Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Gratulálok! Én is 5-5 darabot vettem,de semmi új nem lett belőle :(

2. picuri48

picuri48 Járnitanuló

Két 97-es farmomra vettem 15 darabos csomagot a Bahára. Új fát nem kaptam, de 6-6 Amherstia lett!
    Úgy látszik a véletlen szeretné, ha a virágokkal rózsaszínbe látnám a világot!

3. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

6-6 amherstia? Nagyon sajnállak.:cry:

4. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Volt idő mikor mindenki Amherstiát szeretett volna, sok csp. jött össze nekem az Amherstia piacozásából.

Ivibaba54 és tina07141983 kedveli ezt.
  5. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Végül nem tudtam ellenállni a kísértésnek és vettem 5 fát. 1 buzogányfa lett mindössze, a többi tűzifa.

6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    sok fát megvettem de csak1db buzogányfa lett belőle:D:cry:

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Eddig vettem 2 csomag 30+1 buzogányfát , meg sok kicsit.
    Szóval eddig 103 fám van , de még nem raktam ki.
    5 perc múlva rakom ki.
    Szia
    Nem tudom milyen arányban vetted.
    De , ha egyesével vetted az 5 farmarany.
    Ha , akarsz venni Xxl almafát , az 15 farmarany .
    Ha így nézzük , mindenképpen jól jártál.

revaa, Ivibaba54, pormacska1 és 4 más kedveli ezt.
  8. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia!! Akkor nem csak a kerítésünk közös, hanem a hiánycikk is dettó :p A bugivugi bokor nálam sem vert még gyökeret :music: De sebaj, ami késik...az nem jön időben :) csak az elsőt nehéz beparkolni a raktárba, a többi már ömlesztve jön...remélem 8) Minden próbálkozónak sok sikert kívánok!!!!

Fatther, revaa, Ivibaba54 és 11 más kedveli ezt.
  9. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok !Volna egy kérdésem illetve kettő : milyen fa a "Bahamarama fa xxl" /Ithaka titokból / és a "Fa xxl"-es /Cairngorm titokból ?Sehol nem találom a választ ,kíváncsi lennék rá. Kapott már valaki ilyen fát ?

Vazulnéne és Leho69 kedveli ezt.
  10. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Szia! Bármilyen szintednek megfelelő "nem titokfa" a farmon vagy bármilyen szentélyből kiváltott fa a bahán , persze XXL-es kivitelben :)

mani2004 kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Használd a képzeleted! Ha már rákattintasz az információs gombra.
    Igaz, ha ismereteidre támaszkodsz, akkor pontosabb a tudásod.
    Annyit elárulok, hogy ebben a játékban vannak bahás zöldségek és farmos zöldségek, vannak bahás virágok és farmos virágok, és így tovább... Ezek kategóriák. A többit a képzeletedre vagy a tudásodra bízom.:)
    Ha még mindig nem világos lapozd az enciklopédiát.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/farmerama-enciklopédia.277/

Fatther, revaa, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  12. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Kedves Leho69 !Nagyon szépen köszönöm a kioktatást. Mielőtt írtam , belenéztem az enciklopédiába ,de nem találtam a fákat .Konkrét fát kerestem, válaszodat értelmezve ez bármi lehet ,bármelyik fa.Köszönöm válaszodat.

13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Farmon 3 nagy csomag titokfa (90 db fa), a kötelező 3 új fán kivűl 1! db új fa
    Bahán 4 db nagy csomag (120 db fa), a kötelező 4 db új fán felül 0, azaz nulla!!!! db új fa.

Ugye nem kell ecsetelnem hova kivánom most a BP-t:mad::mad::mad:

Többet nem irok, mert csúnya nagy tiltás lesz belőle o_O:D

Mindenki másnak több szerencsét, ennél nem lesz nehézo_O

revaa, Ivibaba54, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  14. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

16 db fából: 2 Bougainvillea-bokor és 1 XXL cukorjuhar a legjobbak nálam.

Az aranyesővirág melyik fa termése, és ez most miért nincs a megszerezhetők között? Nem találok róla semmit, valaki felvilágosítana?

Ivibaba54 és Gio kedveli ezt.
  15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Ninettácska!

Itt olvashatsz róla, illetve itt volt megszerezhető:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás-2-és-új-küldetések.14006/

Ezek a fák nem részei a titokcsemetének, jelenleg hozzájuk jutni nem lehet ha nincs ilyen fád. A termését veheted meg a piacon csengőpengőért.

Ninettácska, -kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek.

Ebből 5 új fa lett
    Vettem még 23 db fát.
    Megkacsáztam, és turbótárágyáztam. 7.45 az érésidő

Ivibaba54, -kaktuszable-, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  17. Annamari87

Annamari87 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Két farmon játszunk mind a 2n vettünk 1-1 csomagot az egyiken lett min a a 2 fából 1-1 db a kötelezőn kívül a másikon egyik se lett meg Amherstia fa az lett bőven nálunk is

Ivibaba54, inanna11, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nem bírtam ki a következő titokfa alkalomig és beáldoztam a csokipénzemet, vettem a Bahára "odüsszeusz" fáit :D

A kötelező Buzogányfán kívül igazán nagyszerű fáim lettek, hoztam képet is róluk:p
    Lett:1 Rolliniafa, 3 Kesufa, 1 XXL Acai pálma, 1 XXL Kivi, 3 Huang pi, 2 XXL Amherstia, 2 XXL Citrancs, 2 XXL Banán,
    2 XXL Achacha
    1 XXL Mombinszilva, 2 XXL Majomkenyérfa, 1 XXL Sárkánygyümölcsfa, 2 XXL Paradicsomfa, 1 XL Amherstia,
    4 XL majomkenyérfa,

1 XXL Szőlősóskafa, 1 XXL Moringa :inlove::p
    Gyönyörűek lettek, megérte, hogy beáldoztam a csokipénzemet, legalább nem a fenekem hízik, hanem a májam
    xDxD

Peszi2, Fatther, HermioneWatson és 12 más kedveli ezt.
  19. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Milyen érdekes az élet! Mikor a Bougain........ fa kellett volna, örültem egynek is. Most annyi jött, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Kár, hogy fele nem Aranyeső, vagy a ...sárkányfa. Arra nagy a hiány még, tán majd legközelebb. Szép napot !

Peszi2, Mikulás48, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
  20. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én vettem 10-10 fát már nem is bosszankodom 10 fából 4 szakura (már van 14), 2 kökény, 1-1 körte, japán naspolya, komwhai fa, a baháról inkább nem is mondok semmit. Gratulálok azoknak akiknek sikerült.

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.