Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Obagirl54

Obagirl54 Utánpótlás-írogató

2. Nálam ilyen még nem történt HÁROM TATUM lett.
    Mindenkinek ilyen, vagy hasonló sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csio70, dalmata10, Lilieth és 5 más kedveli ezt.
  3. ancsyka91

ancsyka91 Járnitanuló

sziasztok na vettem még 6 ólat és most nyitogattam ki ezek lettek: 1 gólya, 1 rózsaszín juhakol, 1 galamb, 1 kacsacsőrű, 1 teknős éééésss 1 TATU végre nagyon örülök neki. :inlove:

4. zsozsobaba

zsozsobaba Fórum-zöldfülű

15 ólat vettem lett benne két tatum egy jégmadaram :inlove:Kakasülőm volt már , de a terményeseknek nagyon örülök, mert nagyon kevés van, és nincs barkácscuccom:D

5. Viktor.és.Tündi

Viktor.és.Tündi Utánpótlás-írogató

Sziasztok 30-ólból 3-tatú egy hódotse kaptam a sárga tyúkolért és a narancs tyukért nem is szólok köszönöm határtalan boldog vagyok első sikeres titok ól és lett egy jégmadaram 7-békám 2-mosómaci gólya kettő sárga kacs :) Köszönöm

6. ancsyka91

ancsyka91 Járnitanuló

Sziasztok lenne egy kérdésem macska meg kutya nem fejlődhet ki vagy vakond, pocok?

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

dalmata10 kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok ! Titok csomagot vettem , ez a harmadik az evek soran, regebben csak 10 -20 olat vettem sosem volt szerencsem az uj titok olakkal , most nagyon szerencses voltam 4 Tatu olam lett , kaptam meg 2 teknos , golya, kakas, kivi, kacsacsoru ,beka, galamb ,sun, mosomedve ,tojastojo sarga:) es meg par regebbi olakat . Mindenkinek ilyen szerencses titok vasarlast kivanok ! :)

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tegnap vettem 20 ólat.Lett egy,amiből még csak kettő volt:jégmadár.ennek nagyon örültem!A többi kirándulni indul majd,ha lesz mivel. Addig hezitáltam/ no meg irigykedtem,hogy sokan kaptak tatut/hogy ma vettem 1 csomagot./mintha 10 fogamat húztak volna egymás után/ Ebben már volt az egy ajándék tatu mellett még kettő.2 kacsacsőrű,azt sem tudom hanyadik, 1 teknős/ 5./ 2 kivi,az is sokadik, de kellhetnek majd,ha tenyészteni kell,addig tünés a pajtába. Na ,volt benne pár sima és sárga ól is.Azok is kirándulni mennek.Elégedett vagyok,nem panaszkodhatok,de a Fa-t nagyon sajnáltam,hisz nem kevés forintba került.Persze nem tudja senki,hogy vásároltam, mert jajjaj!

10. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

A mostani négy ólból kaptam: sárga juhakol, sárga halásztanya, narancs kecsketej és gólyafészek. :wuerg: 94-es szinten roppant örülök nekik, ezért egy árva petákot sem költök titokólra.

pocokanyó kedveli ezt.
  11. kareszom

kareszom Utánpótlás-írogató

Eddig vettem 24 ólat, és ilyen még nem volt lett 4 tatu..Teknősöm egy sincs azt szerettem volna az utsó 4 ből. Most vettem még 5 öt..kíváncsi leszek.

kisszakács75, Gio, incimami és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mamka49

mamka49 Fórumlakó

A sárga tyúkólnak is örülnél?

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most azt nem kaptam ... De nem bosszankodnék miatta ... hiszen ez egy játék ;)
    UI : sárga tojástojót azt kaptam ... s ahhoz hogy az ember örülni tudjon a jónak a pici jónak is ... kell rosszat is kapni ;)

14. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Kinyitottam a következőt, az narancs pulyka lett!! A fejlődés megindult, de meg kell mondjam erre is sajnálom a farmaranyat, mert a forint amiért azt vettem az nem játék!

maszatka2010 és Boccio71 kedveli ezt.
  15. dfecka

dfecka Fórumlakó

Ráhibáztál az igazságra.Én is igy gondolom.Azért írtam, hogy nagyon-nagyon csak elfelejtettem idézőjelbe tenni.Azért ennyi farmaranyból már illett volna legalább egyet kapni,de nem probléma mostmár kiokosodtam,legközelebb nem költök titokólra az biztos.

Jucus19 kedveli ezt.
  16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

na, nem bírtam ki , vettem még 10 db-ot, :2 gólya,béka (elég bizarr, h ők mindig párban jönnek),galamb, narancs tyúkól és méhészet, piros nyuszi, rózsahal, (ez még nem volt) és még 2 tatuuuuu!!! :) így a tegnapival együtt, 5 db van! :inlove::inlove:8);)
    én ,eddig sose voltam ilyen szerencsés, se fákban pláne nem titokólban! :)

17. g_andi

g_andi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagy öröm ért, mert 30 ólból nem lett retró++ hód egy sem! Béka és mosómaci viszont elárasztott az 1 db tatu mellett :)

MamaMeseKertje, Gio, incimami és 3 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Látom nagyon vegyes tapasztalatok vannak a titokzatos ólak bontogatásakor.:)
    Én 10 db-ot vettem, tatu nem lett, viszont igazából értékes sem. Jobb lett volna ha nem is veszek, de nem tudtam megállnixD
    Nem szokott sikerülni, csomagot nem veszek, így marad a piaci beszerzés:)
    Sok sikert mindenkinek az új állatka megszerzéséhez:)

19. Fakopács61

Fakopács61 Utánpótlás-írogató

180 farmaranyból 12 ól és semmi érdekes, lehet nem kellene költenem.

kovacstne, kisszakács75 és incimami kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Az első 5-ből összejött egy tatu :inlove:, most kint van 19 és végeztem xD
    És még valami, imádom a Paszulypatrónust, örök hála, hogy végre itt van :inlove::music:;)xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.