Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Boszi.) Nem is vagyok irigy, majd gondolj rám jóóó? Tudod mikor xD
    Mi az hogy nyavalyás kakas ? xDxDxD Most fogok venni mert vártam a szürkületet, az az én közegem ;)

agi967 kedveli ezt.
  2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

egy ólat vettem 1 egeret kaptam, hát nem jött be ami a produceri hirlevélben voltxD

3. -boszika-

-boszika- Fórum-zöldfülű

Rózsa ol? Most hallo, először.

4. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Kakasülő és sasfészek lett a titokolamból.

5. georga06

georga06 Fórum hercege

82-es szinten ezeket adta a rendszer: 3 sun, 2 mosomedve,2 roka, 4 vakond, 4 macska, 3 pocok, 4 golya, 1 sas, 1 rodeo ranch, 1 birkanyiro,
    narancsos olakbol: 2 juh, 2 kaptar, 1 kacsa, 1 diszno, 1 nyul

Hat mit ne mondjak, mindegyikbol van mar, szoval nem lett eleg jo a felhozatal. :(

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy ól esetén csodát nem nagyon várhatunk, ha magasabb szintű a farm. Ugyanis akkor már sokkal több ólból válogathat a rendszer, így az esély egy "nem új ólra" nagyobb.

7. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

halló, az én anyukám nem nyavalyás, ha nem tudnád az anyukám a Kukori80, vigyázz mert a seprűjével nagyott tud ütni és rúgni is tud meg harapnixD-.-

vettem 4 ólat, holnapra kiderül hogy lesz kakasom, sünim és békám;):music::p

krisi5, _Cygnus_, mementori74 és 2 más kedveli ezt.
  8. kukutyin2

kukutyin2 Utánpótlás-írogató

Egy titok ólat vettem,a bariszámolós mormota mellé tettem,hátha kakas szóra fog reggel ébredni.:)

fannika2006 kedveli ezt.
  9. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    33 ólból ezek lettek:

3 egér
    2 narancs halastó
    2 gólya
    4 sas
    4 aranymosó hollótanya
    1 pulykalábas festőtelep
    1 narancs disznó
    1 narancs juh
    1 narancs kecske
    1 tojástojó (ez a szintemnek megfelelő)xD
    2 macska
    3 narancs kacsa
    2 róka
    1 béka
    1 sün
    1 piros tehén
    1 piros kaptár
    1 narancs strucc
    1 halásztanya

Összességében elégedett vagyok, bár kakast nem kaptam de ár érték arányban jó lett. 594 FA-t költöttem, ebben az azonnali aratás is benne van, ha csak a narancs ólak értékét nézzük a gazdaboltban 1440 FA lenne ;)

10. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Gratulálok a kakashoz, én kettő titokólat vettem és lett egy sünim aminek örültem, mert még nem volt, viszont a másodikra vakondólat kaptam amiből van jó pár a raktárban. Se baj majd a következő alkalommal talán több szerencsém lesz.

Trapper40 kedveli ezt.
  11. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia. Nekem személy szerint lett egy rózsa malacom, nem az előzőnél, de az azelőttinél.

12. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ez már jó hír és hány db ólból sikerült?

13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Azért egy picit nem értem , hogy lehet a titok ólból alap birkanyíró állomás ?

de kárpótlásul van kakasom és egy sünim , aminek nagyon örülök , a 20 ólból lett még 3 narancs pulykám a többi az szinte alap semmi .

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A titokzatos tenyészet szabályzata nem zárja ki az alap terményes-műhelyes ólak kifejlődését.

15. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Igen ezt tudom , köszönöm szépen a választ . Nem kritikaként írtam ,mert tudom , hogy ez a titok lényege :)

16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

4 db-ot szoktam venni éjszakára, attól függ hány napos a titokzatos, 2x, vagy 3x, erre pontosan nem emlékszem már, hogy hányadik eresztés volt, de nem tul sokból.

mementori74 kedveli ezt.
  17. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Én 1 titokzatost vettem és kakas lett, tovább nem is kísértem a szerencsémet! Sok sikert mindenkinek!

Reira* kedveli ezt.
  18. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok!
    11 ólból lett:
    1 egér
    2 macska
    2 vakond
    1 pocok
    1 aranymosó hollótanya
    1 piros juhakol
    1 béka
    1 sün és egy még érik.

19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Szerencsés vagy :D én hármat vettem, egyet rögtön kinyitottam, narancs kacsa lett, a másik kettővel megvárom a reggeli kakasszót ;):p

20. Editanya51

Editanya51 Haladó

Szia!
    Igen, nálam, én egy rózsa lóistállót kaptam az elöző titoknál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.