Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mica60

mica60 Járnitanuló

az utolsó titokólból sasfészek lett.Sebaj, majd jó lesz elcserélni.

**Angyalhajúlány** kedveli ezt.
  2. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Gratulálok! Ugyanilyen eredményes lettem én is. :) Imént néztem az utolsó hármat és íme egy mosómaci, egy tojástojó és egy béka. Szóval összesítve újként érkezett nekem is a süni és a brekusz :inlove:
    Kakast és a gólyát majd legközelebb, hogy akkor is legyen miért izgulnom....szóval összességében én nagyon örülök :)

alpha58, **Angyalhajúlány** és Gio kedveli ezt.
  3. **Angyalhajúlány**

**Angyalhajúlány** Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Egyetlenegy ólra volt aranyam, vakond lett belőle, örülök, mert olyan aranyos;) és még nem volt ilyen ólam.

k.krisztinka és Gio kedveli ezt.
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Gratulálok neked az új ólakhoz.

5. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztoook!
    Csak nem tudtam megállni, és kivárni a holnapot. Persze nem rögtön arattam le az ólat, vártam vele pár órát... kakasom lett! Most már csak termelni kell 1000 búzát és kukoricát a táphoz... Elég erősre sikerült a táp összeállítása!

6. Kipi82

Kipi82 Fórum-zöldfülű

Birkanyíró lett a 89-es szinten.

7. capella2004

capella2004 Junior szaki

tegnap kaptam egy sima angórasimit,ma kaptam egy sima tehenészetet....még érik 5 holnap reggel nyitom csak őket.
    az üzemeket minek teszik be a választékba...93szinten vagyok nagy szükségem volt rá nagyon,legalább az ólgőzösbe lehetne elküldeni cserére,de nem lehet ott se,csak itt ér ennyit,ilyenkor.

8. georga06

georga06 Fórum hercege

Igazad van, mindent nem lehet kirakni. Nekem van 10 sun, 7 golya, 5 beka, 2 galamb, 2 kakas DE egyiket sem tettem ki a farmra, csak nehany napra az elejen, azota a pajtaban vannak. Mas allatokra nagyobb szukseg van, azok vannak kinnt a farmon, na meg a mamutok, a fak es persze novenyt is kell termelni.

9. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Kis farmomon vettem 1 db ólat, és rózsaszín (!!!) juhakol lett! :D
    Nagy az öröm! :D

Lett még valaki másnak is rózsaszín ólja a mostani akció során?

alpha58 és mementori74 kedveli ezt.
  10. georga06

georga06 Fórum hercege

:) En is ugy szoktam, hogy addig veszek, amig nem lesz meg az ujabb ol, ami meg jon raadaskent az vagy csere napra jo lesz, vagy a gozosre vagy eppen csak marad a pajtaban porosodni.:)

11. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Mindig megfogadom, hogy nem veszek többet, de ismét elcsábultam, és vettem 3-at... Eredmény: Narancs tehenészet, narancs halásztanya, sima aranymosó hollótanya... 90. szint... mit ne mondjak, nem lettem boldog.

12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

gratu hozzá

Ninettácska kedveli ezt.
  13. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szevasztok!
    Végre ezen a farmon is meglett a kakasom! Nagyot kukorékoltam örömömben, amikor kikelt. Egyébként lett mellette vakond, 4 (!) db narancs tehén, rókalyuk, narancs halastó, gólya, macska, egérpocok, narancs juh, narancs kacsa éééés egy rózsaszín ló ól! Kolosszálisan elégedett vagyok, mert bármennyire is tetszenek, én sajnálom a rózsa ólakra a drága tenyészállatokat.
    Vigasz azoknak, akik most nem jutottak hozzá és ezért legközelebbre napolták el :sleepy:a kakas ól megcélzását: ez a kakas ól a világ legdrágább állatait neveli ki. Ennyi erővel akár aranytojást tojót is nemzhetne (vagy terményesként FA-t adhatna, bár én aranybanánban is kiegyeznék ;)xD).
    Na szóval, fel lehet rá készülni előre való tápkeveréssel, akár piacra is, mert véleményem szerint előbb utóbb úgyis az is piacképes lesz. A saját termelésű táp darabja magtári mag-árakkal számolva 490 CSP -be kerül. Piaci, azaz vásárolt búza és kukorica felhasználással = 1.222 CSP, (piaconként lehet ~ +/- 50 CSP az eltérés)+ a tápkeverés ideje, ami még turbóval sem kevés, (na és a villanyszámlájaxD).
    Ebből komoly tőkét össze lehet hozni ;).
    További jó játékot! :)

14. alpha58

alpha58 Rutinos

Nálam is a késleltetett hatás van érvényben. Most szereztem a békát. A kakas majd legközelebb vagy nem. Olyan mohó a kicsike, nem is tudom hogy egyáltalán kell-e. Csak nagyon szeretem, hogy ha minden állatból legalább egy van( a játék kedvéért).

Cyra65 és Jucus1949 kedveli ezt.
  15. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szerintem is nagy az előrelépés. Cirka fél éve még tele volt tűzdelve a kínálat sárga ólakkal, miközben a piros és pink ólak ugye láthatáron sem voltak. Ugyanakkor valahol nálam is a titokól olyan ól, amit nem szerezhetek meg CSP-ért vagy pajtából tucatjával barkácscuccért. Sőt, nagyon szigorúan - még akár magunk ellen beszélve is, mert nyilván a rózsaszín ólakat a legtöbben még a legújabb titokólnál is többre tartják - bonba73 álláspontjával lehetne egyetérteni. Persze akkor kérdés, mi lenne a "nem nyert" kategória... Akárhogy is sztem itt is - mint a fáknál - az arányokkal van a baj. Amik egyébként a beszámolók alapján sztem legutóbb óta is érezhetően javultak (sztem a legtöbben azért jóval dúsabban számoltak be titokólakról, mint a narancs lovas vagy retró hódos időkben). De azért még mindig nem ott tartunk, ami sztem igazából elfogadható lenne, hogy 10-ből van mondjuk 1 "nem nyert" (narancs ól, sárga (de nem alap!) terményes), 1 "főnyeremény" (legújabb titokól, piros vagy rózsaszín ól), a többi meg a "futottak még" kategória (régebbi, mondjuk min. 3-4 akcióval korábban bevezetett titokólak, retró++ (2+!) ólak).
    Szóval el kell ismerni, a leosztás valóban javult, de miért is lettek kivéve a sárga ólak és mitől lettek jobbak az arányok? Nyilván amiatt, mert sokan szóvá tették csalódottságukat, hogy nem jól van ez így. Ha mindenki alapból úgy vette volna, hogy az úgy van rendjén, akkor még most is sárga tyúkólakról szólnának a beszámolók... Szóval szerintem az üdvös, ha van visszajelzés (poz. és neg. egyaránt) - ha magától nem jön rá, akkor csak ebből tudja ugyanis a BP, hogy miért nem fogynak vagy mitől fogynak jobban a titkosok...;))
    Az pedig külön mese (és ráadásul még bevételkieséssel sem járna a BP-nél, sőt, csak kis kreativitást és arányérzéket igényelne), ha mondjuk többször és nagyobb mennyiségben lenne szükség ezek "végtermékeire", akkor nem lehetne megelégedni, hogy mindből legyen csak 1, fölpezsdülen a piac és/vagy a cseretopic (és tartanák az értéküket a régebbi titkosok is, nem csak "gyűjtőknek")...

Utoljára szerkesztett: 7.9.14
  16. komposzt02

komposzt02 Fórum-zöldfülű

NAGY gratula hozzá nekem a legjobb piros volt.:)

Ninettácska kedveli ezt.
  17. mementori74

mementori74 Fórum félistene

a sok rozsa ól beíráson felbuzdulva vettem még 6 db-t ami talán jó az egy piros hal a többi tüziól,na üsse kö most egy évig úgyse veszek többet,remélem:D

Ninettácska kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nahh, elolvastam a hosszú szösszenedet és egy valamit nagyon hiányolok, mégpedig a narancs tyúkólat. Azt nem kaptam és úgy látom senki nem kapott , pedig nagyon szerettem volna és ezt most nem rosszindulatból írtam, hanem nekem kellene ;)

Cyra65 és genka53 kedveli ezt.
  19. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Gratulálok nem csodálom, hogy nagy volt az örömöd én a narancssárgáig jutottam el:(

20. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

A 2. 2-s csomagom macskaház és egérlyuk lett :) ezek is cserére mennek :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.