Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel a hozzászólásodban pontos mennyiségekről nem esik szó, így az állásfoglalás sem lehet teljes értékű.
    Az adott hely és az adott konkrét szituáció mindig a mérvadó.
    Fontos tudni azt, hogy azonos értékű ajándékok "adományozására" van lehetőség bizonyos keretek között.
    Amennyiben további kérdésed van, kérd a supporton dolgozó kollégák segítségét.

dalmata10, csopke1 és nyuszika215 kedveli ezt.
  2. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

3. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Laboviti! :)
    Engem is az érdekelne,hogy cserélni lehet e tárgyakat saját farmok között?
    Előre is köszönöm válaszodat.
    Szép napot! :)
    csopke1

ada77201 kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Értem és köszönöm szépen.

ada77201 kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Családtag esetében már az elbírálás más. (A vizsgálat szempontjai rendszeresen változnak/ változhatnak.)
    A léghajós cserét kellene használni, az nem hozhat kellemetlen helyzetbe sem téged, sem a családtagot.
    Nem a topic témája, ezt vedd figyelembe, kérlek!

6. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Ennyít még sosem költöttem a farmra, 91-es szinten, lett egy rahedli, gólya, sün, kivi, farkas, stb ezekből legalább már van vagy 20 db.ezeket már unom, és egyszer csak lett 1 db. tatu, azért ez nagy szívás, most fogadtam, meg, hogy soha többet nem veszek aranyat, van egy aranyfám ad napi 1-et majd abból spórolok, aztán vagy lesz új ólam vagy nem ... tudom hogy ez az üzlet de ez egy kicsit fájt :(
    Magdi :( :(

7. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia!
    Nyuszikának adott válaszodban tulajdonképpen már nagyjából feleltél a kérdésemre! :)
    Köszönöm!! :)

krozserv kedveli ezt.
  8. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Sziasztok Tatut szerettem volna én is mint mindenki de kaptam helyette Teknőst a harmadikat:inlove:;)

9. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Bocsánat de ez úgy saját hogy egy elsők között regisztrált IWIW-es de ott abbahagytam mivel megszűnt az IWIW és mostanában kapartam elő gondoltam próba szerencse hátha és elfogadta a jelszót sikerült belépnem és közbe azóta de ritkán beszoktam lépni:oops:

10. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Te legalább teknőst kaptál én pulykaolat pirosat, nem kell, de ez van.

krozserv kedveli ezt.
  11. Atesz27

Atesz27 Fórum-zöldfülű

Én is lassan feljelentem a Szerencsejáték Zrt-t...
    Hogy meri magának megengedni hogy nem az enyém minden héten a főnyeremény vagy akár csak a négyes :D

dalmata10, Gio, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. nyugalom53

nyugalom53 Utánpótlás-írogató

Rengeteg aranyat használtam én is. Igaz nem vettem meg a csomagot, de azért reménykedtem, hogy 35 kirakóból csak-csak lesz egy Tatum. Helyette rengeteg, kakas, gólya, galamb, sün, nyúl disznó, ló, kecske lett. És azért volt egy aminek azért örültem Jégmadár.Nem gondoltam volna, hogy ennyi kirakóból sem lesz egy sem :( Egy kicsit elkeseredtem, hisz régen azért ennyi kirakóból azért csak csak volt egy. :(

krozserv kedveli ezt.
  13. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!
    Nekem sikerült vettem egy ólat próba szerencse: tatu lett!:DxD:p

berzsike, OJani, MamaMeseKertje és 6 más kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Atya-gatya illetve tatu,gratulálok a szerencsefaktorodnak.;)[​IMG]

15. krozserv

krozserv Utánpótlás-írogató

Én is egyet vettem 4 és fél óra múlva kiderülo_O

cili53 és csopke1 kedveli ezt.
  16. nyuszika215

A gyerek farmjára 1et vettünk tegnap, piros disznó lett... ma összefeladatoztunk neki még 1 ólra valót, remélem az kicsit jobb lesz. Este fog kiderülni:oops:Izgulok, mert jégmadara sincs még, de igazán persze ő is tatunak örülne;)

MamaMeseKertje és pikom kedveli ezt.
  17. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Ólakat ezennel befejezettnek tekintem :)
    vettem 35 ólat (kicsit sok let, de nem csomagban)
    érdemi eredmény:
    -2 db jégmadár,
    -teknős,
    -kivi,
    -kacsacsőr,
    -pink malac
    Többi bekerült a pajtába, narancs ólak, műhelyek, süni, gólya, farkas stb szót nem érdemelnek, szóval kissé csalódtam.
    De ami késik, nem múlik, így vettem ma még 3 db-ot, és türelmetlen lévén ki is nyitottam őket. elsőre jött egy narancs méhecske... nem lettem boldog, majd jött egy jégmadár és 3.-ra meg a várva várt tatu is megérkezett :D

OJani, stellácska26, ricsikata és 2 más kedveli ezt.
  18. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Vettem még 10 db ólat .remélem kapok jégmadarat és tatut.ezzel együtt 855FA költöttem most az ólakra.Eddig nem voltam szerencsés.remélem megszán a BP

19. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Mozizásból összegyűjtött aranyamon vettem 2 ólat.
    Lett 1 kivifészkem (4.) és 1 gólyafészek (4.).

dalmata10, OJani, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

Hű, az jó sok... neked is elveid vannak a csomaggal kapcsolatban, mint nekem?;):D
    Nekem azért sikerült kevesebből- kb. 600ból - kihozni a tatut, meg 2 jégmadarat. Drukkolok, hogy az utolsó kör jó legyen!!!!

MamaMeseKertje kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.