Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Sziasztok!

Kb. egy éve nem vettem titokzatos csemetét(korábban megfogattam nem veszek). Ma nem tudom miért, de mégis meggondoltam magam vettem 30 db-t az 5 Fa-ból a bahára... Az eredmény sokkolt, és most a jó értelemben o_O

A 30-ból 5 db lett sima xl-s...

A maradék:

- 1-1 db mangosztánfa, huang pi fa
    - 1-1 db xxl mandarinfa, avokádó, kamvkatfa, kakaó, guava, matéfa, csavarpálma,
    - 2 db xxl majomkenyérfa
    - 2 db xxl amherstia
    - 4 db xxl cédrát
    - 6 db xxl tamarinduszfa

és amiknek a legjobban örültem 1-1 db xxl acai pálma és pitomba fa. azt hiszem nem panaszkodhatok!

Hasonló sikereket kívánok nektek is! ;)

sziszi1965, LBetti, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia ;)

Köszi, tényleg jó fákat kaptam, és a farmos "nem csomag"-ban vett fák között is ott volt az új fa, így gyűjtögethetem a termését a gazdaköribe:)

Peszi2, LBetti, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  3. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Sziasztok! A szokásos 30+1-es csomagot vettem mindegyikből egyet-egyet. A farmot elárasztotta a szakura, meg a szamóca xl, aztán a plusz egy barkóca kárpótolt. A baha szuper lett. 4 kesu, 2 huang pi, amherstia xxl kettő, majomkenyér xxl kettő, goji , pitomba xxl és még egy jó pár xxl. Mindnek örülök, imádom a fákat. A kedvenc eventem.

Peszi2, LBetti, Marika312 és 15 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Gratu a 220 fához,de a képet elnézve kissé gyenge a végeredmény,vagy nem raktál ki minden értékeset?mert kevésnek találom a magas xxl fákat,moringa és társai.

Jucus1949, sziszi1965, Markitooo és 8 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ahogy kiraktam , úgy ért be , és fényképeztem le . Aztán kivágtam a fákat , és most szépen libasorban vannak .
    Ha kíváncsi vagy rá ?:p

LBetti, sziszi1965, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  6. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Vettem a szokásos titokfákból 12-12 db-ot hát siralmas lett, úgy döntöttem megpróbálom az új áras db-ra vehető fát, és láss csodát: farmon 1barkóca, 2 xxl szakuracseresznye, 1japán naspolyaxxl, hegyi boróka 3, ezek a jelentősek, bahán citrancs,mangosztán, xxlamherstia és 4kesufa! amit sajnálok az az, hogy sem somfa sem pedig huang pi fám nem lett, de majd cserenapkor beszerzem....

Peszi2, Marika312, Jucus1949 és 12 más kedveli ezt.
  7. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Én nem vettem most, valamikor úgyis összejön a hiányzó fa ;)
    Viszont megnéztem, milyen fák hiányzok (szerencsére nem sok)
    és eszembe jutott,hogy 12 db csemete még ott lapul a szigeti menüben.
    Remélem lesz belőle 2 Mangosztán, az még nincs.

Peszi2, LBetti, ada77201 és 9 más kedveli ezt.
  8. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Hosszú idő után vettem 3-3 fát. A sima farmos jól sikerült, lett 1 barkócafa és 1 XXL japán naspolya. A Bahán 2 citrancs. Viszont kitettem az előző event nyereményeit is: amik elképesztőek lettek. Rengeteg XXL fa, 1 mangosztán, 1 hegyi borókafenyő. Valamint 2 hattyú!!!! :) Régen voltam már ilyen szerencsés.

Peszi2, -kaktuszable-, marcsi152 és 23 más kedveli ezt.
  9. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Vettem egy kis bahás csomagot,és nagyon örültem az eredménynek lett minden fám,ami még nem volt! :D
    Citrancs 3x, cédrát xl, amherstia xxl 2x, tamarindusz xl,xxl, majomkenyérfa xxl 2x, mandarin xxl, acai pálma xxl, mangosztán,ééés HUANG PI,KESUFA :D
    A farmra is vettem 2 drb-ot, berkenye xxl,és SOM lett!
    Mindenkinek sok szerencsét kívánok! :)

Byarenna, GA-BI-O-Farm, Peszi2 és 16 más kedveli ezt.
  10. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Háát, nem lett Mangosztánom most sem.

11. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    az én tapasztalatom alapján a pluszos fákból kevesebb új lett, mint a simából :D Viszont több xxl-es fa lett a végeredmény bár az a simából is elég jól szokott jönni. Szóval ez még mindig a szerencsefaktor ;)
    Sok sikert kívánok Mindenkinek!

stellácska26, Peszi2, LBetti és 9 más kedveli ezt.
  12. capella2004

capella2004 Junior szaki

sziasztok.
    1-1 csomagot vettem ,a kötelező1-1db on kívül nekem nem lett az újból több.
    xxl cukorjuhar,ujjas,szakura,datolya,japán naspolya,berkenye,birs,szivar,narancsfa.
    hegyi boróka ,sárga trombita,és aminek nagyon örülök lett 1db SOM.:inlove:
    Bahán
    xxl pitomba,mombin ,moringa,szőlősóska,majomkenyér,guava,sárkánygyümi,tamarindusz.
    CITRANCS,MANOSZTÁN,és lett HUANG PI fácskám is.xD
    xl fám is lett ha jól láttam,talán még alma is, de nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.
    mostanában nem vettem titkosokat,nekem most így 6újfajta fám is lett!!!!!!!
    ennél rosszabb ne legyen soha.

Utoljára szerkesztett: 10.4.16
    Byarenna, sziszi1965, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  13. maligandi

maligandi Junior szaki

Sziasztok :) megvettem a 2 nagy csomagot :) lett 3 barkócám a +1-en kívül, pár som és hegyi boróka :D
    a bahamán lett 5 db citrancs, mangosztám, huang pi, és 2 kesufa a +1-en kívül :)
    boldogan elmondhatom nagyon jó vétel volt a titokfa :)

b76j93, stellácska26, sziszi1965 és 16 más kedveli ezt.
  14. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én is vettem 2 csomagot,de egyenlőre csak a bahán lettek meg, szerintem azok szuper jók!!:inlove:
    3+ a kötelező kesu,4 mangosztán,3 citrancs,Huang pi,a többi xxl-es kamwat,cédrát,amherstia,kókusz,füge,
    moringa,papaja,tamarindusz,acai,kivi.
    Szóval nagyon elégedett vagyok!!xD
    Mindenkinek hasonlóan kellemes vasárnapot!!

stellácska26, Gio, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    520db bahás eredméne:
    sima:13 db kesu, 24 db huang pi, 21 db mangosztán, 42 db citrancs,
    xxl: 3 db goji, 6 db pitomba, 3 db moringa, 5 db acai,6 db csavarpálma, 26 db amhertisa,
    28 db majomkenyér, 33 db tamarindusz, 51 db cédrát, 8 db szőlősóska,9 db maté, 86 db egyéb xxl.
    xl: 156 db
    :)

stellácska26, Gio, GA-BI-O-Farm és 21 más kedveli ezt.
  16. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv!
    Üdv, ez nem semmi!
    Nekem most sikerült összekaparnom 5 FA-t. Vettem 1 db Andok titkosat, majd jelentkezem az eredménnyel...
    hegyivadasz71

Jó hallani, hogy valaki tud örülni az eredményeinek. Gratulálok::)))

Ügyes voltál...gratula....

Ne aggódj, majd lesz az is... Fel a fejjel...::))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.16
    Gio, kutyaszálló, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek sajátítsd el a fórum használatát. Amennyiben tiéd az utolsó hozzászólás és még lenne mondanivalód, akkor használd a Szerkesztés - lehetőséget, ne írj ennyi újat egymás után. Köszönöm.

Gio, sziszi1965, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  18. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Most kivételesen szerencsém volt ! Vettem kb. 20-20 titokfát, s 1-1 új lett bennük. Így most már nincs hiányzó fám, aminek nagyon örülök. Hasonló, vagy nagyobb sikereket kívánok mindazoknak, akiknek még nem sikerült megszerezni az új fákat.

stellácska26, Gio, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  19. erzsike511

erzsike511 Törekvő

Ezt nem hiszem el, fellelkesülve a tegnapi huang pi fan, meg összedtem 3 fara valo Fa t , es nem hittem a szememnek , a szigeten lett egy mangosztanfa / meg nem volt/ ea a farmon egy berkeny XL es egy barkocam, ilyen szerencsem meg nem volt.

ildiko44, stellácska26, Gio és 13 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Pénteken azt mondtam, hogy megnézem, hogyan müxik az új rendszer. Megjegyzem, hogy az eddigi event jutalmaknál (az utóbbi hetekben) érezhetően eltűntek az XL fák, és ha hiper-szuper új fa nem is volt tömegesen, egyre gyakrabban lehetett pozitív visszajelzéseket olvasni. Még az ólaknál is, bár még mindig nagyon sok a galambinvázió.
    Az egyértelmű, hogy negatív jelzés alig akad, csalódott is csak néhány. Nos eddig nem vásároltam fát, mert kíváncsian vártam az eredményeket. Ennyi jó eredmény láttán, meg ilyen tömeges bevásárlásokat látva, mint a fenti, azon kezdtem el gondolkodni, hogy jobb ha a cserenapra kezdek el összpontosítani, és az FA-t cserekuponokra kezdem el gyűjtögetni. Ravasz, nem?:p
    A Tapsi meg megdobott egy szeder XXL-el, mire visszaléptem a farmra.

Gio, GA-BI-O-Farm, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.