Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórummogul

Jó napot jó gazdálkodást.
    200 FA-t használtam fel és kaptam 2 db szokotrai sárkányfát, 3 db hosszúfürtű aranyesőt és még kaptam 35 db gyönyörű bahamás fákat és fejlesztéseiket vegyesen. Nagyon örülök a nyereménynek és remélem hogy mások is hasonlóan sikeresek lesznek. Minden gazdának kellemes délutánt és jó pihenést a hétvégére.

csopke1, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  2. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Hármat vettem, mindháromszor a gyakoriból kaptam, mindenkinek sok szerencsét az új fákhoz.

csopke1, Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  3. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is lesem hátha lenne vmi. kis akció, nekem is lett 1 szokotrai, a titkosokból meg 2db makadámdióxxl , 1 majomkenyérfa xxl, a többi már volt, de a makadámnak örülök.:)

csopke1, Gio, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  4. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Nagy nehezen összejött 2 hosszú fülű fürtű, de 2 sms is bánta :oops:

csopke1, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  5. Bagolyca

Bagolyca Utánpótlás-írogató

Egy kérdés: kökénybokor XL-t és achacha fa XL-t a mostani fás válogatáson kívül, hol lehetett még szerezni?

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak titokcsemetéből, hiszen titokfa mindkettő.

HéricsBáró, Gio és iboly54 kedveli ezt.
  7. Bagolyca

Bagolyca Utánpótlás-írogató

Igen, köszönöm, csak az enciklopédiában megnéztem és ott nem találtam, ezért voltam kíváncsi, hogy mikor lehetett megszerezni őket, mint újdonságot.

8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Mindkét új fából lett 3-3 db-om, több mint 300 Fa-ból:( Ez amolyan lutri, nem biztos hogy azt kapjuk a pénzünkért amire számítunk. Most tettem ki az előző eventek titokfáit, kíváncsi leszek, lesz-e az újakból, vagy esetleg valami most megszerezhető xxl-es a 15 bahásból. Az új xxl-esekre már nem is herdálom a FA-t. Majd lesz az is egyszer, ha meg nem, úgy is jó. Rengeteg faféleség van már a játékban, lassan tényleg beindíthatnák már vagy az újrahasznosítót, vagy a faszénégetőt.

Gio, iboly54, macsezso és 8 más kedveli ezt.
  9. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

2 próba, semmi érdemleges. Ezt most hanyagolom kevés a FA-m és az új felhősor inkább érdekel. De van még idő. Valahogy ebben én nagy szerencsefaktort látok, ha nézem a költéseket és a nyereményeket. Mindenkinek sok sikert!

emocy91, Gio, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

100 aranyból lett mindegyik új fából ;) Köszönöm BP ;)

Gio, Kukori.és.Kotkoda, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nekem se hozott semmi újat. Igaz csak 4 kört indítottam. De semmi új, így mérgemben otthagytam. :D

Gio, iboly54, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  12. 5SiBogyó

5SiBogyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Első nekifutásra a sárkányfát céloztam meg. 2 indításból megadta (10 FA). :)
    Az aranyesőt már nem adta ilyen könnyen. :) 8 indítás (40 FA). :)
    Elégedett vagyok!
    Üdv. 5SiBogyó

Gio, inanna11, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Kérdésem lenne!
    Ebben az akcióban megszerezhető 2 új fa benne lesz-e a hó végén induló titokcsemete akcióban!
    Feltétlenül érdekelne mert akkor erre most nem pazarolnék többet ha benne lesznek mert a titok csemeténél ha nem is kapok belőlük akkor is van esélyem a másik 2 új fára ami akkor jön illetve hasznosabb xxl-es fákra is! Sajnos itt nagyon sokszor olyan fát dob amire nagyon már nincs szükségünk! Lett 400 farmaranyból 3 sárkányfám az igaz de mellette a többi számomra már inkább értéktelen,tűzifa! Szerintem ez másokat is érdekel!
    Előre is köszönöm!
    :)

emocy91, Gio, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Engem is érdekelne, de nagyon.

emocy91, Gio, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Jónás azt írta ,hogy nincs róla egyenlőre hivatalos információ! Nézz be a pletykagangra!

bindi5454 és Peszi2 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok :)
    Igen, tényleg érdekelne engem is, hiszen már tegnap is kérdeztem róla apót, csak választ nem kaptam rá:)
    Kb 80 arany után otthagytam a kísérletezést, mer semmi újat nem kaptam, s a gazdakörbe való kettőből, sem a fejlesztésekből:(
    Nos a gangon ma még nem voltam, ide jöttem először:), köszönöm.. Ezt így nem érzem túl elegás megoldásnak, hogy adjak be a gazdakörbe 1000 darabot belőlük és hozzájutni nem tudok, mert nincs szerencsém:(, de talán máskor majd lesz.. remélem:)

HéricsBáró, Gio, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  17. repashock

repashock Haladó

Hát ez a csemetés nagy lutri. A sima titokfás akcióból legalább lehet XXL-es fákat is nyerni. 3 körből semmi értelmes. :( Nekem legalábbis nagyobb csalódás mint a sima titokakció. Itt rögtön kiderül, hogy nem nyert. :music:

Gio, bindi5454, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

90 FA és még semmi, de semmi :mad:

Gio, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  19. briguka

briguka Fórum mestere

Sziasztok! A 6.próbálkozásra meglett a hosszúfürtű aranyeső!!! többet nem lutrizom, hirtelen elégedett vagyok!

Peszi2, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  20. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

450Fa éééés,semmi!! Az első és utolsó játékom ezzel! Mekkora lehúzás!

Pimaszmimasz, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.