Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Kipróbáltam én is ezt az újfajta "játékot". :)
    Lett a barkócafám, ennek örülök, mert még nem volt. :)

Mozizásból összejött FA ért vettem 5 db.-t, kaptam még gesztenyét, 2 ringlót és kerti berkenyét.

2. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Siralmas! Beadtam nyolc fát,köztük egy somfát,kaptam egy mandulafenyőt,amiből még csak 40 volt. Megint jó boltot csináltam. Már ott tartok hogy semmi újdonságra nem ülök fel mert csak ráfizetek mindig.

kovacstne kedveli ezt.
  3. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Nem beadtad, hanem csak kiválasztottad, hogy miből válasszon 1-et :)

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jóóóó estét, jó szurkolást :) Szurkoltam nagyon, hogy legyen egy ritkaságnak (persze olyan ami még nincs, mondjuk barkóca, trombita, vagy som) számító fám, de nem lett. Azt hiszem, az a 25 FA ami beáldoztam, pont elég is volt arra, hogy kipróbáljam, majd döntsek: köszi, nem kell több boróka, meg mandula fenyő. A titok fáknál legalább van esély XXL fákra, ebben a válogatósban nincs. Kipróbáltam (mert ugye van bennem kaland vágy) és úgy döntöttem ennyi elég is volt :p

5. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Jézus! Nehogy kipróbáljátok!!!!! Beraktam egy rakat fát, erre ad egy fekete füzet...Ami a berakottak között is volt...Jó csere >:(:mad:

Fätum, stellácska26 és kovacstne kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertetőben az alábbi információ is olvasható:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás.13908/#post-491960

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Írj rám,trombitálok Neked!
    Ezt most kihagytam,mert a csomagban az újakból volt.

Fätum, emocy91 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Imádom a fákat, ezért vettem 1 csomagocska aranyat, s a régi titokfákra gyúrva el is játszottam! A nagyon különleges kínálatból mindössze 2 db-ot kaptam (2 db barkóca :inlove:), de alapvetően az alap készletből adott a rendszer! Nagyon örültem a lehetőségnek, mert a régiekből amikből cserék miatt kevés maradt v annó nem kaptam, most feltöltődött a készletem! Karifa, aranylevél, ginkó, gesztenye, ringló, boróka. vándoroltak a tárolóba! Csak az a szép magnólia, csak az hiányzott! xD
    Az újdonság varázsa jó volt, de látva, hogy mily ritkán jön "főnyeremény", a régi kínálatból meg feltöltve a pajta, nem bánom, ha a kereskedő nem túl gyakran tér vissza!
    Bár ha lennének kiscsibéim...

Arwen69, stellácska26, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  9. béka

béka Haladó

Javítok: ginkóra! Eltévesztettem annyira örülök.

meszimarsi, buli., LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  10. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

tehát ha berakok egy halom titokfát akkor 5 fa-ba kerül hogy visszakapjak egyet?

11. Laboviti

Gio kedveli ezt.
  12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Én örülök a Kari fáimnak amiket kaptam mert abból nincs sok! Szerintem megéri, aranyat nem veszek a moziból meg innen onnan összecsepeg egy kevés mindig azt költöm csak.

kisszakács75, Fätum, buli. és 3 más kedveli ezt.
  13. wertalan70

wertalan70 Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK SEGITSETEK NEKEM HOGY MI A KOD

14. Laboviti

15. bazso7608

bazso7608 Utánpótlás-írogató

Tetszik is, meg nem is! Sikerült szerezni 1 sárga trombitát, 1 somot, 1 barkócát (eddig, nem voltak), de sok olyan is lett, amivel már tele a "padlás" (pl ujjas juharból 24 db van)! Régen volt a csemetegőzös, ahol egy csomó felesleges fától meglehetett szabadulni, jó lenne most is valami hasonló! Amúgy tetszik, hogy nem kell órákat várni, hogy megtudjam milyen fára tettem szert!

kisszakács75, buli., Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én nem bírtam kihagyni .. muszáj volt kipróbálni ,)
    Valószínű a kisebb szintű játékosok voltak a célközönség ... Nekik minden főnyeremény volt ;)
    Nálam is volt minden az újdonságok közül ... hiszen csomag párti vagyok mióta van rá lehetőség ...
    Az ólaknál is szívesen látnék ilyen lehetőséget ;)

17. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés azoknak, akik idáig nem költöttek a titokfákra, illetve az új játékosoknak, hiszen "tűzifa" nem érkezhet, és még válogatni is lehet a kínálatból, így az esély is nagyobb, hogy az áhított fák közül kerül ki a győztes. És ami a legjobb, nem kell órákig várni!
    Mivel én idáig is költöttem rá és kezdő sem vagyok, így nem tudom kihasználni ezt a lehetőséget, de ettől még díjazom :inlove: Amit kihasználnék én is, az egy hasonló típusú titokólas akció lenne xD Remélem azért lesz még az idáig megszokott titokfás megoldás is, mert az xxl fák miatt nagyon megéri :p
    Mindenkinek sok sikert kívánok és olyan fákat, amilyet szeretne!
    Szép napot!
    Lili

18. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Nem beadunk fákat, nehogy valaki ezt félreértse! Nem már meglévő titokfákat teszünk fel lutrira! Csak kiválasztjuk, milyen fák közül sorsoljon nekünk a rendszer 5 farmaranyért.

Sziasztok, ez nekem nagyon tetszik, mert biztos, hogy titokfa jön belőle, tuti, hogy nem xl, vagy xxl alma. Mondjuk szerintem az XXL fák se rosszak, de így jobb, hogy tuti különleges fa lesz, és habár korlátozottan, de mi választhatjuk ki, hogy mi jöjjön. Tegnap lett 3 ringlóm, és egy fekete füzem. Ma vettem egy adag FAt és arra gondoltam, addig kattintok, amíg a legértékesebb háromból nem jön egy. Jött egy Barkócafa. Emellett 3 karácsonyfa, amiből csak 1 volt, ezért nagyon örültem nekik. 5 kökény, 3 borókafenyő, 8 szamócafa, 4 gesztenyefa, a többit nem tudom pontosan, mert nem vagyok teljesen biztos, hogy hány fám volt eredetileg.

19. buli.

buli. Járnitanuló

Sziasztok!
    Egyetértek az előttem írókkal, nekem is nagyon tetszik ez a favásár, jobban, mint a titokfa akció. A titokfákra mindig ráköltök legalább 300 FA-at és mindig nagyon sok xl-t kapok. Teljesen mindegy, hogy titokfából kapok xl-t mert az a 2 óra amivel korábban lejár a simánál nem ér semmit. Simából pedig a legújabbakat kivéve már van elég. :)
    Tegnap kb. 260 FA-ért vettem fákat, abból 5 db barkócám lett. Örülök neki, mert még nem volt, de a többinek is örülök amit kaptam: karácsonyfákat, ringlókat, aranylevelűket, gesztenyéket és ginkókat kaptam zömében, de kaptam kertiberkenyét és kowhait is több db-ot.
    Ma már nem voltam olyan szerencsés, 200 FA-ért vásároltam, de csak 1 db som lett a legnagyobból. :(Többet már nem veszek és ha lesz még ilyen akció, akkor is csak akkor, ha lecserélik a választékot.

dagaz70, kisszakács75, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. bessie79

bessie79 Járnitanuló

A 3 ritkaság közül egyet azért csak sikerült beszereznem. Plusz kaptam még pár olyan fát amiből kevesebb volt. Lehet hogy bepróbálkozok még pár arannyal, mert jól jönne egy kis barkóca és sárga trombita:D

Ez a fajta "játék" jobban tetszik mint a titokfás, itt azért mi választjuk meg miket szeretnénk kapni. Jó lenne ha többször lenne ez a válogatás.

Szerk.: jó pár FA-t beáldoztam, de megérte, mert mindegyik különleges fából kaptam minimum egyet, és a többi is megérte. Thx:inlove:

Utoljára szerkesztett: 30.4.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.