Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. varga1234

varga1234 Fórum hercege

nekem is :)

Makacs5 kedveli ezt.
  2. sasvár

sasvár Junior szaki

70 FA-ból már a pofátlanság teteje, hogy nem jön össze az aranyeső, igaz a bahamára azért kaptam 1 új fát. Ez sokkal rosszabb mint a régi, persze ez is rendszerfüggő, de azért ennyire???

3. -iceman97-

-iceman97- Haladó

Eddig 40 fából 1 új sem lett.Ez szégyenteljes,de még próbálkozom majd,hátha!

emocy91 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ötösével vásároltam ;) 100 aranyból lett 2 új fa ;) Próbáld ki ....

Jucus1949, Gio, missuzy_53 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Jo ez a taktika en is 5 -vel vasaroltam es a bahan lett 6 es a farmon lett 4 uj fam :)

emocy91, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Először is Boldog Szülinapot ! Másodszor én is pont így jártam, volt 19 mozipontom és addig zaklattam a gépészt, hogy legalább 1 2ponost vetítsen már , akkor beváltom, lesz 5 aranyam és tudok egy fát szerezni még és meglett az aranyfürt.:)

Swordfish, SzilvaG, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Gratulálok ;) Elmondhatod , hogy aranyos a mozi gépészed ;)

Swordfish, Gio, mamika57 és 2 más kedveli ezt.
  8. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Hozzám nem volt kegyes a rendszer. Majd meglesznek máskor az új fák.
    A kagylós titokból lett: 3 db cédrát XXL, 2db cédrát XL, paradicsomfa XXL, citrancs, KESUDIÓ (ilyen még nem volt). Mindenkinek sok szerencsét

emocy91, Jucus1949, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Én majd aratás után teszem ki a kagyló adta titkosokat ... ;) Remélem lesz a sziget fejlesztéssel bekerült fák közöl egy xxles változat bennük ;)

Swordfish, Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  10. apuci100

apuci100 Fórum-zöldfülű

csak Nekem ad 2re 3 darab fát? (10FAért)

11. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok:
    szerencsésnek mondhatom magamat,mindegyik új fából 3-om 3-om.mindenkinek sok szerencsét aki még küzd az új fákért.:);):cry:

emocy91, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. mókamakkancs

mókamakkancs Fórum-zöldfülű

hogy használjuk a fás válogatás c játékot!? mégis mennyi arany kell? kinek megy ez?:oops:

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Gio kedveli ezt.
  14. boka007

boka007 Haladó

85 FA és lett 1-1 új fa... talán még örülhetek kategória :) .... itt visszaolvasva pár kommentet

egyébként nekem annyiból jobban tetszik ez az event mint a titokfák, hogy nincs várakozási idő, és végül is én szűkíthetem, hogy mégis milyen fákból adjon a rendszer. Mert eddig titokfából volt amiből 1-4 db volt és volt amiből 40+.. most legalább kicsit javítottam ezen az arányon

szabad megkérdezni mennyi FA-ból jött össze ez a szuper eredmény?

az egyik bizonyára Xl fa volt, és ahhoz jár az alapfa is... először én is meglepődtem

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.6.16
    Gio kedveli ezt.
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Megtévesztő, én is azt hittem, de nem, xles kökényt adott és 2 fát mutatott, persze, mivel megkapod az alapot is, pedig úgy örültem , csak utána néztem a pajtában, volt 1 síma és 1xles.:)

Gio kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A naptár 8-fájábol 5-xxl annóna , tamarindusz, makadámia, majomkenyér, amherstia és licsi. Sima, huang pi és citrancs. :D:music:

emocy91, Peszi2, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Hát én sem jártam nagy eredménnyel pedig ráköltöttem sok FA. nem éri meg, 1-1 db. új fát kaptam . Titok fáknál, ha ennyi FA, költöttem, akkor mindig volt biztos befutom és nem egy-egy darabok,mert eleve adta a plusz 1 db.-ot.

vje0315, Swordfish, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Nekem akkor szerencsém van, mert nem tudom mit csinálok rosszul illetve mit nem csinálok, de nem birok fát venni!!!

19. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok!
    Nekem is beérettek az ajándékba kapott csemeték, igaz.. találtam a raktárban még 12 másikat is :p
    A 20 darabból lett 2 XXL acai, 1 XXL pitomba, és kb ennyi.. az új/régi titokfák nem hoznak tűzbe, mivel úgyis csak "múló fellángolás" ezek a fák viszont jó csere alapokat képeznek :p
    További sikeres nyitogatásokat.

Utoljára szerkesztett: 4.6.16
    Peszi2, vje0315 és Gio kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A fa árus nálam igazából álcázott pék, majomkenyérfát kaptam.:D:D:D

emocy91, Peszi2, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.