Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. macsezso

macsezso Fórumszaki

De legalább megvehető(bájitalfát kivéve)
    Mindegy menyi FA de az biztos.
    Sokan költöttek rá és nem lett az új fákból 1 sem.(nekem se)
    Inkább lett volna 100 FA 1-1 db az új fákból,de az biztos;vagy 200..vagy akármennyi.
    Most 1 havi gép árát elköltöttem,a semmire.
    Jó lett néhány érdemleges:
    1 xxl tamarindusz
    2 nektarin
    2 xl amherstia
    De ezzel le is tudva.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Semikor. Azokat kaptad a 2 vásárolt csomag mellé készen.

Detti0812 és Baby72 kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó sok hónapja ez a taktikám. Különösen a fákka l-ólakkal kapcsolatban nem mindig jön be...hattyúm pl. még mindig nincs, viszont legutóbb 4 titokólból vidrám lett :p-...
    Fáknál, ha az elején veszek 2x24-27 darabot, EGYSZERRE, nem több adagban, ez szerintem fontos, mindkét adagban van legalább 1 az újakból;)De pl. mikor a fekete fűz jött be, az emlékezetes, mert 5 db-ot kaptam!!! Igaz ott volt egy kis bakim, mert 2x27 db-ot vetem a bahára, és akkor vettem észre, hogy gáz van :oops:vettem még FA-at és úgy tudtam 28 vagy 30 darabot venni a farmra, no, abból 5 fűz lett.:D
    Ez most jó kör volt, mert a citrancs most fog bekerülni a küldhetőek közé, ára meg már nem nagyon van, így lesz mivel bizniszelni cserenapon, a mangosztánon meg jól megszedem magam...mondjuk trombitának még örültem volna, még agyalok, hogy veszek FA-at, talán este és beruházok még néhány csemetére...vagy nem. Most számoltam össze, legalább 100 xl fám bulizik a pajtában, amit sosem szellőztetek...így csemetegőzös nélkül nem nagyon kellene tovább szaporítani őket. Csomagot meg nem veszek...még mindig győznek az elveim...

Utoljára szerkesztett: 20.2.16
    OJani, Rebcsok, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Az új fákkal az a baj hogy amire cserélhetőek lesznek arra szinte értéküket vesztik,de a csp hozam igencsak megéri,tehát nehéz a döntés.de hogy csomagot nem éri meg megvenni annak aki xxl-re pályázik az szinte biztos.

OJani, Rebcsok, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én 2 fát vettem bahára az egyik xxl maté a másik meg később érik :)

-kaktuszable-, Marika312, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Persze nem mondom,hogy nincs igazad vagy igaza a játékostársunknak ,mindenki másképp éli meg az eredményeket van aki örül annak is ha 5 Fa ért kapott egy 60 fa-s fát van aki tűzifának tartja!Van aki új fát szeretne én spec magasabb értékű bahás xxl fákat! Ha nem kapok újat az se baj majd ha lecseng akkor megveszem a termését olcsón!Nem hajt a tatár a gazdaköribe!
    Amit írtam azt nem azért írtam,hogy hú de jó eredmény hanem vigasz képen!
    :);)
    Egyébként a naspolyát,szamócát,berkenyét nem lehet megvenni Fa-ért sem!
    :)

Utoljára szerkesztett: 20.2.16
  7. nyulus74

nyulus74 Törekvő

OJani, Rebcsok, gyfa és 15 más kedveli ezt.
  8. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Peszi2, Gio, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  9. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Én meg most követtem el ugyanezt a bakit.2x vettem a bahára.Csak lestem a farmon,hogy hova lett a csemetém,ekkor vettem észre.

gyfa, -kaktuszable-, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  10. nyulus74

nyulus74 Törekvő

11. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok! Most nagyon :) vagyok:
    Somvirág, somvirág, aranysárga a világ.
    Kakukkfű, kakukkszó, kirándulni volna jó!
    Fűzfasípot faragni, fűzfalóval lovazni,
    Árkon-bokron által, háton hátizsákkal,
    menni, mendegélni, este hazatérni.
    /Kányádi Sándor/

mimi, Domos52, mebajah és 14 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

10 db farmos csemete eredménye:

Berkenye XL 2 db
    Berkenye XXL 1 db
    Fekete fűz 2 db
    Szakura XL 1 db
    Szakura XXL 1 db
    Szamóca XL 1 db
    Naspolya XL 2 db

:)

gyfa, anami1980, stellácska26 és 12 más kedveli ezt.
  13. LBetti

LBetti Fórumgróf

gyfa, katimami51, Jucus1949 és 6 más kedveli ezt.
  14. briguka

briguka Fórum mestere

Sziasztok! Azt hiszem mostanra bevásároltam: igaz az új fákból nem lett, viszont akadt az előzőekből 3sárga trombitafa és egy mangosztán - ezek nem sikerültek eddig! ezek mellett még lett egy citrancs-fekete fűz, meg pár xxl fa! Egy szóval kivételesen elégedett vagyok, a mostani titokfákat meg majd beszerzem legközelebb :)

mebajah, stellácska26, Jucus1949 és 7 más kedveli ezt.
  15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én mindig csak csomagot veszek, vagy semmit. Ha van FA-am akkor a csomagban biztos van új, anélkül meg valószínűleg nem lenne. Ha nincs FA-am, akkor egyáltalán nem veszek, megy 1-2-ből nekem úgysem lesz új. Viszont az új fa sok csp-t hoz és nekem most arra éppen szükségem van.
    Most egész jól álltam FA-nyal, így bahára és farmra is vettem csomagot.

Farmon a kötelezőn kívül:
    3 som!!! (még sosem volt ilyen szerencsém, csak a kötelező szokott lenni)
    3 sárga trombita
    3 fekete fűz
    3 hegyi borókafenyő
    1 szakura cseri xxl
    2 szakura cseri xl
    2 berkenye xxl
    3 szamóca xxl
    2 datolya xxl
    1-1 xxl naspolya, cukorjuhar, birsalma és mandula
    1 xl szamóca és berkenye
    2 xl naspolya

Bahán a kötelezőn kívül nem lett huang pi, hanem:
    2 xxl acai pálma, 1 xxl pitomba, 1 xxl moringa
    3 xxl amherstia
    2 cédrát xxl
    3 mangosztán, 1 nektarin
    3 szentjani xxl, 3 szentjani xl
    2 tamarindusz xxl, 2 tamarindusz xl
    és még néhány titokfa xl

Csupa jót kaptam, nekem nagyon megérte a csomag, nagyon örülök! :D :inlove: :) xD

Mindenkinek legalább ilyen szerencsét kívánok!

OJani, gyfa, mermeze50 és 19 más kedveli ezt.
  16. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

Igen én is úgy gondolom, hogy ha tud az ember csomagot venni abban biztos az új fa. Én sem vennék külön 30 fát mert kicsi az esélye, hogy összejön az új fából, így meg az a tuti.

Rebcsok, vje0315, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  17. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Szoval meg van az osszesitesem... xxl fak:moringa 6db,cedrat 10db, tamarindusz 10db, amherstia 6db, pitomba 3db, goji 1db, csavarpalma 4db, szolososka 6db, mate 4db, kakao4db, szentjanos 17db, valamint par db kokuszdio banan, mango, mandarin, fuge, es kivi...Normal fakbol:citrancs 10db, mangosztan 9db, nektarin 23db, es az Huang pi vagy mi a neve 11db... Valamint 29db jelentektelen xl fa a tuzifa keretbe..:D

Rebcsok, Brigi031976, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  18. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Húúú, tényleg nagyon jókat kaptál! Én is ilyen leosztást szerettem volna. :) Persze elégedetlen nem vagyok a magaméval sem, de nekem több xl fa jött, és nem volt ilyen jó a szórás, mert túl sok volt az egyforma köztük. A Bahán főleg xl szentjanit kaptam, és csak 1 db nektarint, pedig az is utolsó alkalommal fejlődhet ki, szóval nektarinnak sokkal jobban örültem volna, mert abból csak pár darab van, szentjaniból meg sok. Amherstia xxl szintén nem sikerült. Szerencsémre kárpótolva lettem 3 db Huang Pi fával. :D Meg a rendes farmon két xxl és egy xl szakurával:inlove:, ugyanis ott a kedvencem a szakuracseresznye, egész erdőt szeretnék belőle! Sárga trombitafát sajnos egyet sem kaptam, másik kedvencem a borókafenyő, abból is csak egyet osztott nekem a rendszer, viszont sok-sok xl naspolyát is adott, amiből persze szintén van egy csomó már. Som fából is egy sikeredett a kötelezőn kívül. Mindent egybevetve, panaszra azért nincs okom nekem sem. :)
    Sok-sok áhított fát kívánok minden gazdának én is!

-kaktuszable-, Rebcsok, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  19. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A második vásárlás eredménye: XL berkenye, XXL szamóca, nektarin és XXL moringa.
    Még 2-2 érik, akármi is lesz belőle, többet most nem veszek.
    Mindenkinek sok szerencsét a titokfákhoz!

agika48, stellácska26, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  20. kelvirág

kelvirág Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Úgy érzem a kész átverés sóban vagyok! Megvettem a farmra a 210 FA csomagot és egy árva új "Som" fa se került elő. Szeretném megtudni hogy lehet ez?????
    Farmnevem: kelvirág
    ID: 20688916
    Most is kint vannak a főfarmon középen szépen sorban.

agika48 és vje0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.