Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Négy ólat vettem és a játék fennállása óta még ilyen szerencsém nem volt: 1 euborz, 1 vidra, 1 szarvas és 1 sárga béka.
    Mindezt tetézve ma átléptem a 100. szintet. Mindenkinek ilyen szerencsét kívánok!

osztrak12, stellácska26, Peszi2 és 19 más kedveli ezt.
  2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

94 es vagyok de a jók között volt egy tojástojó :D

stellácska26, Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  3. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    4 db-ot vettem, a szarvas és az eu borz is elkerült .:( Narancs kaptárt, narancs halat és 2 db teknőst kaptam.

bindi5454, mani2004 és missuzy_53 kedveli ezt.
  4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

3db európai borz:D1naracs bagoly:Dszarvas nincs:sleepy::( többi nem sok mindent érő

Peszi2, bindi5454, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -iceman97-

-iceman97- Haladó

Sziasztok!
    9 ólat vettem ebből 6-ot raktam ki és kaptam egy szarvast!Köszönöm Bigpoint!

Peszi2, vcsaba18, he1951 és 9 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Vettem 5 olat sajnos szarvas nem lett , most vettem megint 5 db-ot na ebbe mar tuti lesz :D

Peszi2, csopke1, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  7. -Marfurion-

-Marfurion- Utánpótlás-írogató

4 ólból 2 szarvas. :p:p:inlove:

Peszi2, csopke1, .Eperke73. és 6 más kedveli ezt.
  8. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Én is a varázsnégyesre tettem le a voksom :) 4 ól, abból 1 narancs bagolyvár, 1 narancs hódvár, 1 hattyú ééééés tratataaaa egy szarvas! :)

Kata_rzis, Peszi2, csopke1 és 12 más kedveli ezt.
  9. eisberg2012

eisberg2012 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A gazdaköri jutalom talányosból szarvas lett, ezt el sem hiszem!!!

Kata_rzis, Peszi2, vcsaba18 és 3 más kedveli ezt.
  10. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia Kata ! Akkor nekem azért lett sárga tyúkom, mert csak 3ra tellett :music:;):) Úgy ér, ha még összekaparom utólag a negyediket, vagy az már csak 1-nek számít ??:p:D

11. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Sajnos, nekem megint csak az, amivel Dunát lehetne rekeszteni! :(

csopke1, mani2004 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nehezen, hosszas rábeszélés után megerőszakoltam magam: vettem egy ólat. :)
    Csak holnap rakom ki, hogy ma nyugodtan tudjak aludni. ;)

osztrak12, Peszi2, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Gratulálok!

Szia! Én is vettem még 4-et, mint varázslatos 4-es, de csak holnap teszem ki, én nyugodtan szeretnék aludni. Ez játék! Hol van a csökkentett áru csomag, ami kevesebbe került. Kivették? A pénz beszél a kutya ugat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.16
    osztrak12, csopke1 és he1951 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

..ha más nem szarvas gombafarm!! :D ;)
    Jó ára van a tojásnak,úgy is.Meg hát ma voltam anyámnál és mondja,hogy nem tojnak a tikok,olyan meleg van.. :D
    ..legalább tudsz előállítani! ;)

osztrak12, Peszi2, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én pont ezért veszek csomagot, vagy semmit. Persze, hogy a 30-ban nem biztos, hogy lesz még új, de az 1 garantált az ott van, és az is több a semmiért. Ha akarom azt az egyet, és van FA-am, akkor veszek csomagot, ha nem akarom annyira, vagy nincs FA, akkor semmit. Egy-kettőből úgysem lesz szerencsém, akkor az a FA-at elteszem inkább későbbre. És persze, hogy sok a felesleges ól, de a pajtában elfér, nem? A csomaggal lesz legrosszabb esetben 1 új, és 30 felesleges, ha csak úgy veszel pár ólat, akkor lehet akár csak simán pl 30 felesleges, új nélkül. Én az előbbire szavazok. (tudom, nem illik minden mondatot énnel kezdeni, de ez itt az én véleményem és taktikám)
    Most az az eset van, hogy vettem csomagot. reggel jövök az eredménnyel.

Peszi2, Lindus1226, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  16. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Készen vannak az ólak !Sajnos ismét csalódás ! Nem lett se szarvas, se euborz.de még sas sem ! Lett: narancs :juhakol ,birkanyíró ,halastó és sárga medve . TÖBBET nem v..... /nem fogadkozom . Szép álmokat !

geliko és meszimarsi kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Bocsájtsd meg csak egy síma számolást tennék. A 30 db titok ól 450 FA. A csomag amiben 31 db van 630 FA. Ebből adódóan az egy új 180 FA. Akkor már sokkal jobb üzlet lenne a számunkra, ha 1 db garantált újat 180 FA-ért árúsítanának, és nem tennének ki minket a 30 db felesleges megvételének.

osztrak12, Peszi2, Hermione72 és 5 más kedveli ezt.
  18. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Igen, ebben igazad van, kevesebbe kerülne. Viszont ha olyan sokan megvennék, akkor már nem lenne olyan nagy értéke.

Peszi2 és Lindus1226 kedveli ezt.
  19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Nem szeretnék vitát indítani a konkrét vásárlók számának ismerete nélkül, de szerintem jóval többen vennék meg a 180 FA-értékűt, mint a 630-ast. Ha csak négyszer annyian vásárolnák meg a 180-as, mint a 630-ast, máris több hasznot hozna, mert 4x180=720, ami 90-nel több mint 630. A kereskedelmi viszonyokban nem vagyok ismerős, én csak a számokban bízok, mert azok mindig egyértelműek. És végül mekkora lesz az értéke a szarvaskifutónak, ezt még előre nem látjuk.

osztrak12, Peszi2 és Samborg kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    CoraQueen szerintem más értékről beszélt, mert Te most a BP oldaláról közelíted, hogy ők többet nyernének rajta. Viszont a gazdák számára lehet nem lenne olyan értékes, ha mindenki szerezhetne könnyen belőle egyet. Egyrészt cserenapon sem ér annyit, másrészt a piaci ára sem lenne magas az első 1-2 hónapban.

Peszi2, -kaktuszable- és Lindus1226 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.