Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Szép estét!
    Na ma nagyon nem voltam magamnál: vettem 10 ólat....:music: Hozzáteszem, általában egyet sem szoktam, tehát ez nálam elég súlyosnak mondható. Abból gazdálkodom, mait az eventek adnak. Nagyon szoktam rá sajnálni a 15FA-t, és a szerencsém is olyan "na hagyjuk inkább"....
    Mindenesetre ezt a vásárlást most a melegre fogom :oops:
    Olyan nagyon ráadásul nem is panaszkodhatom...
    Az első nyitás a klasszikus retro hód++ xD Lassan már akkor esnék kétségbe, ha egy-egy ilyen titkosnál nem jönne legalább egy :cry:
    Ezen kívül lett galamb(2), sün, egérlyuk, sárga guanógyár, sárga tojástojó :wuerg:, piros pulyka ééééés kacsacsőrű kettő is :inlove: Ez eddig nem volt, szóval örülök neki, bosszantó lett volna, ha ezt a titkos akciót már 3 hiányzó állattal zárom, így csak a teki és a jégmadár hiányzik .... na majd szép lassan azokat is. :)
    Mindenkinek sok jégmadaras titkosat:D

Cyra65, csio70, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  2. mermeze50

mermeze50 Aktív író

Szia! Ne hidd, hogy a csomag jobb.A kötelező 1 db jégmadaram lett.Igaz kaptam 1 teknőst,1 kivit, 1 kakast, 3 sünt, 5 hódvárat, 2 mosómedvét, 2 piros kecskeólat,1 piros struccólat, a többi nagyon felejtős sárga ól.A múltkor is így jártam, akkor is csak a kötelező 1 új ólat kaptam. már akkor megfogadtam,hogy nem veszek több csomagot.Most is először vetem kettőt, utána hármat,nem lett semmi jó és úgy gondoltam most utoljára befektetek egy csomagba. Kár volt.Inkább elfagyiztam volna az árát.:oops:>:(:D

csio70, Mikulás48, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
  3. .engel2.

.engel2. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Sosem tudom kihagyni hogy ne vegyek titok ólat vagy titok fát, főleg ha újdonság is várható.Így most is vettem 3db-ot.Általában kis mennyiséget veszek,3db-tól 5db-ig maximum.Minden újnak mondható ólam megvan,és ma a jégmadárkám is már repked a farmomon. :inlove: Mindössze 3ól vásárlásából. :D Ne bosszankodjon az akinek ma vagy holnap nem sikerül megszerezni a hőn áhított ólat,ólakat,lesz még rá alkalom :D Ez egy játék,egyszer fent egyszer lent.... Sok sikert mindenkinek!

Cyra65, csio70, mamszi5107 és 6 más kedveli ezt.
  4. Skorpió76

Skorpió76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok FarmTársak és Mindenki! :)
    Szomorúan olvasgatom itt,kinek mi fejlődött ki a csomagból,vagy pár titokólból. :(
    Látom a Retró hód még mindig magasan szárnyal Mindenkinél....ez elszomorító. :( :( :(
    Én is megfogadtam most,ha a csomagban lesz akár 1 db retró hód+,vagy retró hód++,többet nem veszek,semmilyen csomagot.
    Elszomorít,hogy amit marha nehéz beszerezni,mert még FA-ért sem vehetünk meg,azokat még véletlenül sem ad,sokadszorra sem.:(
    Örülnék,ha ezen változtatnának már végre,mert jó pár hónappal ezelőtt a nagy retró hódos "adományokért",ígéretet kaptunk ezen változtatásról.
    Nem beszélve az eventek alatt megszerezhető titokfák és ólak is,nagyon gyengén muzsikálnak,főleg magas szintű Játékosoknál.
    Egyre több ilyen dologgal elveszik az Emberek nagy játékkedvét és előbb-utóbb befejezik.
    Bízom benne,hogy végre észbe kapnak a Játékkészítők is,mert lassan elfogynak a régi Nagy Játékosok,majd pénzt sem fog hozni
    a konyhára,mert nem fog költekezni Senki.Nem lesz bevétel,le lehet húzni a farm-rolót.
    További türelmes játékot és kitartást Mindenkinek,velem együtt! :p

Cyra65, brozsa, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  5. agi967

agi967 Fórum biztosa

Akkor én a szerencsések közé tartozom. Most először vettem csomagot. A kötelező jégmadáron kívül lett még 2, 2 kacsacsőrű,5 teknős, 1 kivi, piros tehén,3 gólya,3 sün, 3 mosómedve, 2 béka,persze retro ++ hódvár és narancs,ill sárga ló is,talán még narancs halásztanya. Teljesen elégedett vagyok. xD

Cyra65, csio70, LBetti és 11 más kedveli ezt.
  6. **Mazsola**

**Mazsola** Fórumlakó

Sziasztok!

Hát, eddig "érdekes" a termés:D
    2 sárga kecsketej
    1 sárga kaptár
    1 sárga ló,
    1 narancs hal
    1 retró hód:D
    1 béka
    1 teki

4 ól holnapra érik be:) kíváncsi leszek...

Kitartás mindenkinek:)

Cyra65, csio70, mamszi5107 és 9 más kedveli ezt.
  7. cinege65

cinege65 Aktív író

Sziasztok. Ez volt az utolsó alkalom, hogy ennyi farmaranyat veszek. Majdnem 600 aranyat költöttem ólra, abból mind meglévők fejlődtek ki, semmi extra, sőt nagyon nagyon gyengék. Ennyire nem lehet pénzéhes a Farmerama, hogy bár egy jégmadár ólat ne dobjon ki....Több aranyat soha nem veszek, pedig sokat költöttem már, hogy 90 szintre jussak. Itt és most ez a játék abbamarad...

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ne csüggedj. Nekem se lett jégmadár, de van egy előnye: nem kell kirakni és nem kell etetni :) Majd megvesszük a piacon.;)

Cyra65, alex0824, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  9. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szép estét mindenkinek!
    Nagyon elszomorítónak találom azt hogy az ide írok többsége csalódott. Igaz hogy ez egy játék és a való életben se mindig kapjuk meg amit szeretnénk. Éppen ezért lehetne itt egy kicsivel több örömet adni a játékosoknak. Tényleg nevetséges vagy inkább (siralmas)hogy egy csomó pénz elköltése után se kap az ember fia legalább egy ólat ami új vagy újnak mondható itt gondolok a teknősre kacsacsőrűre. A csomag ára meg tényleg elég borsos igaz ad 1 biztos újat de mind ezt 180 FA-al többért mint alap esetben. Magasabb szinten az ember már nem örül a sárga ólaknak meg annak se ha a vásárolt ólak háromnegyede ugyan az pl( xxl hód). Természetes hogy elmegy az ember kedve az egésztől . Talán nem kellene ezen elgondolkodnia a játék üzemeltetőinek? Elvégre a játékosokból élnek vagy nem?

Cyra65, vera0973, rudcsi24 és 17 más kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Sajnos csak 2 ólra való FA-m volt!Megosztom veletek az örömöm,NARANCS TYÚKÓL,NARANCS LÚDÓL lett,a 94-ik szinten! :( Nekem a titokólakhoz nincs szerencsém,ezért be is fejeztem!Gratulálok azoknak,akiknek sikerült szert tenni a jégmadárra! :D

csio70, mamszi5107, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  11. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Jó estét jó gazdálkodást ! Mindenkinek jégmadaras napot kívánok. Én befektettem egy csomagra és a garantált nyereményen kívül lett még egy új. A többi pedig mindenféle régebbi titok, illetve ilyen-olyan szintű ólak. Nagyon örülök az összes ólnak. További szép estét minden kedves gazdának.

Cyra65, csio70, napsileanyka és 5 más kedveli ezt.
  12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szervusz kedves Gazdatárs! Teljesen egyet értek veled, hogy ilyen pénzáldozatok árán az ember többet remél mint ami visszaköszön az ólak beérése után amikor a leplet levesszük a kifejlődött ólakról, fákról. Oly sokszor csalódtam már én is, magamban megfogadtam többet soha de a kisördög csak kísérti az embert és próbálja újra és újra hátha rá mosolyog a szerencse. A módik is tudják aki titokólba fektet be, hiába írja ", mert a következő alkalommal már a percmutatót lesi az ember mikor veheti meg az áhított csomagot vagy db. számot. Az én arcom is gyakran nyúlik meg amikor a 27. retro** hódvárat kapom, vagy a sünt, galambot stb. A gőzös sem jó befektetés mert én nem egy esetben betettem ezekből a magas érték miatt és vissza kaptam valamilyen sárga ólat ami a pajtában porosodik, annak ugyan hasznát nem veszem a 96. szinten. Játéknak játék, de milyen az ember, nyerni szeret és nem veszíteni. Reméljük egyszer már elgondolkoznak ,hogy ennyi befektetés mellett nagyobb esélyt adjanak a játékosoknak. További jó játékot .

Cyra65, kovacstne, napsileanyka és 13 más kedveli ezt.
  13. cinege65

cinege65 Aktív író

A cinege felhasználónevemet palimadárra cserélném....>:(

Cyra65, progabi, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  14. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    3*5db-ot vásároltam.1-2-széria felejtős,3-ik széria JÉGMADÁR :Dés kivi:p
    Kívánom másoknak is hogy össze jöjjön.

Utoljára szerkesztett: 18.7.15
  15. kukori80

Szerintem ezt ne úgy vedd hogy most nem kaptál semmit. Én se kaptam meg az újat, de attól nem dőlt össze a világ (saját tapasztalat). A farkast se kaptam meg és mégis meg tudtam csinálni a feladatsort. Igaz hogy kicsit később mint a többiek, de nem hajt senkit a kakas hogy azonnal meg kell csinálni mindent. ;)

hóóvirág, Cyra65, progabi és 9 más kedveli ezt.
  16. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A következő 4 titokólból 2 db retro++ hód, egy mosómedve és egy sárga kaméleon lett. Teknősnek és jégmadárnak nagyon örültem volna.
    Mindenkinek sok szerencsét!

17. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

sziasztok.Én a legutóbbi titkosokat kihagytam,nem vettem sem a Kivinél,sem a kacsacsőrűnél,sem a teknősnél.Most úgy döntöttem veszek akciós farmaranycsomagot,és abból beruházok.100 ólat vettem reggel hozom az eredményt.

Cyra65, csio70, Kukori.és.Kotkoda és 7 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia:) Aztaaa. várjuk az eredményt és sok sikert:) Egyébként én is ki szoktam hagyni pár vásárlást és akkor sokkal jobban adja. Drukkolok!

hóóvirág, Cyra65, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  19. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Sziasztok!

Soha többet nem veszek csomagot! A 30 titokólból 7 db retró hód lett, 7 db sárga ól, egy narancs. Nem lett egyetlen egy darab teknős, se egy kacsacsőrű, se egy piros ól, se egy rózsaól. 630 FA túl nagy ár azért, hogy egy csomó fölösleges ólat kapjak. Én soha nem szoktam panaszkodni, imádom ezt a játékot, de ez most nagyon kiverte a biztosítékot nálam. :(
    Tudom, tudom, benne van a pakliban ez is, tisztában voltam vele a vásárlás előtt is, hogy bármi kifejlődhet, ennek tudatában vettem meg a csomagot, és egy rossz szót se szólnék, ha nem ilyen arányban lenne elosztva, ha kicsit nagyobb szórással adná a különféle ólakat a rendszer! Szerintem rosszul van beállítva valami, mert ilyen véletlenek nincsenek, hogy ennyi egyformát adjon, és mindenkinél legtöbbször retró hódot ad, ahogy olvasgatom a hozzászólásokat. Ezt most muszáj volt leírnom, nem azért, mert dühös vagyok, nem azért, hogy nyavalyogjak, csupán azért, hogy ha netán olvassa valaki odafönt, hátha figyelembe veszik ezt a véleményt is a jövőre nézve és talán változtatnak a beállításokon...
    További jó játékot és sok sikert mindenkinek a titkosokhoz! :)

hóóvirág, Cyra65, csio70 és 14 más kedveli ezt.
  20. bessie79

bessie79 Járnitanuló

Egy dologra kíváncsi lennék:
    volt már olyan, aki nem rakta ki rögtön a titok ólját, hanem később rakta ki? Én egyszer csináltam és akkor egy sárga ólam sem lett, csak talányos tenyészet. Lehet hogy most is kipróbálom, hátha bejön. Talányos ól csak jobb, mint egy normál. :music:

Cyra65, tina07141983 és stellácska26 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.