Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Benedek123

Benedek123 Utánpótlás-írogató

Nagyon szuper a Paszulypatrónus, nagyon Jó!

2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Eredmény.6 db ólból 2db sárga aranymosó,1 sárga birkanyíró,1 béka,és 1 farkas,meg még valami,nem is tudom mi lett,hát szánalmas,mindez 96-os szinten.

Utoljára szerkesztett: 26.9.15
  3. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

szerintem kár mérgelődni...aki áldoz ólakra aranyat tegye..aki nem az meg ne búslakodjon...elöbb vagy utobb megszerezhető lesz majd feladatok kapcsán...én szinte mindegyik különleges ólat igy szereztem meg..vagy cserenapon...szóval kár ezen mérgelődni..nekünk akik nem akarunk erre költeni is meglesz csak kicsit később....sőt nekünk csak jó ha minnél többen költenek rá..talán többnek is sikerül megszerezni és igy a piacon sok lesz a kinálat nekünk csak meg kell venni..

dalmata10 és Tüsike56 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Legyen a piacon ... s legyen hozzá fizető képes kereslet ;)
    Jó lesz így mindenkinek ;)

5. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Hurrrrrrrrá! Sikerült egy ólra összegyűjteni (mozi):D, és narancstyúkól lettxD Így legalább a sárga tojástojóhoz van narancstyúkólamxDxDxD

6. .sylvia72.

Szia!Azért én eléggé mérgelődöm.Majd cserenapkor elküldöm Neked az ólakat.Van elég sok.Mert én költöttem rá és baromira nem erre számítottam.Sajnos nem sikerült megszereznem és ezt nem igazán tudja kompenzálni a piacozási elmélet.Különben sem értem,miért is lenne nekem jó,mondjuk 30ezerért megvenni a tatut vagy a jégmadarat?Mint,ha titokólat veszek és abból lett volna új állatom.A csengőpengőt el tudom másra is költeni.Pl sárga ólak építése,de farmaranyért azért egy kicsit sok.

kovacstne, kariatida és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  7. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

persze megértelek...de mivel estem én is ebbe a hibába..és hidd el mérgelődtem is az elpazarolt aranyak miatt...rájöttem felesleges költeni..felesleges idegeskedni...fák ólak esetén elöbb utóbb feladatba megszerezzük majd..lásd a dobálos eventet...lett egy csomó olyan fám amire nem költöttem aranyat...de cserenapon cserélhetünk majd ird meg mi kellene..

dalmata10 és .sylvia72. kedveli ezt.
  8. soramay72

soramay72 Fórum hercege

és meg lett a második, kör tatu 0, eredmény siralmas :cry:

kisszakács75 kedveli ezt.
  9. Málnahab

Málnahab Rutinos

Hihetetlen, de igaz: mozizásból összejött 15 FA, vettem este egy ólat, ma délután kinyitottam és óriási meglepetésemre tatu lett! :D
    Eddig sose jött össze a legújabb állat azonnal, ez az első eset!
    Mondjuk jégmadaram még nincs, cserenapon majd próbálom beszerezni, hogy mindenből legyen legalább egy.
    Hasonló sikereket kívánok mindenkinek! :)

Mikuszy, csio70, MamaMeseKertje és 15 más kedveli ezt.
  10. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

én azt hiszem maradok a csomagnál legközelebb is.
    vettem 1 csomagot a biztos 1 tatu mellé kaptam még 3-at.
    Utánna vettem még 25 ólat abból lett 1 tatu és 1 jégmadár, a többi szinte jelentéktelen, szóval számomra inkább a csomag vállt be.

11. .sylvia72.

Ne haragudj a kitörésemért,de ez kicsit sok volt.A dobálos is hasonló lett,de sorolhatnám,ha nem veszek csomagot,márpedig ólból nem tudok venni,akkor nem is lesz semmi újabb.Ráadásul az egyik kedvenc állatom a tatu.Úgyhogy duplán mérgelődöm.

dalmata10 kedveli ezt.
  12. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Jó hírem van! Vettem 20+7 ólat. Az első eresztésből lett kacsacsőrűm, teknősöm és kivim (Igaz, hogy már volt 1-2, de jól jött) , a másodikból 2 db tatu is lett!!! Igaz, jégmadaram még nincs, de ami késik, nem múlik! Majd egyszer...talán... :D

Mikuszy, MamaMeseKertje, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  13. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sziasztok, hát én most kihagytam a csomagvásárlást, tegnap vettem 3 titokólat, lett belőle 2 teknőc, és 1 piros halas:D
    Örülök neki, vettem még hármat, majd meglátjuk, mi lesz belőle?
    Ha tatu is jönne, nagyon örülnék, ha nem, hát attól se fogok kardomba dőlni, mert kivim, kacsacsőrűm, jégmadaram, teknősöm van, az új gazdaköri meg annyira nem csábít, inkább a piacon árulom az állatkáimat.

14. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Én is egy ólat vettem de mivel ma nem voltam gép közelbe így csak most tudtam kitenni de 11 körül meg lesz az eredmény is.
    Remélem nekem is sikerül a tatu vagy a jégmadár esetleg teknőc mert mindenki csak áradozik milyen jó elsőre sikerült írják sokan :)

Na jó akkor a tenyésztéssel eggggyütttt ezt sem nekem találták ki vagy tényleg nagyon rossz szerverre kerültemo_O:mad:

Egyébként Galambot kaptam úgyhogy többet tényleg NEM veszek!:cry:>:(:cry:majd meglesznek valamikorxD;)

kovacstne és csopke1 kedveli ezt.
  15. bothne

bothne Utánpótlás-írogató

Megvettem a csomagot és lett pluszba három tatu, meg egy teknős, két jégmadár, a többi vegyes, főleg gólyafészek. Olyan régóta szeretnék egy Textilmalmot, de az nem akar összejönni.

16. gyfa

gyfa Fórum hercege

Nah, kibontottam még 6 ólat, lett sün 2 db, jégmadár, sárga strucc, narancs birka és narancs birkanyíró. A többit majd holnap nyitom ki:music::p. Én gyűjtögető vagyok, tökéletesek lesznek, ha hirtelen elő kell majd kapni párdarab ólat :inlove::D

17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Így van!
    5 év során egyetlen egy titokzatos ólat sem vettem, maximum valamely feladat során kaptam, így azokat tudtam felnevelni.
    Ennek ellenére most 4 titokzatos ólam hiányzik, nem szomorkodom, volt ez a szám 8 is, de lassan-lassan kapok és akkor be
    tudom fejezni a gazdaköri feladatsort is. 15 FA nem adnék a szerencsére, inkább fákat szoktam venni (5-10db), így több a
    sikerélményem és több esély is van egy adott fára. (Jótanács: előbb vagy utóbb úgyis meg lehet szerezni. Múltkor még kivit
    is dobáltak cserenapon, azt is szinte ingyen vettem.)

dalmata10, patkosi-tunde, ada77201 és 3 más kedveli ezt.
  18. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Na, vigyázz mit kívánsz!! Írtam, hogy várom a madaramat, de én a jegesre és kékre gondoltam !!!!:( Lett repülni tudó állatkám, csak 2 hangyányi különbség van az általam hőn áhított, és a kapott között, éppen csak a neve: tyúkocska és sárga...vagy narancs??? :cry:Szóval, aki olyan nagyon állítja, hogy ez kész öröm, annak szívesen postázom 15 FA ellenében :D Azért nem bánkódok én!!! Vigaszdíjként meglepett a szerver 1 teknőssel :inlove: még jó, hogy nem pöttyöslabdát dobál ;)xD

19. gyfa

gyfa Fórum hercege

Jöhet!!xDHamarosan kelleni fog majd a tyúk, és a boltban 22 FA egy narancs ól, 15-ért akciós :D.
    Azért remélem, legközelebb szerencsésebb leszel;).

dalmata10 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  20. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! vagy inkább szebbet, mert rettenetesen csalódott vagyok: 15ólból lett 3béka-2farkas-2galamb-sün-kakas-gólya- narancs tehén-kacsa-kecske-pulyka és egy citrom kacsa...-.- háááát nem vágyaim netovábbjait kaptam

ada77201 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.