Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot Mindenkinek !!
    Az elejétől olvasom ezt a topicot, Láttam, Ki mit kapott, én is áldoztam, és szerencsés voltam, de még is piszkál egy dolog, amit ha igaz, még ha jól is jártam én is vele, de nem tartok Korrekt dolognak..
    Tehát.. Több farmom van, a ,,legnagyobb" 89-s, és 3 kisebb.. Nos, próba-szerencse, 3 farmra vettem ,,Titok Ólakat" ...
    És láss csodát , olyan farmon, ahol alig volt ólam, ( direkt nem akartam ott ,,állatozni" ), az Egértől a Teknősig, Mindenem van, és nem kevés számban ! / jojan60 a gazdanevem ott .. / A kapott ólakból még vonatra is futotta, így Illatszertől a Pamutgyárig, MINDENT kaptam !! Mondhatják erre Mások : ,,a Mázlista" , de az örömöm nem felhőtlen, sőt..

Kövezzetek meg érte, de nem értek egyet azzal, hogy farmarannyal lehagyom Azokat, Akik 90-100 szinten nem tudnak költeni, mert nincs rá módjuk, így ,,vért izzadnak" egy-egy eventnél, 2 kiviért, vagy békatóért, hogy végre meglegyen, én meg veszek 100-100 titokólat, vagy többet, és és minden fáradtság nélkül lehagyom Őket !! Eleve, a ,,csomag" akár 10-s szinten is ad 1 teknőst :(((
    A magánvéleményem az, ez inkorrekt vásár, mert nem lett leszabályozva, hogy milyen szinten mit adjon a ,,Titok" !!!

A Dcveréb farmon küzdöttem a farkasért, kacsacsőrűért, a jojan farmon pénzért !! szépen sorakoznak a teknősök, kacsacsőrök, kivik, és a többi állat..

Ezek után ,,Várom", mikor lesz akármennyi FA-ért is, aranybanán akció, és bedobva 3300 FA-t, kinyitogatom az ablakokat két nap alatt.. :((( Akkor, ha az állatoknál ezt meg lehetett ,,TENNI" , ha lúd, ..../ legyen pénzed / alapon, ne szenvedjünk már az A.B.-ért ! :))

Őszintén kíváncsi vagyok, Mit Szóltok a leírtakhoz, mert 2 nap alatt ,,fullosabb" lett a kis farmom, mint a 89-s..
    Köszönöm, ha Elolvastátok !! Tisztelettel : veréb

Pákóné, zebraful, rózsabimbó és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Mindenki! Én nem vettem csomagot, mert nem a kacsacsőrű emlős volt a biztosított hanem a teknőc. Míg a fáknál egy csomagban nincs sárga almafa, itt ahogy hallom és látom rendesen tele vannak a csomagok ezekkel az ólakkal. 90-es szint fölött már nem is álmodok, hogy lesz kis úszóhártyás emlősöm, amit azért tartok aljas húzásnak mert a gazdaköribe berakta a terményes ólját, de az ól titkos tehát vegyek jószágot 60000csp-ért. Köszönöm a bipinek, hogy megmutatták, hogy ...... a fejlesztőik. A vonatról annyit, hogy úgy trágya az egész ahogy van, fél milka csp bánja az albinó deni vásárt, de semmi terményes hacsak a citromsárga strucc tszt nem veszem annak.-.-

Erős minősítő megfogalmazás törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.15
  3. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Előazör volt, h nagyobb összeget költöttem, végül vettem összesen kb 50 ólat. Lett
    -2 béka
    -sok egér
    - 2 gólya
    - sok galamb
    - 3 kacsacsőr
    -
    1 kakaska
    - 2 kivi
    - pár cicu
    - mosómedvék
    - 1 süni
    - 3 teki
    - rózsa juhakol

- piros disznóól
    - 1 farkas
    -4-5 retro hód++
    Sok egyéb vacak és kevésbé vacak :D

Utoljára szerkesztett: 16.5.15
    Gio, stellácska26 és sziszi1965 kedveli ezt.
  4. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ugye csak véletlenül elírtad és 50 ólból lettek ezek??

5. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Igen, köszönöm, javítom :) 50 az az '500' xD

6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Még nem tudom befejezem-e, mert még a végeredményt nem ismerem / 3 ó múlva lesz/:music: kíváncsi vagyok.... 10-et vettem én is

Baby72, iboly54 és boldika88 kedveli ezt.
  7. !BR_25

!BR_25 Fórum-zöldfülű

Nekem 6 teknősöm lett, megszámlálhatatlan hód xxl-em... de kivim az sajnos nem... pedig azt mindennél jobban szerettem volna... :(

Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  8. .jaguar11.

.jaguar11. Fórum-zöldfülű

Szívesen cserélek veled,nekem teknős kellene adok kivit.

Aniko kedveli ezt.
  9. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Végre nekem is szerencsém volt, csak 1 ólat vettem és az teknős lett. Illatszerem is lett kb. az ötödik vonatról. Nagyon-nagyon elégedett vagyok. :)

Baby72, Gio és repashock kedveli ezt.
  10. repashock

repashock Haladó

Hát. Titokól retró hód meglepő :wuerg: Sok lant és orion kibontása kb. sárga tyúkól (de lehet ez a vonatról volt -.-) egér 1 gólya :) és örülök a piros vonatos lónak (ez ahogy olvasom nem rossz) De szerettem volna teknőst, kivit, kacsacsőrt illatszert. Nem vagyok elégedetlen DE IGEN :(:cry:

Gio kedveli ezt.
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

10+ 3-ból a 13. nyitása teki lett..... :inlove:+ egér, mosómaci,gólya,sün, sárga ló, talán még breki...a többire nem emlékszem :music: xD most már, csak egy kacsacsőrű hiányzik :D

Baby72 és Gio kedveli ezt.
  12. .norbi1998.

.norbi1998. Fórum-zöldfülű

sziasztok én el vagyok keseredve mert se kiwi se teknős nem lett a titikzatos ólakból pedig már az vagy 20 at vettem és mindíg retrók lesznek belőle gratulálok akinek össze jön de én most vagyok azon a ponton hogy végepedig elég régóta játszom már üdv mindenkinek

13. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sziasztok! Hát én is belevágtam mind a 6 tanyámon ami 88-92 szintig van.Beraktam rengeteg kutyát,egeret,macskát,pockot,rókát,stb. Lett sima sárga nyúl,kecske,putykalábas,kecsketejüzem,és hasonló semmi,de a legjobb mégis a várva várt narancs tyúkól.Megérte!!!

14. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    én megvettem a csomagot és így a garantált teknős mellé még egy érkezett. Volt benne több kivi és kacsacsőrű is, bár ezekből nálam már dömping van (kár, hogy nem lehetett cserenapon hasznosítani). Viszont a több kakasnak örültem, engem idáig az került el nagy ívben ;) Mindenkinek kívánok olyan ólat, amilyet szeretne!

Gio, Hörcsipofa és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. Netrax

Netrax Fórum ismerője

Sziasztok!
    92 szinten vagyok.
    Egy fix csomagot vettem és a pár nap alatt amikor úgy gondoltam vettem 1-1 ólat.
    Lett ezekből 4 teknős 3 kivi 2 kacsacsőrű.Eddig soha nem kaptam az ólakból jót ezért nem is nagyon vettem.
    A gőzösözés eredménye nem tudom mennyi ment de volt mikor 18 ++HÓDOM VOLT MÁR EZ TUTI.
    lett 3 illatszer 6 textilmalom és egy rózsa malac.

vcsaba18, Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. .norbi1998.

.norbi1998. Fórum-zöldfülű

Dettó így jártam én 88 szinten vagyok üdv

17. mariabaroti1966

mariabaroti1966 Járnitanuló

sziasztok 90 szinten vagyok és án is vettem 1sárkánycsomagot ,én sem jártam kúlőnben. enyit a csodaolokrel sziasztok

18. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Vettem ólat és mi lett?? Retró hód! :( :( Na ez azért durva!! :( :(

19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

1 ólat vettem a sárkányosból,annyi fa-m volt....kacsacsőrű lett

Gio, vcsaba18, limara1965 és 2 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Megmondaná Nekem Valaki, hogy a Sárga (1.szintű) disznóól mióta talányos tenyészet és ráadásul a sárkányos talányosból jött ki?7600 csp a gazdaboltban és én 15 Farmaranyat fizettem érte?! Nem retró+-es sima sárga ól.

sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.