Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. munkarabja

munkarabja Haladó

12 db ólból lett:2 jégmadár,kacscsőr,piros strucc,béka,egér, mosomaci,hód++,és4 db narabcs ól. nagyon örülük.

alpha58, dereret, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  2. fater030

fater030 Junior szaki

Szép jó estét kijött az első jégmadár de még a piaci ára a tyúkéval vetekszik :D remélem két héten belül felmegy az ára legaláb a lúdig :D
    és örülök hogy napi 2* aratható
    vettem még egy ól de abból csak narancs ló jött :)

progabi, alpha58, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép estét!
    Retró hód++ , mi is lenne..........., mindegy ráérek hajnal háromig xDxD:music:

-.Napocska.-, hóóvirág, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  4. Bettina17177

Bettina17177 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Nem telt FA -am a csomagra .De vettem húsz darab titokólat .Most leírnám mi lett belőle !
    -sárga szarvasgomba malacfarm,-sárga juhakól,-sárga csacsi kovács,-narancspulykaól,-narancs disznóól,
    -narancs kaptár ,-narancs pulykalábas festőtelep,- 2x kakasülő,-2x egérlyúk,-2x mosómedve ódú,
    -galamb , 3x retróhódvár ++ , -piros lóistáló , kacsacsörű emlős ,- JÉGMADÁR FÉSZEK

Az utolsó két állatnak nagyon örültem ,de sajnos teknősöm nem lett és nincs több aranyam a titkos ólra!!!!:):)

5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én 1 titkot vettem /mivel soha nincs szerencsém/ és lám mi lett belőle:alap egér:(
    Aki szerencsés:gratulálok Neki :)

progabi, -.Napocska.-, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Ha lesz csere nap írjál rám és küldök Neked Teknőst!:)
    Nekem most lett 3,de ezen kívül is volt már!
    Ja és lett 2 Jégmadaram is,igaz az egyiket a csomag adta.
    Retró Hódvárral én is el lettem "árasztva" :)

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Drukkoljatok, mindjárt nyílik az összes -21- ólam! :oops: Remélem nekem is jut egy madárka:p

-.Napocska.-, csio70, potyi120 és 3 más kedveli ezt.
  8. potyi120

potyi120 Aktív író

Sziasztok! Én csak 1 ólat vette,de valami csoda révén azJÉGMADÁr lett!!Velem még ilyen csoda nemtörtént! Mindenkinek sok sikert!!

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vettem 10 db titkosat, ezek lettek: 3 kivi, 3 gólya, 1 sün, 2 sárga strucc és a jégmadár:):inlove: annyira örülök neki, hogy madarat lehetne velem fogatnixD
    Legalább ilyen sikert kívánok mindenkinek!xD:inlove:

10. Negro

Negro Járnitanuló

11 ólat vettem, és nagyon örülök, mert nyertem a szokásos ólakon kívül jókat is.
    2 db retró hód ++
    sárga szarvasgomba
    sárga aranymosó
    sün
    2 db kacsacsőrű
    gólya
    farkas
    kaka
    és a bónusz a jégmadárfészek.
    A hódok ugyan lassan kivágják a pajtám oldalát is, de a kacsacsőrű és a jégmadár nagyon klasssssszzzzzz!

Cyra65, szellorozsa, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  11. Titanilla42

Titanilla42 Fórum-zöldfülű

5 db ólat tudtam venni.

Guanógyár sárga
    Békató
    Lóistálló sárga
    Egérlyuk
    Kacsacsőrű emlős

Mivel ez volt az első titokzatos ólvásárlásom, elégedett vagyok.

times84, Gio, anami1980 és 6 más kedveli ezt.
  12. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

1 db ólra volt FA-m. Lett belőle egy békató (a hatodik) :-(
    Pedig úgy reménykedtem. Se kacsacsőrű, se teknős. A csodaszép madárról még álmodni sem mertem.
    Sok szerencsét azoknak, akik még várják a "titkot"!

Gio, stellácska26, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  13. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok !Tudtam ,hogy nem vagyok egy szerencsés alkat de reméltem ,hogy egy kis jó nekem is jár !
    Vettem 20 darab ólat .Izgulva nyitogattam ki öket . Itt az eredmény :kakasülő,béka ,2x narancs aranymosó tanya,
    sárga angórasimogató,alap egér,galamb,sárga struccászati TSZ,narancs szamáristáló,narancs halastó,piros halastó, kivi,
    2x mosómedveódú, 5x retró hódvár ++,sárga tyúkól ( ez aztán a nyeremény ,86 szinten a gazda nem tyúkólat vár ).Tudom ,sokan örülnének ilyen ólaknak de nekem tele velük a pajtám , ott porosodnak, mert nincs hely hova rakjam !:cry::cry::cry: Ha jégmadár nem is legalább egy teknőc jöhetett volna !

Gio, szellorozsa, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Olyan sokan kaptak,nekünk már nem jutott.

15. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

A retró hódtól és a sima mosómedvétől a hócipőm ki van! :(

-.Napocska.- és ildics1981 kedveli ezt.
  16. kocsiserzsa

kocsiserzsa Fórum-zöldfülű

Nekem is elegem van a retró hódból meg a galambból most is az első 7 ólból 3galamb 3 hód és 1 ragaszóüzem. Utálom nem is veszek többet ........az egész. Már az egész játékkal tele a..........!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

kovacstne és szellorozsa kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

A tehénistálló se kutya 94-es szinten.

potyi120, times84, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  18. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Miután, nemrég átléptem a büvös 90. szintet, aszt kell tapasztalnom, hogy totál lecsökkent azon titokólak száma, amik érnek is valamit!:sleepy: Akár ki,akár mit mond, ez igy van! Ugyhogy, gyorsan megfogadtam, hogy ezentul , csakis a játék kedvéért, Maximum 10 db-t ha veszek!!! Mivel az, hogy ezen a szintem sima sárga tyúk ólakat,stb kapni, azért az durva befektetés!:wuerg: Igy, mivel a Farkas ól bejüvetele óta tudom, hogy KB 3 honap és a jégmadár is vesziteni fog mind az áráből, mind pedig az ujdonság varázsából, igy inkább kivárok! Az meg plusz hogy azért hogy 6 honap mulva meg ott porosodjon a raktárban, az meg abszolute nem éri meg sehogy sem! Nagyobb terület KELL!!! Mivel már annyi az ól, hogy több bent mint kint, és nem érvényesül, a "Jobb kint, mint bent"!!!!xD
    Ja...remélem, Karácsonyra lesz valami Hód os event...vagy, minimum, egy Retró party!!!:D

potyi120, hóóvirág, times84 és 8 más kedveli ezt.
  19. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Szép napot!
    5-ből nekem is lett 3 retró hódom ......
    Gátat xDszabok a vásárlásnak.

hóóvirág, Gio, Ancsa1 és 5 más kedveli ezt.
  20. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

A retro hódvár olyan mint valamikor a szivarfa volt. Azt kaptuk a megvásárolt titokfák legalább 70-80%-ban. Azért az furcsa, hogy a 30+1 titokól vásárlásánál legalább 1 db jégmadár ne legyen a 30 db között. Nagyon igazat is adok, hogy már a területbővítést is megfontolhatnák, mert a meglévőkön nem lehet termelni, állatot nevelni, nem is beszélve a fák termésére is szükség van, táp, lekvár, stb előállításhoz. A Bahama bővítésről is nagy a hallgatás, pedig ha jól emlékszem az első félév végére ígérték aktualitását. További szép napot.

brozsa, stellácska26, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.