Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fanny_Farm

Fanny_Farm Utánpótlás-írogató

Bahamára vett titok fáimból a következőek bújtak elő: 2db papagájtoll fa 1 db kókusz XL.
    Az előbbieknek örülök mert az még nem volt.

2. *Zita42*

*Zita42* Járnitanuló

ha nem lesz tűzvirágfád írj rám privátban :) bahán lett 3xxl gránátalmám és licsi

czenema kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    20 fából a Bahán lett 3 db. Cédrát fám! :) A Farmon nem lett a 29-ből 1 új se. No majd legközelebb ezekből is lesz. :)
    Szép napot kívánok mindenkinek!

Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  4. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!
    10-10 fát vettem,a bahán semmi jó,a farmon 10ből 9 xxl fa lett amibből 3 xxl citrom,1 xxl bodza.meg próbálom még 10-10 fával.

csio70 kedveli ezt.
  5. szarkaszofi

szarkaszofi Utánpótlás-írogató

Van már xxl-es citromfa egy vagonnal hát nem örülök

6. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Köszönöm szépen hasonló jókat nektek is

7. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

A 4 baha:
    xl füge
    csillaggyümölcs
    szentjánoskenyér
    cédrát
    Hát nem is tudom,már mindegyikből volt :p
    Farm:
    xxl:fenyő,birs,mandulafa,tojás
    xl:birs 2,
    naspolya 3,szamóca,kecsketej,japán naspolya
    Hát itt sem tudom örüljek e.Ok,hogy japán naspolya az nem volt,na de a többi? :p
    Tuti,hogy legközelebb is veszek 8)

8. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    5-5 fát vettem(egyhamar biztos nem fogok! :( ) A bahán papagájtoll ,ennek nagyon örültem,idáig nem volt.A többi:XL licsi,XL füge,XL kakaó,XXL kivi.Sajnos nem ezekre vártam,van belőlük elég.A farmon:kecsketej,amiből nem lehet elég,ujjas juhar,ez sem rossz,bár már van,2 XXL tojás,és ami a fénypont,pont ez hiányzott:XL-es almafa.Ez tényleg a szintemnek megfelelő. (92/195) Talán még a vonatból is kilökik.És amilyen ökör voltam,még FA-t is áldoztam a kibontásukra.
    Szép napot mindenkinek,és olyan fákat,amit nagyon szeretne! :)

csio70 kedveli ezt.
  9. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Sosincs szerencsém ezekkel az akciókkal, emiatt nem is vásárolok. Most próbálkoztam, de szerintem maradok a cserenapnál.
    Farmon lett: xl datolya és xxl mandula. Bahamán pedig: xl guava, és xl kamkvat. Nem ugrálok örömömben az már biztos.

csio70 kedveli ezt.
  10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Szép napot Mindenkinek!!
    Elég szép arányban zártam a bahán :) lett cédrát 2, matéfa xxl-em ( nem volt) gránátalma xxl, szentjánoskenyérfa 3 :) tűzvirágfa 1, a többi meg már volt bőven...
    Főfarm: japánnaspolyafa 1 :) bodza xxl 1 .. diszcseresznye 2, szamócafa 2... többi szintén volt... sztem elég jó.... nem is kockáztatom a szerencsémet tovább!! Sok sikert M.kinek!

11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a sima farmon lett díszcsersznye ,még nem volt, sima naspolya,
    a bahán gránátalma,most már van bőven,meg xl-esekxD

Gio kedveli ezt.
  12. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Sziasztok!Ma reggel leszedtem és:Bodza XL,Citrom XL 2,Citrom XXL,mandulafenyő 2,szamóca,Őszi XXL.Baha:Gránátalma XXL (Már a 2.:))tűzvirágfa 2,brazil dió,gránátalmafa,csillaggyümi!Nagyon örülök ennyire jó arányom nem volt még!

roli00000000, Gio, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Holleapó

Holleapó Járnitanuló

Sziasztok!

10-10 db fát vettem, ilyet is - olyat is. Csak ezek az újak hiányoztak a repertoárból. Szerencsém volt, 1 japán naspolya, 1 cédrát, xxl gránátalma. XXl-es bodza nem lett, de azt hiszem, nem is hiányzik.

Részemről ennyi volt a "talányos" fa nap.
    Üdv. H.

Gio és .karnold. kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ma még vettem 2x3 fát a farmra.3 első nálam említésre sem méltó.Feltettem a következő 3 db-ot.Szerencsém lett, az első virágzó cseresznye lett. tényleg érdemes volt próbálkozni.Nagyon örülök neki!!:DEzzel be is fejeztem a titkolózást.Sok sikert mindenkinek!!

k.krisztinka, Gio és csio70 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nos nekem is beértek. Lett az elmaradhatatlan szivar xxxl xD és a bahamán egy cédra. Ennek örülök. Most nincs több FA-m, így eddig ennyi :)

Gio és csio70 kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

gratula , nekem is az utolsó fa lett a virágzó cseresznye,de nagyon szép:inlove::inlove:

Gio, vampire_hunter és csio70 kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

:DÉn nagyon szerencsés vagyok ma! :)
    Kamratakarításkor találtam 3 Titokzatos tenyészetet, amit valamikor elfelejtettem kitenni. Egér, Róka és Galamb lett. Galambom még nem volt.
    Egy kisfarmomon vettem a Bahára 2 titokfát és Banán XXL és Szentjánoskenyérfa lett! :D

*PalMa*, Gio, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  18. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

A szokásos: 90-es szinten 5FA-ért egy 14000 csp értékű XL mandula!! De én vagyok a balga minek veszek?:mad:

melindalove81 kedveli ezt.
  19. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Írtam, hogy nem adom fel :D Bahamán lett cédrusfám :D farmon pedig naspolya, japán naspolya,kecsketejfa és mandulafenyő. Juhéjj nagyon örülök :)

Gio, Marika312, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  20. duli2003

duli2003 Járnitanuló

ami jó az a díszcseresznyefa és az xxl bodza a bahamán pedig xl-es gránátalmafa

magdi06 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.