Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Aztaaaaa! Na, ebből aztán akármi is lehet, úgyhogy mesélj majd, jó?!!!!:inlove: Én feltekerem az imaszőnyegem, kiveszem a kezem a biliből...ha még nem szorult bele és tudomásul veszem, hogy majd legközelebb ....:wuerg:

hóóvirág és nyulus74 kedveli ezt.
  2. nyulus74

nyulus74 Törekvő

30 perc es jovok a hirekkel...;)

hóóvirág és sziszi1965 kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

csio70, hóóvirág, Morzsi0118 és 5 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Vettem 1-1 csomagot így lett új fám,meg pluszba 1 Fekete füzem! :) A Bahára vettem még pluszba fákat,de nem jött új. De sok jó fát kaptam,xxl-es, na azoknak örülök nagyon! :) A Brazil dió meg elkerülhetne már,mert nagyon sok van belőle. :)
    Mindenkinek kívánok sok jó fát! :)

Gio, CrystalDmon, tszabina6 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyulus74

nyulus74 Törekvő

vízinyuszi, Kata_rzis, icus08 és 13 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

hóóvirág és nyulus74 kedveli ezt.
  8. berzsike

berzsike Fórumszaki

Gratulálok, ahogy elnézem a sallang nem sok ( dőlhet a sok BTP, no meg a csengőpengő a piacról)

erzsike511, csio70 és nyulus74 kedveli ezt.
  9. gyfa

gyfa Fórum hercege

Köszi! Biztos lesz Neked is kedvedre való köztük ;)

10. nyulus74

nyulus74 Törekvő

http://kepfeltoltes.hu/150830/Esoerdo3_www.kepfeltoltes.hu_.pngSzoval itt az eredmeny...Majomkenyerfa:9db Achacha:9db Nektarin:6db Szentjanos xxl:12db Csillaggyumi xxl:11db Brazildio xxl:19db Tuzvirag xxl 6db Amherstia:13db Szolososka xxl:3db Mate xxl:4db Datolyaszilva xxl 2db Mombinszilva xxl:2db Licsi xxl:2db Mandarinxxl:3db Kivi xxl:4db Kamkvat xxl:3db Fuge xxl:2db 1-1db xxl:Goji,Acai,Pitomba,Avokado,Moringa,Papaja,Banan,Kokuszfa,Fuge..Ha valamit kihagytam elnezest,osszesegeben 120 db emlitesre melto fa lett,es 30%sallang...:p

11. gyfa

gyfa Fórum hercege

Az igen, nem semmi eredmény!! :)

csio70 és nyulus74 kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gratulálok:) nagyon szép eredmény, gondolom meg vagy elégedve, én biztos nagyon boldog lennék ennyi XXL-es bahástól:p na persze a 6 db nektarin sem elhanyagolható;)

13. -Marcsi49-

-Marcsi49- Járnitanuló

sziasztok.
    tulajdonképpen jó ez az event, de nekem a gránátalmán kívül nem adott semmi mást.

ada77201 kedveli ezt.
  14. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:(Szép estét gazdák!
    Vettem 20-20 db titokfát, és abból 1 db fekete fűz lett, ami új, a többi mind a régi!:oops:
    További sok sikert mindenkinek, és szép éjszakát ;)

csio70 és ada77201 kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

De jól néz ki,gratulálok:)

csio70, ada77201 és nyulus74 kedveli ezt.
  16. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    1-1 db vettem nem lettek új fáim. Remélem a következő már új lesz.

ada77201 kedveli ezt.
  17. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem 24 fából lett 1!!! vadi új.. a többi... igen lelkesítő, mert ezt az eventet se tudom elkezdeni. Tele vagyok feladatokkal és nem tudom megcsinálni, illetve már nem is akarom.... Azt hiszem, 5 év után befejezem...

18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én nem vagyok pénzes játékos de benéztem a gazdakörikbe és találtam pár farmaranyat amit ráköltöttem a fákra vettem 3-3 fát ujjasjuhar xxl naspolya xxl datolya xxl elgerbült a szám majd jött a baha kakaó xxl másik xxl és nektarin ennek örültem is és most percekkel a vége előtt kivettem a 6 tartalék aranyat abból egy farmos fát és bízok bennehogy valami új fa jön mert garázdálkodtam a családi farmokon :D

csio70, kicsikacsa1, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Csuda szerencsém volt megint, a farmon az újabb 4-ből kowhai, xxl ujjas, xxl naspolya! és homoktövis!!!, a bahán az újabb 27 ből lett 1 xl csavarpálma, ez nagyon jó, ma váltottam ki, 1 achacha, 2 majomkenyér, 3 amhersta, 2 xxl szentjános és még tizenvalahány xxl fa, lassan az összes xl kijöhet az esőerdőből és átadhatja a helyét xxl fáknak!:inlove: farmon utolsó 2, bahán utolsó 3 kitéve, ezek reggel lesznek meglepik! A bahára elfogadnék egy 3. nektarint, a farmra pedig egy 3. kerti berkenyét...:music::p;)hátha...

Ha már felkeltem ilyen hülye időpontban(hajnali 3kor...), nem bírtam ki, hogy ne kapcsoljam be a gépet;)...jelentem, megérte!!!!! Farmon 2 xl:naspolya és ujjas-lehetne rosszabb:oops: DE! a szigeten teljesült a titkos kívánságom, megvan a 3. nektarinom:inlove::inlove::inlove: Sose volt még ennyi új fám elsőre, nagyon örülök! Szép napot mindenkinek , aki még reggel bontogat, annak sok szerencsét!

Utoljára szerkesztett: 31.8.15
    erzsike511, csio70, stellácska26 és 5 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A topicot a következő alkalomig zárjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.