Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    csomagból a kövik lettek:4 galamb,4 vakond,2 békuci,sárga méhészet,narancs méhészet,2 egérke,narancs tehenészet,
    narancs pulyka,sárga szarvasgomba,sárga birka, 2 narancs kecsketej,2 sünike,2 narancs tyúk,narancs disznó,
    talán ami megérte : piros kaptár, 2 teki,kivi:D8)

szellorozsa, Gio és LBetti kedveli ezt.
  2. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Jöttem megosztani tapasztalatomat.
    A 30-as csomagon felül is vásároltam ólakat. A farm 95-ös szintű. Most először kaptam pink ólat. :) Mindezek ellenére ott van a sárga tyúkól és a sárga tojástojó is. :cry: A sarokban lévő pink csacsikovácsokat és a kacsacsőrűt, kiviket ne vegyétek figyelembe, mert azok már ott voltak. A gőzős is kb 12.-re adott egy terményes pillét. A fő farm 10-es szerveres és több, mint 5 év után is oly ritkán kapok bármit is, hogy néha sírhatnékom lenne.
    http://kepkezelo.com/images/zk8h39mggt7qjip716m.jpg

Lillapilla73, steve223 és Gio kedveli ezt.
  3. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Meg születtek.
    Nagyon jó lett ilyen jó még nem volt a 4 év alatt.
    3 teknős 2 kivi 2 kacscsőrű 4 farkas a többi lényegtelen megy a gőzösbe.
    Mert a fórtuna most ott is jól oszt.Eddig 4 textilmalom 2 illatszergyár.

icus08, PocsékFarmer, Lilieth és 5 más kedveli ezt.
  4. Negro

Negro Járnitanuló

Igen. Retró hódvár miatt a hódjaim egy teljes erdőt kivágtak. Ezért is szunnyadnak a pajtában.

mimi kedveli ezt.
  5. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Amióta a csomagok vannak eddig mindig azt vettem és meg is voltam elégedve vele (mindig legalább 2-3 plusz darab volt az újakból) , de most 2 farmra vettem 2-2 csomagot, de a a kötelező teknősön kívúl nem jött belőle több. Más titok ól jött, de a 10 galamb már nem dob fel és a többi ól sem dobott fel. úgy érzem vettem farmonként 2 teknőst darabját 630 Fa-ért.

Csöpi02 kedveli ezt.
  6. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Fortuna nagyon jól osztott Neked:D Szerencsés vagy, gratulálok:) A magas szintűeket (legalábbis engem) nem nagyon szeret:sleepy: narancs kutyák és retró hódak:( ezeket osztottao_O

Csöpi02, szellorozsa és klari8110 kedveli ezt.
  7. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

A ++ hód után megérkezett a narancs tyúk is!:))

pferko68, Csöpi02, Kriszti és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most majdnem az írtam jobb mintha sárga lett volna .... de ha jól tudom az nem lehet már titkosból ....
    Nézd pozitívan ... ennél rosszabb már nem jöhet ...

szellorozsa kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jó sorozat. :)
    Nekem vagy 6 vonatból "végre" jött egy sárga kecskeól. :p És eddig csupa ilyesmi.
    A 9 titokólból egy textilmalom, egy narancs ékszeres és nagy sokára egy teknős. Ha még a vasutasok megszánnának egy illatgyárral - csak a feladat kedvéért ;) - nagyon elégedett lennék. :)

10. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Akkor a Te farmod a hibás a felborult üvegházhatásért?! xD

Csöpi02 és szellorozsa kedveli ezt.
  11. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

emelje fel az a gazda a kezét, akinek van teknőse, gondoltam, alig látok egy párat -

sajna nincs teknősöm, de retró ++ hódom jött rendesen a gözősról is és a titokólból is, lehet hogy kifelejtették? xD

Csöpi02, szellorozsa és LBetti kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Aszta!!!!!!!!!!!!!! GratulaxDÉn is itt tartok

Csöpi02 és szellorozsa kedveli ezt.
  13. LBetti

LBetti Fórumgróf

Lehet, hogy a teki egyelőre csak sárga ólakkal kompatibilis. Mióta befutott, hozzám sem érkezik semmi érdemleges, de sebaj...:)

sziszi1965, Csöpi02 és szellorozsa kedveli ezt.
  14. csillu000

csillu000 Törekvő

Meg van a teki már csak kivi kell juhé

Csöpi02, szellorozsa és Gio kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mivel két hasonló esemény fut egy időben és két csevegő is nyitva van, úgy látom, hogy keverednek a dolgok és az elvárások.

A Farmexpressz nem hozhat titokzatos ólból kifejlődő állatokat, csakis a következőket:

Mi fejlődhet ki a Titokzatos rakományból?
    • Illatszertár;
    • Kutyaól;
    • Kutyaól 2-es szint-narancs
    • Textilmalom;
    • Jávorszarvas-színpad;
    • Sárga ólfejlesztések/ + retró ólfejlesztések a szintednek megfelelően;
    • Piros ólfejlesztések a szintednek megfelelően;
    • Rózsaszín ólfejlesztések a szintednek megfelelően;
    • Sárga ólfejlesztések a szintednek megfelelően;
    • Sárga barkácsolt ólak a szintednek megfelelően;
    • Narancs barkácsolt ólak a szintednek megfelelően;

A titokzatos ól akcióban megvehető "Sárkány" tenyészetből pedig nem fejlődhet ki az Illatszertár.

Csöpi02, szellorozsa és farmerVT kedveli ezt.
  16. szgneevi

szgneevi Fórum-zöldfülű

akkor még türelmes leszek, mert még "csak" 15 titkos ólat vettem, de még egy tekim sem lett :-((((((((((((

szellorozsa kedveli ezt.
  17. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! 1db Teknőslak :inlove: és 2db Kacsacsőrű emlős lak :inlove:boldog tulajdonosa lettem :D

icus08, mamszi5107, Csöpi02 és 15 más kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Gratulálok!
    Nagyon szerencsésnek mondhatod Magad:)
    Én meg pont ellenteje:nagyon szerencsétlen:alap kutya,alap hód meg a többi is jelentéktelen 91 szinten.

szellorozsa kedveli ezt.
  19. insignia75

insignia75 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Két teknősöm már van, de a kivi sajnos elkerül. Ellenben a ++ hód nem, de ahogy olvasom a többieket, őket sem! Én már nem veszek több ólat, majd legközelebb, megvonatoztatom a hódokat! Mindenkinek jó játékot! :)

szellorozsa, Gio, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  20. Nayram66

Nayram66 Járnitanuló

10 Sárkányos tenyészetet vettem. Lett galamb, gólya, sün, vakond, piros kacsa, narancs halásztanya, narancs tyúk, ++ retró hódvár és KIVI (még nem volt) és TEKNŐS:DMost nagyon boldog vagyok :)xD

icus08, Csöpi02, berzsike és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.