Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Ez nem olyan mint a csemete gőzős!Nem a saját fáinkat rakjuk be!

dagaz70 és emocy91 kedveli ezt.
  2. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Ma ismét vettem fákat, lett belőlük : 2db. Som :inlove:, Japán naspolya kettő, Fekete fűz három, Hárs kettő, Kerti berkenye kettő, Naspolya, Ujjas juhar, Mandulafenyőből, Berkenyéből több is :D, de ontotta a Karácsonyfát is, 5 db. lett belőle :).
    Terményes fákat is berakhatnának a kínálatba pl. Japánakácot, de "szívesen látnánk" a Magnóliát is, mert anno sokat elvitt belőlük a Csemete Gőzös ;).
    Persze új terület is kellene ilyen sok fának... ;), de egyelőre cserealapként is megfelelnek ezek a fák, lehet majd velük üzletelni ;).
    Olvastam néhány felháborodott hozzászólást is, szerintem aki nem olvasta figyelmesen el az eventismertetőt, az úgy értelmezhette hogy a meglévő fáit rakta be, és azokból adott vissza egyet :p, persze ez nonszensz.... xD, semmi értelme sem lenne xD.

Szép estét és minden jót kívánok :)

"Ne hagyd, hogy valaki, aki feladta az álmait.... Lebeszéljen a tiédről is!"

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha minden fa egy forma eséllyel bír kiválasztás után akkor 8 fából 1 különleges fa van bejelölve és 1 fa lesz .
    Ez alapból 1:8-hoz esély a különleges fára, ami 12,5%. Ez nem olyan rossz arány.
    Ha figyelembe veszed, hogy csak olyan fát kaphatsz amit FA-ért lehet megvenni, akkor az 5FA nagyon olcsó.
    Új farmoknál elég kevés ginko, gesztenye stb. van, tehát a 40-50 FA-ért 8-10 fát kap, míg a boltban 1-2 fát tudna megvenni ezért.
    Kifejezetten előnyös néhány hónapos farmok esetében. Több éves farmoknál már nem ilyen egyértelmű a helyzet.

Peszi2 és vje0315 kedveli ezt.
  4. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Azt hiszem ezzel a fa vásárlással nagyon jól jártam :
    • A ginkgo biloba hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. Több fát is sikerült összeszednem ,igaz én barkócát szerettem volna,mivel az még nincs.De legalább nem tompulok el !

Rebcsok, HéricsBáró, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  5. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia!
    Szerintem még a több éves farmoknál is jó ez, legalábbis az én farmomon! Három vásárlásból kettő ringlót és egy karácsonyfa 2011-et kaptam, és nagyon örülök neki! Így mindegyikből van 4-4 darab! :D

taga1, Marika312, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Senki nem állította, hogy nem jó vagy nem lehet jó. Csak annyit, hogy itt már megoszlanak a dolgok.

vje0315 kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, most hagyom abba:
    apránként 11 vásárlásból kizárólag az 1. válogatásból kaptam. Gingko, gömbkari, ringló, gesztenye, aztán valamit lecseréltem aranylevelűre, abból 2-ből 2-t adott :( Még a közepesből sem, egyet sem. Persze, én is barkócát szerettem volna, mert az nincs, viszont ezért nem költök többet. A régi fák mindegyikéből van dózisom.

LBetti, vje0315 és mani2004 kedveli ezt.
  8. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Úgy látom a többség nem igazán a vártaknak megfelelően érzi magát - hasonlóképpen én is.
    Én rögtön ahogy megkezdődött a "Fás válogatás" beneveztem(kivételesen) 12db(60FA) vásárlásra.Nem kaptam olyat amelyből hiányom van(Barkóca,Som). Később(ma) újra beneveztem 10db(50FA)-ra amelyből 1db Somfám lett. Csalódtam ebben a lehetőségben bár sokan jeleztek/figyelmeztettek előre,inkább a "fiatal" gazdatulajdonosoknak éri majd meg.Az én szememben ez a megállapítás jött be! Már csak abban bízom,hogy a "fiatal" gazdák cserélnek majd cserenapkor(akár velem)- akiknek NEM kell x darab Barkóca,Som - mivel az ő szintjükön még a Ringló,Ginko,Cukor fák sokkal jobban kellenek a feladatsorokba.

Utoljára szerkesztett: 1.5.16
    LBetti, Fätum, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  9. gabriella69

gabriella69 Fórum-zöldfülű

Nekem tetszik ez a dolog,de általános fákat ad.Az a baj hogy később a som nem cserélhető.Sokkal jobb lenne csengőpengőért.

10. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sziasztok,
    én családi események miatt (2 gyerek, 4 unoka:inlove:) miatt ma reggel éppen csak benéztem, láttam a feladatot (a kiírást persze nem olvastam el), és betettem egy-két adag fát.
    Eredmény: 00
    Mostmár csend van körülöttem, szétnéztem, olvastam, és rájöttem, mi a tennivalóm:D
    Ez tényleg nagyon jó, jobb, mint a titokzatos, és ide nem azt kell betenni, amiből sok van, hanem azt, ami hiányzik:D
    (Korábban az ellenkezőjét csináltam:(
    Minden titokfából volt, néhány viszont kevés volt.
    Vettem FA-t, és feltettem úgy, ahogy nagynehezen, saját káromon rájöttem:D
    Csak azt írom, ami fontos volt nekem:
    Kaptam: 23 aranylevelűt, 2 barkócát, 14 gesztenyét, 4 somot, 11 karácsonyfát:D

Szerintem is nagyon jó ez, mert nem vagyunk kitéve a véletlennek.

taga1, LBetti, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek:)

Nagyon jó kezdeményezésnek tartom ezt a mini eventet,főleg ha még legközelebb kiegészül szigeti fákkal is.:):)
    [​IMG]Nagy kedvencem lett a somfa,és itt 4 db-ra szert tettem,hihetetlenül örülök neki.[​IMG]

taga1, JÉ-ATYA, mani2004 és 5 más kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

A topicot a következő alkalomig zárjuk.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Laboviti

Sziasztok!

Ismét itt az akció! Szerencsés vásárlást, és sok titkot kívánunk.

Gio kedveli ezt.
  14. nyuszó.3

nyuszó.3 Fórum-zöldfülű

Szia, még új vagyok, a szigeten is csak a 6. szinten és nem tudok titok ólat venni, hanyadik szinttől lehet?

15. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

16. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    A szigetre vettem 25 ólat és azonnal ki is nyitottam őket.
    Lett:
    1 hangyász
    2 tigris
    3 flamingó
    5 vörös panda

1 retró ++ elefánt
    2 retró++ anakonda
    2 piros majom
    2 narancs pálcikahegyező

1 narancs teve
    2 narancs panda,

a többi sárga vagy sima terményes.

Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!:inlove::inlove::inlove:
    Nem bírtam ki, vettem még 5-t.
    Flamingó, tigris, hangyász, piros teve és retró++ lajhár.:inlove:
    Vettem még 10-et, ebben 1 tigris volt, egy flamingó, egy vöröspanda és egy rózsa maki!!!!:D

Utoljára szerkesztett: 6.5.16
    taga1, Peszi2, Mikulás48 és 25 más kedveli ezt.
  17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

9 db bahama titokólat vettem, ezek lettek:

Vöröspandakuckó 3 db
    Flamingótó 2 db
    Rózsaszín pandakuckó
    Narancs makitomboló
    Narancs szőnyegcsomózó
    Pálcikahegyező

Mindenkinek legalább ilyen szerencsét kívánok! :):inlove:

Peszi2, Mikulás48, Gio és 18 más kedveli ezt.
  18. nyuszó.3

nyuszó.3 Fórum-zöldfülű

nyuszó.3 ID53580522. a szigeten szeretnék titokólat venni

19. krumpliskocka

krumpliskocka Járnitanuló

A 2 farmra összesen 5 ólat vettem ,majd jövök az eredményekkel. :D De látom, hogy az előző hozzászólásat író gazdáknak nagyon nagy sikerük lett!! :D Mindenkinek hasonló szerencsét kívánok!! :D

Peszi2, Gio, steve223 és 6 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

2x 5 titok ólat vásároltam.Elsőben volt 2 hangyász kifutó és 1 flamingó.
    Másodikban pedig 1 vörös panda.Nagyon örülök neki.Nem gondoltam hogy ilyen szerencsém van.Veszek még 5 db-ot és be is fejezem a vásárlást.

mamszi5107, taga1, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.