Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
    A csomag a farmon, 2 a bahán. Jók lettek, nem csalódtam. A kötelezővel együtt lett 3 piros körtefám, 1 bougainvillea fa, 1 xxl kökény (egyik sem volt), 3 buzogányfa, 2 rollinia, és kb. 60-70%-ban xxl-es fák. Azért nem került ám el az xxl almafa sem. A múltkor nem költöttem titkosokra, de most rászántam magam. Megérte. :)

2. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

nos inkább ne vettem volna meg a4-4et tűzifa lett belőle:sleepy:

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..beértek a fák...a Farmosra kár volt venni..a Bahára elég jó volt a kihozatal.
    Farmos: 2 db. Som
    xxl: 2 olajfa..2 datolya..mandula..japánnaspolya...3 szakura..
    xl: 3 japánnaspolya..kökény

Baha: Buzogányfa..
    xxl.: annóna...2pisztácia...3achahca...kókusz..majomkenyér..datolya..kókusz.. kamvatka..acai.
    xl.: 2 citrancs
    Hát lehetett volna jobb..kár hogy nem lett a Farmra új fa..

4. revaa

revaa Fórumgróf

Én nyertem ! xD
    Pénzem megmaradt, csomagot nem vettem, a mozis aranyakból 1 azaz 1 db fára tellett..
    Lett egy kesu fám! xD
    Most már így 2 db van.. nagyon örülök neki!
    Mázlim volt.. xD
    Úgy voltam vele, van már annyi fám, hogy ha 6 területünk lenne, és mindenhol fa lenne, akkor is porosodna
    a pajtában.. a feladatba amit kérnek, az összejön, max piacon, ha lemegy az ára megveszem.. minek siessek, ráérek..
    Még két ilyen csemete akció, és az újdonságoknak sem lesz ára.
    Nincs még bougainvillea,se rollinia, se anjoukörte, se buzogányos, de majd lesz, ahogy lesz aranyesővirág, sárkányfa gyümölcsfa is lesz.
    Ha mégsem, akkor a termése xD xD
    Anno nem volt citrancsom, nektarinom, japán naspolya, sárga trombita, szakura, som, stb.. most meg hiába van dögivel, ára sehol.
    Csak porosodik xD
    Én ezzel a gondolatmenettel vígasztalom magam :p xD

Zsolti23, mingo826, mebajah és 10 más kedveli ezt.
  5. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Valamit benéztél, vagy elfekvő titokfát tettél ki a Bahára, 2014 december óta pisztácia nem fejlődhet ki titokcsemetéből. Az Enciklopédiában utána is nézhetsz. Zsuzsa

Peszi2 és szellorozsa kedveli ezt.
  6. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Már szinte követhetetlenek az egyre gyakrabban felbukkanó fák a játékunkban :)....
    És lassan nem látjuk a fától az erdőt ;) !!! Mégis nem ez, hanem a helyhiány a legnagyobb gond....
    Azt már úgy ahogy elfogadtuk -.-, hogy a zsákbamacskák döntő százalékából tűzifa fejlődik ki :p.... Azt viszont már nehezebb "feldolgozni" hogy erdőink nagy része a menüben "pihen" :p...

És az már a jéghegy csúcsa hogy a Füvészkert sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket ....:eek:....
    Éppen ezért igen jó lenne egy területet létrehozni, ahol csak fák lennének :inlove:, ez talán valamennyire pótolná a szükséges faterméseket, hiszen a piacon egyre kúsznak felfelé ezek árai is... :oops:...

Sok új fát és helyet is kívánok nekik 8).....

További szépeket :)

"A kritikus olyan ember, aki lenézi azokat, akik fölötte állnak." /Tennessee Williams/

revaa, Leecooper77, jáde09 és 9 más kedveli ezt.
  7. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok !

Az a terület jóóóóóóóóóóóóóóóóó nagy legyen xD minimum 600 fának való hellyel xD

Álom-álom.. de szép is lenne..xDxD
    ja ébresztő.. valamibe belelóg a kezem xDxD

jáde09, mebajah, Böbebaba60 és 2 más kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Mivel az ólválogatásnak nincs topikja, ezért csak itt, 3 szarvas boldog tulaja vagyok:D8) Nem hiába szeretem jobban az ólválogatást, mint a titkokat:p:)

Feca29, Lindus1226, mingo826 és 5 más kedveli ezt.
  9. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Gratulálok hozzá!
    Nekem sajnos nem adta a szarvast.:cry:

jáde09, revaa és Melan kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem tudom segít-e bárkinek, a múltkori ólaknál a bűvös 4-s szám volt a nyerő, én most 10-s csomagokkal vettem.
    Első 10-ben volt 1 szarvas, második 10-ben 2 szarvas:)8)

Utána elkapott a hév, mert azt hittem a bab is hús:D:D vettem még egy 10-s csomagot, nulla szarvas. Itt meg bemérgesedtem, ezért vettem még 2x 5-s csomagot, na abban volt még 1 db szarvas.

Úgyhogy végülis 40 ólból:oops: lett 4 db szarvasom. Annyit még hozzá, hogy a főnyeremény ólban mind a 40 alkalommal a szarvas volt bent, azt nem cserélgettem, és mielőtt valaki félreértené a "csomagot" azt úgy értettem, hogy egy válogatásra 10 ólat vettem, természetesen most nincsenek csomagok mint a titokólnál.

Viszont nekem jobban tetszik ez a forma, 40 titokólból a büdös életbe nem lett volna 4 db aktuálisan új állatom, most meg igen, úgyhogy happy vagyok8)xD

Sok szerencsét aki próbálkozik:)

HéricsBáró, fiam62, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  11. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Nekem is van egy szarvasom masodikra be ugrott.:inlove:

csopke1, alpha58 és Gio kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nekem sajnos nem jött be az ólválogatás. 14 vásárlásból egyetlenegy különlegeset sem adott, pedig a 4 különlegesből csak egy vidrám van, a másik 3-ból (tigris, flamingó, szarvas) bármelyiknek örültem volna. A részemről itt ért véget a kísérletezés.

jáde09, csopke1 és Gio kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam csoda történt, elsőre szarvast kaptam, amit szerettem volna, sosem történt velem ilyesmi, nagyon örülök neki.

mebajah, csopke1, fiam62 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;) Nekem 20 ólból lett 1 szarvas ;) De lett ... és ennek örülök ;)

csopke1, fiam62, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  15. Dia301

Dia301 Utánpótlás-írogató

Megint csalódtam. Megveszem pénzért az aranyat,mert a mozi valami okból régóta nem üzemel nálam, és csupán a tömeg ólakból kaptam. Pedig egy tigrist vagy szarvast szerettem volna. Többet egy fillért se költök aranyra. :(

jáde09 kedveli ezt.
  16. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én ezt most kihagytam!:pMivel az aranyam borzasztó kevés,venni nem szeretnék,viszont minden ólból van legalább egy,így most nem válogatok!;)Így is kidől a pajta oldala,annyian tülekednek benne.xD
    Szép estét mindenkinek!!

mebajah, Peszi2, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is csak a szarvas miatt válogattam ... Lett 19 felesleges ólam .. És egy SZARVASOM ;)

Gio, cseresznye06, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  18. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nekem is lett egy szarvasom ... az első 10 válogatásból.
    De elégedetlen voltam, még többet akartam, és .... buktam! :)

Gio, mebajah, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Gratulálok a szarvashoz!;)

bindi5454, emocy91 és Peszi2 kedveli ezt.
  20. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok akad valakinek infója a Vizipaciról? :D ill előfordulás gyakoriságáról?

Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.