok, amit ezen az eventen kaptam, hálás köszönet:inlove: na, azért legközelebb nem kell, hogy kevesebb legyen;):p Jó éjt mindenkinek!

szellorozsa, nyuszika215 és .barbi1. kedveli ezt.
  2. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Nekem ki van váltva az összes fa a szigeten,de a 3 új szigetes fából(acai pálma,pitombafa,gojifa) nem lett semmilyen fa,de ez nem aszt jelenti neked vagy másnak se lesz csak le írtam a tapasztalatomat.Igen még annyi hogy 2 csomagot vettem a szigetre!

Pandapoc♥ és szellorozsa kedveli ezt.
  3. sasvár

sasvár Junior szaki

Mekkora egy szemétség, hogy 2db xl-es bodzát ad egyszerre!!

szellorozsa és .barbi1. kedveli ezt.
  4. Nekem nem volt ilyen szerencsém
    1 majom kenyér és a többi már rekesznyi.
    2 kerti berkenye a többi már..........
    Veszek még 5 fát és befejezem.

szellorozsa kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Az utolsó 5-5 fám érik, remélem nem hagy el a szerencsém :oops::p

bessie79, Tigrislady és szellorozsa kedveli ezt.
  6. Lili060504

Lili060504 Törekvő

2 kökény :D:D:inlove:xD(ugrabugra bárányka)

bessie79, alpha58, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Beértek a sima farmon is a 10 db. nem lett rossz.. jobb mint a tegnapi...de most sem lett kökényem:sleepy:...nem értem miért nem akar bejönni a kertembe:(
    Ezek lettek: xl: bükk...
    xxl: szivar..sárgabarack..bükk... dió..fenyő..bodza..birs..
    japán naspolya...Kertiberkenye:)
    Örülök mert sok xxl lett..de ez a kökény?!!:music: Többet már nem veszek...ennyi már elég volt..tegnap és ma 47db.:)

mamszi5107, Gio és Lili060504 kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most nézegettem az xxl fák árait...nem mintha elégetlen lennék, mert nagyon jó fákat kaptam, de ha ebből a szempontból nézem, akkor meg egyenesen óriásit kaszáltam...pont 300 FA-at költöttem és legalább 30 xxl fát kaptam, plusz a különleges és új fákat(sima, xl, bármilyen)...csak így hirtelen összeszámoltam egy részét az xxl fák értékének, a feléig sem jutottam és 3000 FA felett tartok... Ha csak a tp részét nézem, főleg a szigeten, akkor sincs okom panaszra :p;):inlove:

bessie79, SzilvaG, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  9. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hát én nem voltam ennyire szerencsés a csomagokkal, pedig erre spórolok minden hónapban.
    Bahán jött +1 majomkenyérfa, +1 amhertsia, és sok cédrát:D
    Farmon egy kökényt szerettem volna, de most se jött össze.
    Meg a +1 kerti berkenye sem.
    Kaptam viszont bodzaXXL-t, sárgabarack XXL-t, meg sok mandulafenyőt-.-
    Dehát ez van, örülök annak, hogy legalább minden újból van:)

Tigrislady kedveli ezt.
  10. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Nekem is jól adogatta az új fákat, de nem csomagban vettem, hanem egyedileg csomagra való mennyiséget. A szigetre adott 2 majomkenyérfát, 4 tamarinduszt (az amherstia mellé jó lett volna még egy, de nem jött). A tanyára 2 kerti berkenyét, kowhai-okat, kökényeket. Érdekes módon a japán naspolya adta a topot, és a kajszi változatai. Mindkét helyre adta az XXL-eket is, és tűzifa aránylag kevés jött. Elégedett vagyok. :)

11. dereret

dereret Fórumőrült

Tegnap 25-25 fát vettem én is. A farmra jött 1 kerti berkenye, 2 kökény és 2 kowhai, viszont a szigetre se tamarindusz, se majomkenyér, amherstia viszont 3.
    Valóban nagyon kevés túzifám lett: talán össszesen 3 xl-est és 1 xxl-es szilvát kaptam a farmon, a szigeten viszont még ennyi túzifát sem. Annál inkább értékes xxl-eseket, mint pl. maté, mombin...
    Vettem még 10-et a szigetre, talán összejön 1-2 tamarindusz vagy majmos, de ha nem, akkor sikerül legközelebb vagy a léghajón.;):)

margareta53, mamszi5107 és Kriszti kedveli ezt.
  12. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! Jó reggelt, mert ugye egy jó gazda még vasárnap is korán kel, hogy megetesse az állatokat és hogy betakarítsa a termést :) Nos én is betakarítottam, de most már ki is kellene takarítani a raktáramat, mert gránátalmával, sárgabarackkal és még sorolhatnám...., de a kedvencem a BODZA aminek már minden változatát több körben, több eventen megkaptam - Dunát lehetne rekeszteni! Örülök én mindennek, de ha kapok egy feladatot, szeretném teljesíteni. No mármost! Kérdem én! Ha nincs hozzávaló, honnan teremtsem elő???? Ilyenkor megy el a gazda kedve! Elkölti a konyhapénzt titokfára, ahelyett, hogy megvásárolhatná az "árudában" és a feladatot is tudná teljesíteni! A migrénem a kowhai fa miatt áll....! Tudom, hogy nem kötelező játszani én türelmes is vagyok, de a titok eventeknél elmegy a kedvem az egész játéktól! Én beosztó ember vagyok! Egyszer kétszer még belefér a lutri, de hogy szórjam a véres verejtékkel megszerzett farmaranyamat, azzal hogy "....talán most... talán most" és a talánból "mostsem" lesz, kedvem sem lesz tovább folytatni....! A biztosítékot a mai bontogatásnál, a bodza és társai mellett a SZILVAFA verte ki 89. szinten! Ez a titok event olyan, mintha a valós életben, egy akciónál megvásárolnám a fél boltot mert, bár nincs rá szükségem, de akciós!
    Szép napot, és sok szerencsét kívánok mindenkinek a titokzatossághoz .)

Szama, Gabimami, mamszi5107 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. bekheg

bekheg Járnitanuló

Teljes mértékben egyetértek Veled, én is ugyanabban a cipőben járok, mint Te. Évek óta játszom, elvből nem veszek farmaranyat. Én is a véres verítékkel megszerzett aranyaimat áldozom fel titokól vagy titokfa vásárlására, de a szerencse engem is elkerül. Nem haladok az új feladatokkal a hiányzó fák és állatok miatt és így oda a játék által várt sikerélmény is.

Gabimami és bonita333 kedveli ezt.
  14. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Csomagban vettem a farmra titokfát (210 FA !!) csak XL és XXL-es régi fákat kaptam. Egy kis jóindulattal nem lehetne úgy összeállítani, hogy legalább 1-1 db az újabb fákból is bekerüljön? Minden alkalommal vásárolok, 94-es szinten vagyok, de még 1 db kökény fa nem sikerült sem az eventeknél kapott titokfákból, sem a vásárolt titokfákból.

Gizdagazdamester és Ősmókus kedveli ezt.
  15. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok tegnap még vertem egy titokfát,a bahamára és meglett a majomkenyér fám de amherstiavirág nem lett.és lett a farmosra kerti berkenye 3 darb

Gio, ho-hoboy és Baby72 kedveli ezt.
  16. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

Örülök, hogy sok olyan bejegyzést is olvasok, amelyben leírjátok örömötöket a titokfákkal kapcsolatban. Most én a közelmúltban történt fiaskók miatt nem akartam aranyat venni, ami volt, abból vettem vagy 15 fát. Új nem lett, de 1 tamarindusz és egy kowhai becsúszott. A többi meg ilyen-olyan. Haladok és kész. 8)

Azt meg félve kérdezem meg, hogy akik elégedetlenkednek, azok hogyan üzemeltetnék a játékot a jelenlegi felelős személyek helyében? Átgondolva minden következményt! Például azt, hogy ha 5 titokcsemetében lenne garantált új fa, akkor mekkora értéke lenne az új terméseknek. Lehet, hogy 3 hónap múlva az új fa termése a béka alsója alatt lenne, mint a többi régi titokfa? :wuerg:

Továbbá: FA vásárlók nélkül hogyan üzemeltetné az egész játékot (gépek, dolgozók), mivel bannerek, felugró reklámok nincsenek, nem zavarják a kedves játékost. o_OBele kell nyugodni, hogy FA vásárlás nélkül nehezebben lehet haladni, pontosabban a régebbi feladatokat lehet könnyen csinálni, az újakat - fa vagy ól nélkül - jegelni kell egy darabig. No de autóból, TV-ből, telefonból, stb. is annak van a legújabb, legfrissebb, legmodernebb szolgáltatást nyújtó, aki tud/hajlandó erre pénzt áldozni. Aki nem tud/akar annyit ráfordítani, annak a régebbivel/kevésbé modernnel stb. kell beérnie.

Mindenesetre mindenki a saját lehetőségeihez mérten halad, és ez így van jól. :)

hóóvirág, farmerogirl, Gio és 13 más kedveli ezt.
  17. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

44 titok fa beért:18db xl vegyesen
    19db xxl vegyesen
    2db japánnaspolya
    2db kökény
    1db konhai
    2+1DB KERTI BERKENYE lett.elégedett vagyok csak modosithatnának a csomagon.elég lenne 20 kötelező és az mellé adnák az 1 biztosat.

jeldo, Gio, _Smurfie_ és 2 más kedveli ezt.
  18. bambusz78

bambusz78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elcsábultam én is, és vettem 2 db titokfát. Egyet a bahára és egyet a farmra. Nem szokott nagy szerencsém lenni, ezért nem is igen vásárolok titokzatosakat.
    A farmon lett: XL őszibarack (már a negyedik), de azért örülünk.....:)
    A bahán lett: MAJOMKENYÉRFA!!!!:inlove::D
    Ezen felbuzdulva, lehet, hogy még veszek két fát.........;)

Gio, bessie79, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  19. maszilva

maszilva Haladó

Sziasztok! Beérett a bahán a talán utolsó fám:XXL gránátalma :inlove: Lehet, most már nem kísértem tovább a szerencsémet.
    A többieknek kívánom olyan fa fejlődjön ki, amilyet szeretnének!

Gio kedveli ezt.
  20. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Sziasztok! Lett 3 kerti berkenyém, japán naspolyák mandulafenyő XXL :inlove::inlove::inlove:

Gio, bessie79 és Baby72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.