Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -totyika01-

-totyika01- Járnitanuló

Sziasztok!

13 ól eredménye: 3 teknős, 1 egér, 2 galamb, 2 vakond, ++ hód, gólya, narancs stucc, piros strucc, béka.
    Soha rosszabb ne legyen.

icus08, Jucus19, Csöpi02 és 7 más kedveli ezt.
  2. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    5 ólból lett: mosómedve, hód++, piros disznó, sárga szarvasgomba és farkas.
    Mindenkinek sok szerencsét, teknőst és kivit!

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igazad van, bocsánat a keveredésért. ;)

4. gymikii

gymikii Fórumlakó

Hát, sajnos jól érzed........

stellácska26 és Csöpi02 kedveli ezt.
  5. csillu000

csillu000 Törekvő

Hát ez a kivi nagyon nem akar az enyém lenni még vettem 2 titkosat ha abból sem lesz feladom viszont annak örülök h lett teki,kacsacsőrű,kakas,és farka is mindenkinek sok szerencsét

stellácska26, Baby72 és Csöpi02 kedveli ezt.
  6. kiskerész

kiskerész Utánpótlás-írogató

én sem vagyok vele megelégedve, nagyon nem 91.szint

sziszi1965 kedveli ezt.
  7. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Nekem a gőzös nem adott semmi érdemlegeset, de a 8 titokólamból lett egy teknős és egy kivi :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: ez most vigasz a nem tudom hány vacak gőzösre :)

Gio, Muci-farm, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  8. kiskerész

kiskerész Utánpótlás-írogató

gratulálok hozzá :) hanyas szinten vagy?

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

köszi, 92-es szint :)

kiskerész kedveli ezt.
  10. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! ma és is mégegyszer nekirugaszkodtam, vettem 10 ólat. és volt benne 1 teknős! a retró hódok engem sem kerültek el, de igy is nagy az öröm.

Gio, stellácska26 és LBetti kedveli ezt.
  11. Marmalade

Marmalade Utánpótlás-írogató

Lett egy kivim :)

icus08, vcsaba18, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. csillu000

csillu000 Törekvő

Feladom a kivi hajtást elköltöttem sok aranyat és nem jött az a drága nem baj majd 3hónap múlva megkapjuk :) befejeztem a költést csak azért nem szórom a rendes pénzt,hogy zsákba macskára költsem ez most nem jött be

stellácska26 és sziszi1965 kedveli ezt.
  13. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Sziasztok, komolyan kivagyok már ezektől a retro++ Hódoktól, szép korszak volt a retro, de ennyire nem kellene már erőltetni, egy titokólat vettem abból is az lett és a gőzösnél is minden 3-4-ik ól az lesz.... csak azt nem értem, akkor minek ennyifajta titokól , ha úgy is mindig hód a vége... azt hittem, hogy a sárkányosban már csak nem lesz benne...:p ja, hinni csak a templomban szoktak:(:sleepy:

stellácska26, Aniko és maszatka2010 kedveli ezt.
  14. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

23-ból 3 kacsacsőrű,2 kivi,2 farkas, 1 sün,1 rózsaszín disznóól a többi felejtős!!!!Teknős egy sem jött,lehet, hogy azért mert itthon több száz van!!!!(2 élő, a többi műanyag,üveg,fa,édesség stb.)
    Ha küldök erről egy képet szánjatok meg és adjatok egy bónusz tekit!!!!;)

stellácska26, sziszi1965 és Gio kedveli ezt.
  15. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! sikerült már megint alulmúlnom magam. Vettem kb 22 ólat (jaj, bár ne tettem volna). A legjobb eredményem a 9. farkasólam.... meg a 4. piros disznóm. Szörnyű. legközelebb nem veszek titokólakat, csak fát. engem sikeresen beetettek, azzal, hogy most több kategóriás ólak voltak és én csak a legújabbat vettem, hiába. Bedőltem az olcsó PR fogásnak, hogy sárkányos talányos tenyészet " csak ezt vedd zsolti, ha a többiből megvannak az ólak" Háát, Zsolti vette, még paysafecardot is, de azzal legalább Nepálon is segítettem.

icus08, simi1955, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  16. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Újabb retro ++ hóddal lettem "gazdagabb". Ezzel befejeztem a titokól vásárlást.
    Mindenkinek sok szerencsét.

mamszi5107 kedveli ezt.
  17. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Vettem 10 db sárkány titokólat:
    Gólya 1, Galamb 2, Sün 1, Mosómedve 1, Strucc piros 1, Tehenészet sárga 1,Tyúk sárga 1, és Retró hód ++ 2db. Ezzel befejeztem.

sziszi1965, mamszi5107 és bodocszs kedveli ezt.
  18. Aniko

Aniko Junior szaki

Sziasztok. Sajnos en is azok taborat gyarapitom akik - kicsit vagy nagyon - csalodtak.
    Ez a rengeteg ++hod......... no comment. Per pillanat 22 nel tartok. Ebbol 9 kaptam most.
    Sajnos a gozossel sincs szerencsem. Rengeteg sarga olat kapok....... azert ott megprobalkozom.

mamszi5107 kedveli ezt.
  19. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Bár megfogadtam, hogy több csomagot nem veszek, még is vettem egyet, hát nem kellett volna. Nagyon szerettem volna egy kivit a 36 ólból nem sikerült, de retró hód, egér 3-3, és alap ólak, teknős csak a garantált, igaz kaptam 3 kacsacsőrt. Játék valakinek szerencséje van és van akinek nincs.

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Sziasztok én eleve óvatosan indultam, mert sosincs szerencsém, esetleg eventes titokólból kapok értelmeset. Szóval az egy darab titokólból lett narancs nyuszim persze szintemnek megfelelően (91) le se nagyon teszek már narancs ólat nemhogy nyulat. Remélem a következő eventen lesz titokól is, mert ilyen kezdés után bizti nem veszek aranyat újabb pofára esésért. Több sikert mindenkinek és szép hétvégét :)

stellácska26 és Zsolti23 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.