Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)Beinvesztáltam én is 10-10 fára. A farmon semmi említésre méltó nem lett. Viszont a bahán 2 kesufa, 1 huang pi(ilyenem még nem volt). Lett még ördögcérna xxl is. A többi felejtős. Elégedett vagyok. :)

Utoljára szerkesztett: 9.4.16
  2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Vettem 2-2 fát az eredmény:
    Baha: csavarpálma xxl,
    cédrát xxl.
    Farm: cukorjuhar xxl,
    SOM (még nem volt) :D

Peszi2, repashock, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    Szerencses vagy gratulalok!
    Tegnap en is vettem 10-10 fat , uj fam nem lett , de XXL -es fakat jokat kaptam. Mindig csomagot vettem, igy ma ezt meg is tettem ;) Igy mar van tuti 2 uj fam :)

meszimarsi, Peszi2, stellácska26 és 8 más kedveli ezt.
  4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    bahára vettem egy kis csomagot:
    mangosztán, xl-es tamarindusz,xxl-es amherstia,xl-es cédrát,2 db xxl-es mandarin,
    2db xl-es majomkenyérfa, xxl-es kivi, 2db xxl-es cédrát
    és a végén, de nem utolsó sorban : KESUFA:D:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Peszi2, stellácska26, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  5. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Nekem nem lett új fám darabra vettem az 5 fa. de vettem 2db 10fa abból se lett .ma vettem a 10 fa 4-4 db ha nem lesz majd a picacon veszek ennyi.

vje0315, sziszi1965, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Gratulálok mindenkinek akinek sikerült az új fa! Régóta nem kisértem a szerencsét ami nincs de most nem tudtam ellen állni 15 FA aranyért egy xxl narancsfa ! Nagyon örülök veletek az új fáknak sok sikert aki még vásárol!

stellácska26, vje0315, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Tudtommal csak 5FA-s, és 10FA-s faárak vannak, meg a csomagok. 15FA??? 1 fáért? Nem értelek. :)

sziszi1965, Gio és alex0824 kedveli ezt.
  8. Bettina7676

Bocsánat akkor 10 FA arany! 3 hete kűzdök valami nyavalyával alig állok a lábamon!

sziszi1965, alex0824 és Ninett79 kedveli ezt.
  9. Ninett79

Semmi baj, csak szóltam. :)Jobbulást kívánok. :)

10. Bettina7676

Köszönöm szépen!

alex0824 kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én elégedett vagyok . Itt a kép : Link Link
    tegnap annyira nehezményezted hogy farmosat vettem , úgyhogy boldog lehetsz , vettem 200 baha fát:p:inlove:
    mindjárt belinkelem.

Itt van hogy vettem . link

elültettem : link link

Majd hozom a képet , hogy mi lett belőle .

9 barkócafa lett . :D

Peszi2, inanna11, stellácska26 és 8 más kedveli ezt.
  12. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Csoda történt! A moziból szerzett farmaranyakból vettem két andok titokfát, és az egyikből barkóca lett!!! (a másik olajfa xxl)

kutyaszálló, Peszi2, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Ne képet hozzál,hogy mi lett hanem írd le mert a képből nem lehet látni normálisan! Másnak is úgy tudsz a legjobban segíteni, hidd el nem nagyon fog senki barkóbázni mit is kaphattál! Majd én is hozom mi lett az első 300-ból csak még össze kellesz írni! A csomag és natúr összehasonlítás eredményét meg már leírtam!
    :)

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!

Csajos este letudva!! Sok sikeres csemetézést mindenkinek,bár elég hamar elillant a korai nyár-késői tavasz.. :D

üdv.:apja

15. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Gratulálok! / a kisujjhoz is!!:D/

16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nem is nagyon részletezném...
    Vettem 2 kis csomagot, és jöttek a legújabbak, és rengeteg hasznos fa. (Alig fordult elő eddig, hogy a legújabb titokfából kaptam volna!) A 30 fából talán 4-5 olyan van, ami a futottak még kategóriába tartozik.
    Erős vágyat érzek még 2 kis csomag vásárlására, de muszáj türtőztetnem magam, mert nincs túl sok farmaranyam.

Valaki lebeszélne a vásárlásról??? ;)

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia ! Nem-nem, nem beszéllek le a vásárlásról. Gratulálok az eddigiekhez - szerencséd van/lesz, úgyhogy vegyél még kérlek....
    Én még nem vettem, gyűjtöm a véleményeket, aztán majd döntök.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.4.16
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

30 - 30 a kötelező + 1 mellé a farmra született még egy Barkócám ;)

19. dióbélmama

dióbélmama Utánpótlás-írogató

Én is hasonlóan jártam :p Mivel én csak a saját munkám által szerzett FA-t kuporgatom, meggondolom mire költök. Először gondoltam csak 5 FA-t adok 1 fáért, de meginogtam és adtam 10-t ( egyszer élünk :D) erre sima XXL fa lett. Na mindegy, tanulópénz, többet nem költök ilyesmire. Mindenesetre a vezetők gondolhatnának az ilyen kisgazdákra is és legalább, ha FA-t fizetünk érte, ne legyen benne sima XXL fa, ami ráadásul ugyanúgy csak 4 gyümölcsöt ad. (hiába rövidebb az ideje, de munka és háztartás mellett jó ha 1 nap 1x be tudok lépni) Na jól van nem sírok itt ! Gratula annak akinek sikerült !

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azt hiszem most beszéltél rá engem is ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.