Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Tudom, láttam, vettem is már ki belőle:), de tudod a megszokás. Előre nem keverek már babonábólxD;).

Elsőre 10 db aztán 5 db és hármasával nyitottam.

csio70, hóóvirág, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

én is vettem 11-et a sok szerencsés kibontás olvasása után, de még a gülünek van 8 perc.
    Ha nem lesz benne jeges, akkor holnapig eldöntöm, hogy újabb darabolás vagy csomag.

csio70, hóóvirág, Csöpi02 és 11 más kedveli ezt.
  3. progabi

progabi Fórum biztosa

Szánom-bánom... nem bírtam megállni, nyitottam... 10-et vettem, 5-öt kiraktam: 2 db hód++, gólya, aranymosó sárga, tojástojó sárga... Kicsit elment a kedvem...:(

iboly54, Csöpi02, kisszakács75 és 5 más kedveli ezt.
  4. fater030

fater030 Junior szaki

én azon gondolkozok hogy az elsőm kacsacsőrű volt és honnan volt 10 tápom remélem ennek is olyan 40-50 körül lesz az ára :D

simi1955, dereret és progabi kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Kibontottam a 11-et, nem lett jégmadár, vettem még 8-at, abban sem, de lett 6 kacsacsórüm és 3 teknősöm. Majd ezek árából megveszem ezt a fázós verebetxD
    Gratulálok minden szerencsésnek. Tegyétek gyorsan majd piacra őket, jó vevő leszek.xD

csio70, hóóvirág, iboly54 és 20 más kedveli ezt.
  6. §lolita§

§lolita§ Fórum-zöldfülű

Vettem egy csomagot. Motoszkált bennem a kisördög 8-at kibontottam FA-ért. Az első jégmadár lett és még egy. Így már 3db van a kötelezővel. Sikeres csomagot fogtam ki.:D:D

csio70, szellorozsa, Csöpi02 és 12 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Először vettem 10 db-ot, semmi jó. Na azért 1 valami: rózsaszín kacsa ól ez viszont jó,igaz,hogy már volt kettő belőle.Másodjára vettem 4 db-ot, a 4.lett jégmadár.Most megint vettem két ólat,hátha jönne 1 teknős/ 2db van/ és meglepetésemre az egyik megint jégmadár lett.Nagy szerencsém volt. Többet nem is veszek,elégedjek meg vele,mert ez nagyon jól sikerült.! Mindenkinek sok sikert kívánok,sok szerencsét.

hóóvirág, szellorozsa, -Joe8- és 19 más kedveli ezt.
  8. északifény

északifény Junior szaki

Óriási szerencsém volt :) 1 db-ot vettem, áh mondom úgyis reménytelen és igy is rengeteg ól van a pajtában amit nem tudok kitenni ...
    Ééés Jégmadár :D:D:D Mindenkinek ilyen szerencsét kívánok :)

csio70, hóóvirág, bonita333 és 16 más kedveli ezt.
  9. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! 10 darabot vettem, ötöt megnéztem. 3! db gólya, egy mosómaci és egy sárga juhakol. Hát mit mondjak! Talán a a többi jobb lesz!

szellorozsa, csopke1, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Jöttem, láttam, leesett az állam:eek:, hogy hogy a duplájára emelkedett a titokól csomag ára:oops:?
    Mindegy, mert úgysem vettem volna meg, így vettem 11 db ólat, ha lesz belőle jégmadár jó, ha nem lesz.... akkor is jó, legfeljebb a következő alkalommal kapom meg, mint ahogy eddig is.
    Azért nem értem mégsem, hogy miért lett ilyen drága a csomag és még oda is van biggyesztve, hogy milyen jól is járunk, ha megvesszük, mert spórolunk 34%-oto_O.
    Kicsit sajnálom, hogy ilyen irányban halad a dolog, napi 1x-i játékbelépés lesz belőle a részemről8)!
    Akiknek sikerült a jégmadár csomag nélkül is, azoknak gratulálok:)

stellácska26, mamszi5107, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  11. progabi

progabi Fórum biztosa

Hát rászántam még így estére 5 FA-t a nyitásra és a farkas, aranymosó sárga, HÓD ++ és kukori mellett lett egy TEKNŐS! Kezd vissza térni a kedvem is. Ennek örömére vettem még 4-et, de azt már csak reggel nyitom.

csio70, szellorozsa, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Eddig is ennyibe került az ólcsomag. A teknősnél és a kacsacsőrűnél is ugyanez volt az árfekvése. Pont 3-szorosa a facsemete csomag árának.;)

[​IMG][​IMG]Talányos tenyészet csomagja 630 farmarany

csio70, hóóvirág, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Baby:))
    Köszönöm a kiigazítást, lehet azért tévedtem, mert titokólból még nem vettem csomagot, bár fából sem....de akkor is sokallom az árát, és így, hogy belinkelted a legutóbbi csomag árát, még erősebbé tetted a meggyőződésemet, hogy azért sem veszek csomagot;), inkább elmegyek fodrászhoz, mert úgyis égnek áll a hajam:D

PalMa, hóóvirág, kukori80 és 11 más kedveli ezt.
  14. Baby72

De jól állxDxD;).
    Megvuduzzuk Neked a boldogság kis kék madarát:)aztán sitty-sutty előbújik a 11 ól valamelyikéből.;)

hóóvirág, anami1980, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ó köszönöm:D, bár nekem mindig utólag adja meg a "jós(z)ágot", azért keverek egy kis jégmadártápot:p

16. Baby72

Ne keverj, ha madárkát szeretnél:p ráérsz akkor ha már a farmodra költözött. :)

hóóvirág, anami1980, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  17. §lolita§

§lolita§ Fórum-zöldfülű

Most lett készen a csomag minden darabja. Nagyon meg vagyok elégedve.:D A kötelezővel együtt lett 4 jégmadaram:D:D, 2 kacsacsőrű, :D 2 kivi, :D 1 teknős,:D 2 farkas, 1 piros juhakol és 1 piros röfiól....a többi a szokásos.
    1 egérlyuk, s nem volt benne hód++. Most inkább a sünik bővelkedtek.

csio70, hóóvirág, magdi06 és 6 más kedveli ezt.
  18. Reira*

Reira* Járnitanuló

Én vettem egy csomagot, plusz nyolcat.
    Így volt ugye 1 kötelező jégmadaram, meg lett még a 38 db ólból a következők:
    3 galamb, 3 kakas, 4 mosómaci, 2 farkas, 1 béka, 3 egér, 1 kivi, 2 jégmadár, 1 pink méh 2 teknős, 1 piros strucc tsz, 1 sün, 1 narancs lúd, 2 sárga pulyka, 2 sárga tyúk, 1 sárga strucc tsz, 1 narancs strucc, 1 narancs juh, 1 narancs ló, 4 retro hód ++, 1 narancs tojástojó
    Viszont nem lett kacsacsőrűm. :(

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
  19. lkukorica

lkukorica Utánpótlás-írogató

Van egy jégmadárkám :) Velem még sosem történt ilyen,hogy egy db-ot vegyek, és rögtön az újdonság legyen! Már csak 1 teknőst szeretnék.

PalMa, stellácska26, progabi és 11 más kedveli ezt.
  20. §lolita§

§lolita§ Fórum-zöldfülű

Én 420FA-ra emlékszem és 20db volt benne. Most is azt vártam, de meglepődve láttam, hogy 630 FA és megemelkedett a db szám.

szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.