Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bambusz78

bambusz78 Utánpótlás-írogató

Igen, tényleg a szerencsén múlik, és nem csak nagy mennyiség után ad újat. Én egy-egy fát vettem és a bahán majomkenyérfa lett, a farmon a sokadik XL őszibarack. Most tényleg szerencsém volt. Amúgy én nem költök a játékra, annyi farmaranyam van amit összemozizok, így annyira nem bosszant ha a sokadik fa fejlődik ki valamiből. Jó pár ólam és fám hiányzik nekem is, de előbb-utóbb valahol úgyis hozzájutok, a gazdaköri küldetések pedig megvárnak. ;)

maszatka2010 és Gio kedveli ezt.
  2. nyafi70

nyafi70 Utánpótlás-írogató

Én 56 fát vettem, igaz 3 adagban. A két újból semmi nem lett. Kérdés, persze csak költői: mi a nagy mennyiség? :(:(

bonita333, mamszi5107 és Evita-55 kedveli ezt.
  3. Marmalade

Marmalade Utánpótlás-írogató

XXL mandulafenyő lett a farmos fám.

icus08 és Lilieth kedveli ezt.
  4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én nagy kegyeltje vagyok a "játéknak":) Vigyáz az egészségemre:)
    Titokól: tejgyárak. (kell a szervezetnek)
    Titokfa: Gránátalma és bodza:)
    A gránátalmát nagyon szeretem, a bodzát kiskoromban megutáltam, mert a betegségem miatt sok lekvárt kellett ennem:(
    Az immunrendszerem és a légzőszervem nagyon rendben lesz, csak sajnos a valóságban nem így van:(
    Nem panasz, csak már régen hallattam szavam:)

Lilieth, bonita333 és mamszi5107 kedveli ezt.
  5. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Sziasztok. Véleményem szerint aki ennyi fát (40-50 db) megvesz, annak tényleg érdemesebb a csomagot választani. Így ugyan azt a pénzt kifizettétek és még csak nem is lett a várt újdonság. Nem piszkálódni akarok, de a számok ezt mutatják. Tessék okosan gazdálkodni! :)

alpha58 kedveli ezt.
  6. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Reggel vettem 3db fát a szigetre,lett 1 majomkenyérfa,most vettem 2db-ot a farmra egyik kerti berkenye lett.Hasonló szerencsét mindenkinek.

alpha58, Lilieth, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  7. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hát én most tényleg örülök: két csomag után, amik nem hoztak rosszul, de kökénybokrom még soha nem jött, vettem még 1 db rajnait.
    És csodát láttam: az 1 db-ból 1 kökény lett!
    Ennek nagyonnn, de nagyonnn örülök, eddig még nem sikerült egyet sem összehozni!

alpha58, nyuszika215 és bercy58 kedveli ezt.
  8. munyi1

munyi1 Utánpótlás-írogató

Szia de a legutobi jopár ilyen eventben semmi új én erre nem fogok költeni meret igy nem érimeg és holvan a korektség?

9. munyi1

munyi1 Utánpótlás-írogató

Úgy nézki áprilisi tréfa mert csak klubtagoknak kedveznek én nem vagyok klubtag ezért nem is lett semmi új fám.

10. nakits

nakits Utánpótlás-írogató

Szia! Csere napon írjál rám szívesen küldök naspolyát :)

nyuszika215 kedveli ezt.
  11. bonita333

bonita333 Rutinos

Szia!
    Én sem panaszkodom, de azt hiszem egy cipőben járunk :) :) :)

12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Meg sem merek szólalni... Érdemes volt beruházni FA-ba! És a mértékletességemet sem kell kárhoztatnom... :D
    6-6 titokfát vettem. Lett a farmon 2 kökény és 1 kerti berkenye. Az ültetvényen 1 amherstia. (Pirulok!) :)
    Ezért most megjutalmaztam magamat, és vettem még 4-4 fát, de az eredményről már nem tudok itt beszámolni. :p
    Nem akarom elkiabálni, de az utóbbi időben szerencse szériám van!;)

mamszi5107, icus08, nyuszika215 és 4 más kedveli ezt.
  13. apa2007

apa2007 Fórum-zöldfülű

Hát... úgy látszik, még a szerencse is a beruházók (sic!)mellé áll... azért gratula

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Könyörgöm, ne írjátok az "újakból" helyett "ujjakból"...
    Ha Te "ujjakból" kapsz, akkor nem fog elférni a kezeden ez a sok UJJ!
    Ha "újakból" kapsz, akkor tökjó, mert a legújabb fáid vannak meg!
    Apróság, de nagyon " BÁNTSA" a szemem...
    Köszi!

Utoljára szerkesztett: 12.4.15
  15. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

tudom nem vigasztal ....de én se kaptam...de nézd a jó oldalát sokaknak lett új fa tehát nekünk csak ki kell várni amig megjelenik a piacon....és mivel sokaknak bejött a vásárlás mi majd megvesszük...mindig csak addig drága még új...ki kell várni és vásárolgatni...
    nekem se...de sokaknak igen..majd én aztoktol megveszem kivárok még egyre több lesz a piacon...ezért kár szomorkodni

alpha58, Gabimami és dalmata10 kedveli ezt.
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Végre Valaki! Nem mertem ezt leírni,. mert ugye nem kritizálhatjuk egymást. Megmerem kockáztatni, hogy sokan nem értik, amit írtál:(
    Sok gazdának már 10 vagy 20 ujja helyett nagyon sok "ujja" van:)

Micse, MamaMeseKertje, Gabimami és 3 más kedveli ezt.
  17. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Heheee
    Nekem 34-es a lábam:)

MamaMeseKertje és bonita333 kedveli ezt.
  18. H.Marci601

H.Marci601 Utánpótlás-írogató

Sziasztok:Én is hozzá szólok ez egy nagy hülyeség a csomagra gondoltam 30 fa +1kertiberkenye 250 FA .az -az 30db 5 FA 150, 100 FA mínusz, tele van xxl-es Bodzával valami nem kerek.

anami1980 és bonita333 kedveli ezt.
  19. ricsikata

ricsikata Aktív író

Sziasztok!
    Én elégedett vagyok, lett 1 XXL őszibarack fám is!!!:)
    Sok XXL-es fa lett ez mellett, de ennek nagyon örültem!!!

anami1980, alpha58, icus08 és 2 más kedveli ezt.
  20. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Nekem van 10-10 db fám kíváncsi leszek mi lesz belőle minden fából van . Tiszt. csilla1865

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.