Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyulus74

nyulus74 Törekvő

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    10 -10 db csemetét vettem: farmos 1 kerti berkenye ( ez még nem volt) a többi mind xl-es tüzifaxD a bahásat még nem tettem ki.
    Az 5 db titkos ól: 2 ++ hódvár xD 1 galamb, 1 mosómedve, 1 narancs guanógyár
    A bahás fáktól sem várok sokkal jobbakatxD nekem már csak ilyen szerencsém vanxD milyen lesz a horgászatomxD;)

Utoljára szerkesztett: 27.6.15
    Baby72, sziszi1965, Acerola2000 és 4 más kedveli ezt.
  3. Lili060504

Lili060504 Törekvő

2:1 a bahás fa győzőtt a új fáknál:inlove::inlove::inlove::inlove:

Jucus1949, Cyra65, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Acerola2000

Acerola2000 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Beért a hét titokfa is, mint sejtettem, ilyen alacsony szinten( 18.) nagyon jókat kaptam.
    2 xxl körtefa, 3 xxl őszibarack, 1 xl sárgabarack és 1 xl őszibarack.
    Ezek nagyon jók, nem lett homoktövisem, nem baj, majd máskor, most mentem aludni, jó pihenést:)

stellácska26, Jucus1949, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  5. bessie79

bessie79 Járnitanuló

Hihetetlen, hogy mennyi xxl-es fa lett. Párat raktam most csak ki, de így is lett egy plusz homoktövisem és egy khowai fám.:inlove:Kaptam ujjas juharban is xxl-t. Teljesen elégedett vagyok, és még van jópár fa, amit kirakhatok:D:music:

Baby72, stellácska26, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nálam döntetlen lett:) 3-3 ujfa.D

Claunyuszi, icus08, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  7. bessie79

bessie79 Járnitanuló

azta'. 5 Homoktövisem lett összesen. Nagyon boldog vagyok. :inlove::inlove::inlove:

Claunyuszi, icus08, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  8. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Jó reggelt Gazdák!
    Nemigen szoktam írni a titkosba, de most olyan jók a tapasztalataim, hogy kényszert éreztem :D:D. Sok jó XXL-s is érkezett, és mindegyik új fából is kaptam, aminek nagyon örülök :inlove::inlove::inlove:, így van minden fajtából a gyűjteményben. Ami viszont még kellemesebb meglepi volt, hogy ma reggel kaptam egy XXL moringa mellé, ami van már pár de sosem elég xD, egy gyönyörű XXL Goji fát is :inlove::inlove::music:, alig hittem el, ezek szerint mégis benne van a pakliban :p...
    Kellemes szórakozást és jó meglepiket a bontogatásnál Mindenkinek!

vje0315, achmed1122, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szépjóreggelt minden korán kelő gazdának:)

Nem bírtam a véremmel és tegnap este vettem még 20 "Mekong" fát, gondoltam csak lesz már legalább 1 db Homoktövis közötte.-.-
    Íme az eredmény:XL-es fák: 2 db Mandulafenyő, 1 Bükkfa, 2 S.barack, 2 Ujjas juhar
    XXL-es fák: 1 db S.barack, 2 Bükkfa, 2 Ujjas juhar, 2 Mandulafa, 1 Datolyapálma, 1 Tölgyfa
    Lett egy újabb Kerti berkenyém, így már 3 db van, legalább felgyorsul a gazdaköri feladat :p
    ....és a legvégére hagytam a finomságot, képzeljétek
    4 db Homoktövis fa lett a 20 db fából.
    Igaz, hogy így már ezzel az erővel akár csomagokat is vehettem volna, most már mindegy jó ez így. Én nem szeretem a csomagokat, mert amikor utazom, akkor mindig azon izgulok, hogy el ne hagyjam valamelyiket, a másik ok az, hogy megfigyeltem, az utazás kezdetekor minden szépen elfér mondjuk 2 csomagban, de amikor hazafelé csomagolnék, akkor még 3 csomagban sem fér el a cucc, amivel elindultam (pedig nem szoktam a szállodákból "szuvenyíreket" elemelnixD)
    Na mindegy, remélem mindenkinek lesz minimum 1 Homoktövisfája;)

bessie79, vje0315, sziszi1965 és 16 más kedveli ezt.
  10. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Bär mär mindenem volt,de a kisordog ugye :D A bahära vettem meg 4+8-at.A 4-ben 2 xl 1 xxl es egy tamarindusz volt.A 8-as:xxl kakao,xl tüzviräg,xxl csillaggyümi,xxl füge,tamarindusz,amherstia,2 achacha.:music::inlove::inlove::inlove:

achmed1122, vje0315, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  11. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.10-10 fa eredménye siralmas.8XXL-es fa a bahán 1 tamarindusz és egy majomkenyérfa ami különleges.Ja és amim még nem volt XXLcsillaggyümölcsfa :) viszont a farmon csak Xl-XXl-es fák jöttek 1db kökény lett.azt hiszem én itt hagytam abba nincs szerencsém soha ha veszem a titokfát :oops:

sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ma reggelre végre megszánt a titkosok istene és az utolsó 4ből adott 1 homoktövist:inlove: részemről ezzel befejezve, lett 1-1 új fám, nagyon örülök! A többi is jó lett, 8 kowhai, 4 amhestia, 1 kerti berkenye, sok xxl ujjas és tűzvirág, rengeteg xxl mindkét helyen. mindenkinek hasonló jókat kívénok, aki még vadászik a kedvenceire!

bessie79, sziszi1965, icus08 és 9 más kedveli ezt.
  13. Cucufarm2

Cucufarm2 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vettem 2 csemetét. Remélem jó fák jönnek.:)

sziszi1965, Gio és Lili060504 kedveli ezt.
  14. titokfa123

titokfa123 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én 8 csemetét vettem.:) Remélem hogy Homoktövisfa is lesz.:)

Gio kedveli ezt.
  15. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    5 fából:
    sárgabarack xxl,
    cukorjuhar xxl (már a sokadik)
    ujjas juhar xxl :D
    mandulafenyő xl,
    szivarfa xl,
    és megint nem sikerült az új fa :(
    Baha:
    csavarpálma xl :D
    kiwi xxl,
    sajnos ide sem sikerült se ma,se tegnap sem majomkenyérfa sem achacha :(
    És még az óljaim: Kakas 2x, egér,sün,és narancs disznó!

Gio és Claunyuszi kedveli ezt.
  16. titokfa146

titokfa146 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vettem 2 csemetét.:)

Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  17. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!
    Az utolsó maradék kis FA-mból vettem a bahára 1 fát, és csacsacsa lett:inlove::inlove::inlove: Nagyon örülök, így mindkét újból van 1-1:p:p
    Sok szerencsét aki még várja, hogy beérjen:)

Gio, stellácska26, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  18. PéterFarmja

PéterFarmja Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Vettem 1 csemetét a farmra. Remélem jó fát kapok.:)

Gio, vje0315 és szellorozsa kedveli ezt.
  19. titokfa500

titokfa500 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vettem 1 csemetét mivel hamarosan vége de nem szeretném az összes farmaranyat elkölteni.:)

Gio, vje0315 és szellorozsa kedveli ezt.
  20. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Na utolso kör 4 db baha:
    xl es xxl pisztäcia1-1
    xxl csillaggyümi
    xxl pitomba :inlove::inlove:

vje0315, Claunyuszi, achmed1122 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.