Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

1-1 Csomag 2 farmra Szarvasból csak a kötelező:inlove::cry::wuerg:ő

Peszi2, missuzy_53, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  2. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Kipróbáltam a sokak által emlegetett fantasztikus négyest. 1 narancs egér, 1 narancs béka, 1 narancs pehelytoll, 1 hattyú. Maradok inkább az eddigi módszeremnél. Nem veszek egy darabot sem. xD

kisszakács75, maszilva, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  3. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

sziasztok.
    az " ideglelés " gazdaköriből kiszedtem a titokólat, sárga bagoly lett belőle. :)
    91-es szinten vagyok.

stellácska26, Peszi2, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Borostyán

Borostyán Törekvő

Jégmadár, narancsbéka, narancssas, narancsmedve, narancsbagoly! Semmi szükségem nem volt rá! 97. szinten! Figyelhetnének a készítők rá, hogy ha már pénzt pocsékolunk, legalább legyen olyan, amire szükség van! >:(

Ivibaba54 és pöttön kedveli ezt.
  5. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Felér egy teli találattal, na azért nem egy 100 millával. Gratulálok, Téged tényleg keblére emelt A Fortuna.

Peszi2, Ivibaba54 és Evita-55 kedveli ezt.
  6. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok..
    93-as szinten 2-ólból lett hattyú és sárga kecske tejüzem.. :D :D
    Nagy szükségem volt a tejüzemre..

osztrak12, emocy91, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Mindig megfogadom hogy nem veszek titkosat,mert nekem mindig csak akkor jön ,mikor már mindenkinek van,most is hoztam a formámat! Gratula annak akinek lett szarvasa!

stellácska26, macsek., Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  8. Hechingen

Hechingen Rutinos

1-böl 1 szarvas:)

vcsaba18, osztrak12, stellácska26 és 9 más kedveli ezt.
  9. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Gratulálok!!! Nekem egyből egy narancs tyúkól...:(..nem költök rá többet..:)

osztrak12, stellácska26, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Te még szerencsés vagy sok játékoshoz képest. A narancs ólak annyival jobbak ott egyet kiteszel( 1 táppal) és kettő állatot kapsz érte. A sárga ólakat kellene kivenni, mert annak semmi értelme. A tp. sem sokkal több, ráadásul 1 állat lesz belőle és nem utolsó sorban csp-ért megveheted még a tenyészállatod is meg marad ( nem kell barkácsolnod). Te is tisztában vagy ezekkel a szinteden, én csak azt akartam érzékeltetni, hogy az illetékesek átgondolják 15 FA-ért adni egy te...s sárga ólat az már túlzás. Elhiszem hogy nem vigasztalt meg a hozzászólásom, de bízz abban hogy előbb utóbb Neked is össze jön, kívánom így legyen.

11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Irigylem tőled a kecske tejüzemet! Gondolom nincs kecsketejfád és azért volt rá nagy szükséged!

osztrak12, macsek., Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Olvasd ki belőle az iróniát.

osztrak12 és pöttön kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm szépen a tanácsod! Mivel én is betűszínt váltottam az üdvözlés után, így a tanácsod előtt vettem az iróniát!

nyaf-nyaf, macsek. és pöttön kedveli ezt.
  14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    Egyetertek a velemenyeddel , en is csomagot szoktam venni pontosan azert amit itt le irtal , mostani 5 -bol sem lett szarvas :mad: megint vettem most 6 db-ot de ha igy megy tovabb akkor csomag lesz a vege 10 ora utan ;)

emocy91, macsek., Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Én is beáldoztam a töménytelen mennyiségű aranyat egy csomagra.A kötelező 1 szarvast meg is kaptam,de lett kacsacsőrű,teknős,
    3 vidra,jégmadár.Innentől pedig jött minden,mint a búcsúban.:pSárgák tömkelege:2 bagoly,2sajtgazdaság,rodeó és az első sas.
    Narancsok:lúd,békató,3medve,2 angórasimogató,3 kaptár,2 strucc,2 egér,2 ló 2 kutya.És végül egy pink nyuszi:)Nem rossz,
    de már a 4.És még egy pink,amit a hínárból halásztam ki,eeeeeegy teve!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Ennek körbe táncikáltam a lakást.xD

geliko, Melan, kariatida és 11 más kedveli ezt.
  16. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Már akinek szép: két ólat vettem este, reggelre lett narancs szamár és narancs strucc! :mad:most mérges és csalódott vagyok, reménykedtem a feladatsor óljában: hattyú! ez legalább valami, függetlenül attól hogy több is van.. szóval sose többet titokólat!!

csopke1, osztrak12, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

sziasztok, szép napot mindenkinek. Én is így jártam beáldoztam a FA.-nyat és a kötelezőn kivűl annyi, csak lomok jöttek. Kész átverés az egész

osztrak12, stellácska26 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Vettem 20 ólat, lett minden, csak szarvas nem, de nem bánom, mert meglett a 2. eu borzom és lett többek között még sárga és narancs medve illetve sas, két hattyú(most már 10 db van), ami furcsa, hogy ontotta a titokól a baglyokat(sárgát ás narancsot is kaptam), meg a birkaólakat(ezekből 3 pirosat is kaptam), azért jók lettek, (megsúgom becsusszant egy nari tyúk és tehén is, elférnek a pajtában), és már megszoktam, hogy mindig utólag kapom meg a jelenleg aktuális új ólat, úgyhogy várom már a következő titokól akciót
    xDxDxD
    ....csak fúró jönne már, nem értem, miért ritka mint a fehér holló-.-:cry:
    Mindenkinek sok szerencsét a titokólak terén ;)

kisszakács75, Melan, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  19. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én még a vásárlással várakozó állásponton vagyokxDxDxD

emocy91, Peszi2, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  20. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Az évek tapasztalata alapján mindig csomagot veszek, általában csak a kötelező 1 új állat van benne. Így rengeteg számomra felesleges ólam is van, de cserenapon kis gazdáknak ajándékozok belőle, a többi pedig elfér a pajtában. Arra kellene mindenkinek gondolni, hogy az ára csak egy átlag, hisz azért jóval értékesebb ólakat is lehet nyerni (pl.pink). A BP pedig nem jótékonysági intézmény, egy gazdálkodó szervezet, ebből él. Most a kötelezőn kívül 1 db szarvasom lett, amit jelenleg 199,50-ért tudnék eladni a piacon és sok idő lesz, mire felmegy az ára. Ha jól emlékszem, akkor talán a tatu volt, amit így megvettem, a következő eventben pedig mindenki számára megnyerhető lett, mégsem bántam, mert én döntöttem úgy, hogy megveszem, ismerve az esélyeket is. A lottót is feladom minden héten, pedig abban még kevesebb sikerem van, mint itt :)
    Sok sikert mindenkinek és szép napot!

Melan, stellácska26, konyhaszolga és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.