Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szép napot jó szurkolást :)

18 db titok ólból lett 4 db Retró hódvár. Így van most 22 db a pajtába. Ez ezért elég jó nem? xD Ha így halad a hódvár szórás, lassan egy egész területet betelepíthetek hódvárral. Konklúzió: Hódvár gyűjtő vagyok, ha akarom, ha nemxD Azért van ám jó is: lett egy jégmadaram, meg egy kivim. A többire nem emlékszem, mert nem volt meg a" jaj de jó, hogy lettél nekem" érzés. Node, sebaj, van még 6 db kibontatlan titok ól. Egy teknős még jól jönne. Az még nincs.

hóóvirág, nyuszika215, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  2. LongNight

LongNight Fórumgróf

Nekem 65 db van. Nem mostani, több év gyűjtésexD.
    Most a horgászós alatt tökéletesek voltak, viszonylag rövid érésidővel 100 %-ban adták a felröpiket.;)
    I love ++ hód:D

3. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nem akartam venni ólat, mert azért elég drága dolog, de végül csak nem tudtam megállni. Vettem 2-t, lett egy jégmadár és egy süni. Lehet, egy is elég lett volna... ;)

csybu, Pharmer500#2, erzsike511 és 13 más kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm!

5. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Összesen 21 db titkos ólat vettem.

Tegnapi eredmények 11-ből: sárga szamár, sárga lóistálló, sárga tojástojó, narancs kacsa, narancs rodeo ranch, egérlyuk, 2 retró hódvár++, piros pulykaól, farkaslak, sünodú.
    Nem voltam túl boldog a sárgáktól és mert nagyon szerettem volna jégmadárfészket:), gondoltam ma veszek még 1-et háthaxD
    Ebből az 1-ből rózsa kaméleonlak lett :inlove::D

Ettől fellelkesülve vettem még 8-at, ezek lettek : galamb, galamb, kakas, békató, retró hód++, piros strucc, kacsacsőrű, kacsacsőrű :D
    Igy mindjárt jobb lett a statisztikámxD, de jégmadaram még nem volt, úgy döntöttem veszek még 1-et, de csak 1-et tényleg:) és
    ebből az utolsóból meglett végre a Jégmadárfészek:inlove::D
    Elköltöttem a munkásokra szánt farmaranyamat:cry:,de boldogság vanxDxD
    Mindenkinek sok szerencsét kívánok!!

6. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

nagyon úgy fest, hogy fagyi lesz a dolog vége! :D Kibontottam a következő adagot, és a következők lettek:egy gólya, egy béka. (Majd egymásmellé teszem őket, hogy a góla jóllakjon) egy egér, a narancs csacsi, egy sárga tik, meg aminek örültem, egy kacsacsőrű. :D Jégmadár, rózsa ól sehol. :D :D :D (Nem is vártam.... annyira nem lenne jellemző, hogy csoda számba menne.... :D )Viszont így úgy gondolom, hogy elmegyek jégmadarat keresni a fagyishoz, azt ha nem találom, legalább fagyizok egy jót. :D Többet nem költök, minek? A fagyi több örömet fog okozni.... :D Mindenkinek további szép délutánt, a kitartóknak jó bontogatást!

bakosagi54, mebajah, Pharmer500#2 és 14 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

No igen. A retró ólak azért mindig képviselnek egyfajta értéket. Egy ++Hód ára a gazdaraktárban 320 FA. Ez a 22 db nekem se most jött össze. Több éves szívós titokól vásárlás eredménye. Úgy tűnik elmondhatjuk magunkról, Hódvár nagybirtokosok vagyunk xDxD

ildiko44, tina07141983, verda és 12 más kedveli ezt.
  8. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Vettem egy csomagot. Lett benne a kötelezőn túl még egy :D,hal piros ,birka piros :D, hód retró++ 3dbo_O-.-:(,teki ez már a 2.
    és a többiből meg már volt. Mindenkinek sok szerencsét.

verda, Jucus1949, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Drága drága .... persze .... de mégiscsak megvettem én is ....:p
    S annyi előnyt kaptam vele , hogy egy rövid ideig jó csp forrás lesz :) a garantált állatka ...
    Meg a párja is ami a titok ólakból kelt ki ;)
    Lényegében ezért az előnyért fizetünk ;)
    Sárga és narancs ól .. jó lesz majd a csihuhura ... ha jön ... :music:8)
    Sem piros sem rózsa ólat nem építettem még .... csak az van amit cseréltem illetve titok ólból kaptam ...
    Legyünk legalább a játékban pozitívak ;) Nem mindig a szomszéd kertjét kell nézni ... irigykedve ;) hanem a sajátunkat a saját ízlésünk , és lehetőségünk szerint fejleszteni ...

10. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Én is csatlakoznék ha lehetne, hogy meg lehessen venni az új titokólat. 300 farmaranyat vettem, de semmi új nem jött belőle, viszont ólgőzösnél kilókra dobálhatom a narancs lovat, és a ++ hódvárat.

verda, cinege65, Jucus1949 és 4 más kedveli ezt.
  11. annalovacska

annalovacska Utánpótlás-írogató

Vessen meg a fórum népe, de akkor is kimondom: ez csak egy játék. Nem kötelező benne semmi. Végigolvastam ezt a fórumot, háááát, én kérek elnézést. Ne legyetek elégedetlenek. A FARMERAMA pont azért jó, mert itt ki lehet pihenni a hétköznapok hülyeségeit, itt nincs ölés meg halás, xD meg vérre menő játék:wuerg:, ez a játék pont arra jó, h olykor kilépjünk az élet hülyeségeiből.
    Én is kaptam egy halom hódot már, megnéztem, eddig 19 db hód++-om van, de kit érdekel? :D:D:D:D:D:D:D

Ez csak egy játék.:)

icus08, zsjudit, Gio és 7 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Garatulálok, elég jók lettek, de a 16 db vegyes retro hódnál kicsit megszédültem, igencsak hódbarát a fejlesztőcsapat nagy része, az biztos. Nekem 28 db retro++ hódváram van és most azt tervezem, hogy beterítem a szédült szántót hódokkal, a széli részekre pedig Aranylevelű fákat teszek, így minden aranyló csillogás lesz, ezzel fogok szórakozni. Ősszel majd telerakom a farmomat sünióllal, ezekből úgyis van 13 db, melléjük pedig XXL-es Almafákat rakok ki, tök jól fog kinézni. A Bölcs Tölgyest telerakom szarvasgomba malacfarmmal, meg Bükkfákkal.....azt hiszem, most már nagyon megártott a meleg, nem írok többé ilyeneket:D!

Szia:))

Igazán szerencsés vagy, gratulálok, ha nem lett volna egy jégmadarad sem, akkor is a rózsa kaméleonlakért már megérte, ugye?;)

Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanis úgy tudom, hogy az ól "neme" vagy "kiléte" már a megvásárlás pillanatában eldől, tehát ha most nem teszed ki az ólat, ami mondjuk a megvásárlás pillanatában róka, akkor későbbi kirakáskor nem fog "nemet" váltani és nem lesz belőle pl. jégmadár...de tudod mit, drukkokok, hogy ne legyen igazam, és egy Modi világosítson fel, ha tévedtem;)

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem mondott olyat senki sem, hogy a vásárlás pillanatában dől el, mi lesz az ólból. Igazából nem tudni, hogy a kihelyezéskor vagy az aratáskor határozza el magát.

14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia East:)

Köszi a választ és elnézést, ha hülyeséget írtam, de akkor ez így jó, mert van remény, hogy nem retro++ hód lesz megint, hanem pl. jégmadár vagy teki:))

tina07141983, Fätum, Acerola2000 és 4 más kedveli ezt.
  15. bessie79

bessie79 Járnitanuló

Igen, valóban játék, és semmi sem kötelező benne, ezt mondom már mióta. Viszont ott van bennünk egy fajta versenyszellem, hogy megcsináljuk amit kell. Nagy a felháborodás az ólak miatt. Mert nem mindenkinek jönnek az újak, vagy akár a régiek - és sok sárga ól jön. Ha mindenki megkapná az újat, annak mi értelme lenne? Jó, örülne mindenki, feladat gyorsan le lenne tudva, de piacon nem lehetne eladni. A kis játékosok pedig lehet hogy örülnek a sárga ólnak is. Nézzetek szét csere alkalmával, láthatjátok, hogy szinte almafákat adnak érte cserébe. Ha meg nekünk nem kell, ők meg miért ne örüljenek?

16. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Azt hiszem most fejeztem be a titokól vásárlását, hiszen legutoljára megjött a várva várt jégmadár! Nagyon sok gólyát kaptam -ha valakinek kell, írjon- és persze jött néhány retro++ hód is. Számomra a csúcs azonban a sárga tyúkól volt!:p (91.szint)
    Aki még izgul, annak teljesüljön az óhaja!
    További szép napot! Arwen69

Acerola2000, szellorozsa, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nagyon örülök ha valakinek egy-két ól vagy fa vásárlásból meg van amit szeretne!Szoktunk mondani, hogy szerencse kérdése és ez csak egy játék.Hát persze, azért vagyunk itt sokan több mint öt éve.Valahogy meg kellene reformálni ezeket a titkos dolgokat, mert minden van szerintem csak esélyegyenlőség nincs.Gondolok itt arra, hogy aki több 100 FA-t áldoz arra, hogy megszerezzen egy egy olyan titkost ami még nincs és nem szereti a szerver. Csak erre gondoltam és köszi hogy elolvastátok.

csybu, bercy58, bakosagi54 és 8 más kedveli ezt.
  18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Vessetek meg,de 2 db ólat vettem és lett 1 gólya és jégmadár,viszont hosszú ideje nem kaptam uj ólat,utolsó a farkas volt,nem kaptam kivit,kacsacsacsőrüt, teknőst,pedig beruháztam rá.Most fordult a kocka,de gyanitom legközelebb megint sokat kell várnom az uj állatkára.Persze mindig ilyet szeretnék,na meg pótolni a hiányzókat,ha lesz cserenap,mert ha egyszer elkerültek,gyanitom sosem találnak hozzám.Ezzel csak azt akartam mondani,hogy néha betoppan mindenkihez egy-egy alkalomra a szerencse aztán meg továbbáll.

Gteri, Gio, Acerola2000 és 4 más kedveli ezt.
  19. -East17-

Sziasztok!

Továbbra sem a csere topikban vagyunk. Köszönöm ha figyelembe veszitek. A privát levelezés mindenkinek rendelkezésére áll.

annalovacska kedveli ezt.
  20. -East17-

Szia!

Felesleges belém kötnöd és a szavaimon lovagolni. A Panaszkönyv topik a rendelkezésedre áll.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.