Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok, szerencsés vagy!

2. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok !
    6 ólat vettem tegnap, abból ami lényegesebb, 1 kakas és 1 sün.Ezeknek nagyon örültem.Ma is vettem egy ólat, azt még várom hogy mi fejlődik ki belőle. Nagyon szeretnék galambot,vagy gólyát, de hát nagyon kicsi az esélyem rá.

3. safkar

safkar Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A tegnapi pocoklak invázió után ma narancs halastó. Befejeztem a titokól vásárlást.

4. fureszgyik

fureszgyik Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Azt ígérték,hogy a szintekhez mérik a titokólat, 89 szinten sima struccól, felháborító ! A titokfákkal ugyanez van, csak a megszokott hagyományos,sófa,berkenye és szivarfa ! Na én többet nem veszek semmit, ez már biztos !

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Megkérlek, hogy ragaszkodjunk a tényekhez. Nem kaptál sima struccólat, olyan nincs a rendszerben. Ami nálad kifejlődött az a Struccászati TSZ, vagyis terményes ól.

6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

5 ólat vettem: gólya,galamb,kakas,pocok narancs nyúl :)

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, nekem is szomszédom (ill. vagy én vagyok az övében :inlove:)
    Egyébként a titok ólakat én is általában 3 darabosával szoktam venni és kirakni, a fát 4-5 darabonként. Nem tudom miért, de ez valahogy így alakult ki bennem. Egy farm kivételével mindegyiken megvan már a kakasom. Ezen a farmon a kakason kívül lett még: 1 piros halastó, 1 narancs halastó, 1 narancs nyúl, 1 rodeo ranch, 1 halásztanya, 1 aranymosó hollótanya, 1 narancs kecske,1 narancs disznó, 1 macsesz, 2 galamb.
    Összességében igaz, kissé "benarancsozódtam", azért egy sünit még elfogadtam volna. Békám már 2 van :D, úgyhogy itt hagyom abba, nem szabad telhetetlennek lenni, a köv. alkalomra is kell hagyni célt. ;) :)

8. Littlemonkey

Littlemonkey Utánpótlás-írogató

A sas és a narancs nyúl után beruháztam még 3 ólra (ma van a szülinapom), hátha kapok galambot vagy gólyát. A békáról,a sünről és a kakasról álmodni sem merek. Holnap kiderül. :)

9. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Sziasztok!
    Egy ólat vettem és a 95.szintemnek megfelelően kaptam egy narancs halat....Hát ez már megint nagyon megérte!!!Nem látok semmi változást az eddigiekkel szemben.Régebben sem kaptam semmi jót és most sem,csak a várakozási idő nőtt.

10. farmisto

farmisto Aktív író

Kedves Moderátorok !

Félreértés ne essék, abszolút nem szeretnék panaszkodni, hiszen a rendszer által osztottak között jutott minden számomra, a tojástojótól a kakasig. Viszont a pajtában "csak" három darabot látok. A logok szerint is csak ennyi volt a ma hajnali aratáskor ? Valamiért többre emlékszem, de lehet még álmos voltam.
    Köszönöm, ha sikerül utánanézni.
    Kívánom mindenkinek, hogy az fejlődjön ki amire legjobban vágyik ! :p

Üsvözlettel: farmisto [ID: 13865716]

11. annalovacska

annalovacska Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kb 400 FA-t költöttem megint, sok minden jött, de azok mind megvoltak, egy piros kaptár jött, az nem volt, sem békám, sem kakasom nem lett:( Lett sün is, meg ha jól emlékszem kikelt galamb, sas, talán gólya is. Nem szeretnék elégedetlen lenni, de sem a legutóbbi, sem a mostani titokból nem kelt ki béka sem, és kakas sem. Kicsit sokba került ez most, de én sem vásárolok több ólat.

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ma hajnalban 52 ólad fejlődött ki. Részletes listát a support tud neked küldeni, kérlek keresd fel őket.
    Amennyiben csak egy konkrét állatra vagy kíváncsi, azt az adatot itt is megkaphatod.

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szép szülinapi ajándékaid lettek a titokólakból - gratulálok, boldogságot, minden jót kívánok. Süniólban én is reménykedem, még érik.

14. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok. Nyertem egy piros birkaakolt, meg egy vakond ólat. A vakond jó lesz az állati gőzösre. Még nem szóltam hozzá ideje elkezdeni. Sok sikert minden játékos társnak!

15. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Váltottunk. Narancs ló helyett pocoklakkal bombáz a rendszer. Abból is már Dunát - Tiszát lehet rekeszteni. A legutóbbi ötből 3 az volt. Hát esküszöm, hogy még egyszer nem ülök fel ilyen reklámfogásnak.... :(:mad: nemhogy kakas nem sikeredett, a frissebb titokólak közül egy sem, se béka, se gólya, a összesből csak egy árva sün lett....o_O:mad:>:(:mad:

16. Vik2014

Vik2014 Utánpótlás-írogató

Na többet nem veszek ólat.2-es szintten ez azért eléggé felbáborító.Igaz közben a titokólakkel elártem a 11-es szintid,de soha többet nem veszek ólat az biztos.Először vettem 2 db-ot:naracs csirke,vakond.Most beruháztam egy kis aranyra és így 10 db-ra és persze azonnal nyitottam,mert ugye ez sem ingyen van.Eredmény:2 narancs nyúl,2 narancs pulyka,narancs tyúk(2.),2 narancs kecske,piros kecske,róka,sün.Ez most komoly? 8):p

Na gyorsan vettem még 9-et:narancs pulyka,tojástojó,róka,2 sas,pocok,egér,galamb,gólya.Na tényleg ez volt a vége.Ezen a szinten,hát mit is mondjak :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.9.14
    geliko kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Az eredmény = Rókalyuk. Összességében a háromból lett két narancs, nyúl és kecske, és a mai rókalyuk. Elégedett vagyok, csak a várt süni, béka és kakas nem érkezett meg.
    F: 83, B: 84, P: 3, L: 3, V: 3.

18. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok. Gratulálok mindenkinek a nyereményéhez! Ha valamiből már több van örülök neki bár jó lenne valami különleges is.

19. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Mi is a problémád ezzel a 2-es (11-es) szinten? Nekem jóval kevesebbet adott a rendszer a 89-esen. Megtudhatnám, hogy mért is vagy elégedetlen?

ZsigulicsI kedveli ezt.
  20. Vik2014

Vik2014 Utánpótlás-írogató

Cinizmusból kifolyólag :) ;) De lehet még veszek,s ha esetleg kakas lesz,na akkor be is fejezem a játékot 8)

geliko kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.