Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

1-1 csomag + 2-2 db eredménye na meg a + kötelező:
    Baha:33 db
    Huang pi 1 db(kötelező) + 1 db :inlove:
    Nektarin 2 db
    Amherstia xxl 2 db
    Amherstia xl 3 db
    Mangosztánfa 3 db
    Szentjánoskenyér xl 6 db
    Szentjánoskenyér xxl 3 db
    Tamarindusz xxl 1 db
    Tamarindusz xl 2 db
    Pitomba xxl 2 db
    Cédrát xl 3 db
    Kamkvat xxl 1 db
    Mandarin xxl 1 db
    Citrancs 1 db
    Kakaófa xxl 1 db

Farm 33 db:
    Som 1 db(kötelező)+ 1 db :inlove:
    Őszibarack xxl 2 db
    Szakura cseresznye xxl 3 db
    Szakura cseresznye xl 1 db
    Fekete fűz 3 db
    Naspolya xl 2 db
    Datolyapálma xxl 2 db
    Olajfa xxl 1 db
    Szamócafa xxl 1 db
    Szamócafa xl 4 db
    Mandulafa xxl 2 db
    Cukorjuhar xxl 3 db
    Szeder xxl 1 db
    Cseresznyefa xxl 1 db
    Berkenyefa xl 1 db
    Sárga trombitafa 1 db
    Narancs xxl 1 db
    Fenyőfa xxl 1 db
    Szivarfa xxl 1 db

Nem panaszkodom 8)

Marika312, vje0315, Jucus1949 és 8 más kedveli ezt.
  2. csillu000

csillu000 Törekvő

Hát ez valami borzalom amit a titokcsemetékből kaptam ismét gyarapodott a tűzifa darab száma remélem majd valahova jó lestz,mert kinyomja a pajta oldalát :)

Marika312, vje0315, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Vettem fákat, csomagot viszont nem.;) 27-27 fával kezdtem, farmon volt benne 2 som, 3 fekete fűz, 1 boróka, 3 xl szakura, 1 valami xl, a többi xxl. Bahán 1 huang pi, 4 nektarin, 2 citrancs, 2-3 xl, a többi xxl, köztük 5-6 db 200 feletti tp-s. A farmra vettem még 6-ot...nem kellett volna...6 xl fa lett belőle. Bahára is vettem még párat, talán 7-8 db-ot, ezek jobbak lettek, 3 mangosztán, 1 nektarin, a többi xxl. Jó ez végeredménynek...a bahán végre elkezdhetem lecserélni a kisebb tp-s xxl-eket :D

OJani, Marika312, .szellorozsa. és 10 más kedveli ezt.
  4. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 1-1 fát tudtam venni,az eredmény:
    xxl naspolya,
    xxl kiwi.

Marika312, -W-595-, .szellorozsa. és 7 más kedveli ezt.
  5. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Érdekes egybe esés én is 2 som és 1 huang pi, volt nektarina citrancs, fekete fűz, boróka a többi XL, XXl, pajtába valók. Fájlalom de sárga trombitafa vagy mangosztán fa nem volt. A férjem ugyanúgy kapta az újakat.

Nagyon csodálkozom azon, hogy lett neked vidrád mivel eredendően Hattyús csomag volt a vidra utána következett.

.szellorozsa., vje0315, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  6. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! 4-ből meglett a Som:D:inlove:, lett még Szakura cseresznye XXL, Berkenye XXL meg 1 xl-es valami.
    A Bahán 3-ból 2 Citrancsfa és 1 Moringa xxl.
    Ennek örömére vettem még ugyanennyitxD Majd jövök az eredménnyekkel.
    Sok szerencsét és szép fákat kívánok Nektek is!

OJani, Marika312, stellácska26 és 25 más kedveli ezt.
  7. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok! Dobogó szívvel, remegő ujjakkal kattingattam titkosaimra...hát a kezem még most is tremoros picit, de nem attól mert hűha :wuerg: Mivel a templom egere jobb költségvettéssel dicsekedhet mint én, vettem 3-3 fát + 1 volt még a cicáéktól a Bahára. Lett xxl:tamarindusz, szentjani, amherstia, meg a guavából xl, a farmos xxl: szamóca, cukorjuhar, datolya....Khm...nem azt mondom, hogy rossz, nem örülök...illetve, igenis nem örülök-.- Nem kértem volna egyből a favoritokat, csak esetleg mangosztán?? som?? uram bocsá' citrancs?? esetleg 1 ici-pici boróka??? :music: Kedves Bípí! Vettem 1-1 fát, kérlek lepjél már meg valamivel, ami átsegít ezen a borongós érzésen, hogy csak akkor láthatok újdonságokat, ha csomagot veszek, mert olyan (a dolgok mai állása szerint) egyhamar nem lesz :p:wuerg::cry: Azért köszönöm, az xxl datolya perpill nélkülözhetetlen xD;) Meglepett!! Most (a változatosság kedvéért) xxl kakaót kaptam, hozzá az xxl szami sem mardt el......:eek:o_O-.-:p:sleepy::cry:

Utoljára szerkesztett: 20.2.16
    stellácska26, Marika312, gyfa és 12 más kedveli ezt.
  8. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) Som-t adja szépen de a hungpi-t valahogy nem akarja..:D Lehet kicsi a szinten hozzá:D

Marika312, stellácska26, steve223 és 9 más kedveli ezt.
  9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    A huangpi végett nekem is taktikát kellett változtatnom,én soha nem vettem csomagot de most muszáj volt mert 400 fából öszvisz 5 db huánka lett ami kissé karcsu:eek:

Marika312, stellácska26, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem 60ból lett 3:) akkor szerinted ne is panaszkodjak?:D

11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! A 2016.január 22.-én kezdődött akcióban a "Zafír" titkos tenyészetből
    fejlődhetett ki vidra! Az volt az újdonság!
    :);)

gyfa, Gio, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Egy kicsivel kevesebb mint 1 óra és készen lesznek a fák. :):p;)
    Gratulálok azoknak akiknek lett új fa.;)

stellácska26, Gio, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  13. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

1. Két csomagot vettem a farmra, egyet tegnap este, ami ma reggel érett be. Kaptam 5 db somfát, ezeket megtrágyáztam, kacsakatáztam és pár óra mulva érnek.
    2. Ma reggel ismét vettem egy csomagot, ami most érett be. A legnagyobb meglepetésemre még a kötelezően kapható 1db somfát sem kaptam meg, legalább is nem lelem nyomát. Ez hogy lehet? Hiába nézem már háromszor is végig a fákat nem találom. Szeretném ha erre választ kapnák, ID: 5338636.

stellácska26, Gio, .szellorozsa. és 3 más kedveli ezt.
  14. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Az xxl-t a szigeten a csomag vagy a külön fák adták jobban Nálad?
    (Én is tervezek még délutánra fákat venni a szigetre, és töprengek, vajon hogyan lenne jobb...)

Marika312, Gio, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Bár nem engem kérdeztél de nem rég raktam ki újabb 100 csemetét a szigetre
    5 h-kor hozom az eredményt! Szerintem az xxl-re nagyobb az esély ha db-ra veszem! Arra hajtok én is!Legalábbis a nagy számok törvénye alapján!
    :):)
    De erre én is kíváncsian várom a választ!;)

Marika312, Gio, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

2 csomagot vettél a farmra, egyet tegnap és egyet ma. Ezekből lett összesen 3 somfa. Plusz a 2 csomag mellé az 1-1 kötelező. Így van most 5 darabod, semmi sem hiányzik.

Gio, achmed1122, Detti0812 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Erre másfél óra múlva lesz meg a válasz mivel a csomagos most érik,egyébként most gyatrán adott magas szintű xxl is,a csomagokra kiváncsi leszek én is.

Marika312, Gio, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  18. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    2 fát vettem a Bahamára, ezekből nektarin és XXL tamarindusz lett, és kettőt a farmra, amelyekből fekete fűz és XXL naspolya fejlődött ki. Az új fák (sajnos még az előző újdonságok is) nálam még hiányoznak. Vettem még 2-2 db-ot, majd jövök az eredménnyel.
    Mindenkinek sok szerencsét a titokcsemetékhez és sok újdonságot kívánok.

OJani, -kaktuszable-, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Drukkolok nagyon és kíváncsian várom majd az eredményeidet!:)
    Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre, én majd utána vásárolok.
    Tegnap csak 1 csomagot vettem a szigetre, 1+ Huang pi volt benne, 1 goji xxl és 2 pitomba xxl. (Persze voltak még értékes fák, csak nem magas xxl-ek.)

gyfa, Gio, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy egy csomagot vettem a farmra és a szigetre is ;) Kíváncsian várom az eredményt ;)

OJani, stellácska26, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.