Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nekem a 90.-en és 24-en xxl bodza. Vagyis nincs szintkülönbség?:oops:

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

én xxl-t is kaptam bi-bi. Nade szivart xD

kutyaszálló és _angela76_ kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A titokfák a 2. szinttől elérhetők a játékosok számára. A bodza XXL pedig titokfa, nem megvásárolható.

4. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Ma reggel vettem négyet a bahára és a sima farmra : naspolya, japán naspolya, kecsketejfa és szamóca lett :) a bahán: 3 xl fa és 1 papagálytoll lett;) Nagyon örülök!

vargabalint02 és Claunyuszi kedveli ezt.
  5. gyulaika

Köszi East, csak csodálkoztam, hogy a 24. szinten is lehet ilyet kapni.:)

6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

ha kubai akkor nincs gond,ha sima bp-s azzal tele a padlás meg a pince isxD

fannika2006 és _angela76_ kedveli ezt.
  7. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali!
    2. Bahama kör:

-Papagály fa
    -2x csillag gyümi
    -xl gránát,guava,sárkány gyümölcs,licsi,mandarin,mangó
    -xxl gránátalma.
    190-en. Pont.-.-

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tudod a szerencse ilyen,egyszer fent,egyszer lent.Majd jön a cserenap és lehet szerezni.

.................

Csereajánlat eltávolítása. /-East17-/

Én a 94-es szinten vagyok és sok régi fát is kaptam almát is! Ne szomorkodj,lesz az jobb is!

9. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

100-100-at vettem, a farmon alig lett xl-es fa ellentétben a bahával:

farmon:
    4 xxl bodza
    9 xxl citrom
    8 xxl tojás
    1 xxl őszi
    3 xxl cukorjuhar
    3 xxl mandula

4 datolya xxl
    3 xxl fenyő
    3 xxl tölgy
    1 xxl szeder
    1 xxl dió
    1 xxl szilva

1 japán naspolya
    7 díszcseresznye
    6 kecsketejfa
    7 szamóca
    6 naspolya
    5 ujjas juhar
    10 mandulafenyő

16 xl fa

baha:
    5 xxl gránátalma
    2 xxl mangó

5 cédrát

6 szentjánoskenyér
    10 tűzvirágfa
    4 papagájtollfa
    5 csillaggyümölcs
    3 brazildió
    10 pisztácia
    7 gránátalma

43 xl fa

Numiz, tünde282, vargabalint02 és 3 más kedveli ezt.
  10. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Hát a titokfás akciókon én sem nagyon szoktam tarolni -.-

11. gyulaika

Hát irigyellek, hogy ennyi fát vettél, ennyiből láthatóan sok-sok nagyon jót kaptál, örülök neki.:):):)

12. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Sziasztok!5-öt vettem és lett:Citrom XL,kecsketejfa,szentjánoskenyérfa,tűzvirágfa,papagálytolfa!

13. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Újra megpróbáltam hátha most szerencsém lesz, de sajnos amire vártam az nem jött be. Bahán kaptam 2 db kókuszpálma XL, 1 db gránátalma XL, 1 db banánfa XL és 1 db brazil dió simát, a farmon 2 db birsalma XXL, 1 db narancsfa XXL és 2 db kecsketejfát aminek tulajdonképen örültem, mert ebből a sok is kevés pláne úgy, hogy kiveszik a titokfákból. Talán majd legközelebb nagyobb szerencsével járok:(.

k.krisztinka, vargabalint02 és Gio kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, nekem is lett XXL bodzám:) és ráadásnak egy XL és egy XXL szivarfa is .....

15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A farmon nagyon jó fák lettek: 1-1 XXL citrom és cukorjuhar, 1-1 naspolya, japán naspolya és mandulafenyő, ezek még nem voltak egyik sem, xD
    XL bodza, XL alma, ujjas juhar, 2 db XXL tojás.

A Bahamán viszont 3 pisztácia, 3 db xl licsi, 2 db xl mombinszilva, 1-1 db xl kamkvat és gránátalma.
    Pedig direkt kitettem nekik oda az xxl fákat, mielőtt kiültettem őket, hogy lássák mi a feladat, mivé kell fejlődni.

tünde282, Claunyuszi, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

11-et vettem a farmra. Ezek lettek: szamóca, mandulafenyő, xl bodza, xxl mandula, xxl birsalma, xxl citrom, 4 xl citrom és JAPÁN NASPOLYA :p. A Bahára 12-t: 2 xl guava, xxl guava, xl kókusz, 3 papagájtollfa, xl licsi, 2 pisztácia, xl mandarin és brazil dió o_O ez nem annyira jó. Próba szerencse alapon vettem még 5-öt 5-öt. Éjjel lámpás mellett meglesem mi lesz. ;)

Utoljára szerkesztett: 4.10.14
  17. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia!! Ne búsulj ,majd legközelebb több szerencséd lesz, ez csak játék. Nekem az első kettő :papagájtoll +naspolya xDa mostani kettő: XL kakaó +XL szeder ,és ez a 91 szinten:pmo:cry: st veszek még kettőt és vége.

18. gődények

gődények Törzsjátékos

nem is tudom én mennyit vettem eddig kaptam 2 cédrát, xxl bodzát, 3 kecske tejet, xl bodzát, 2 japán naspolyát, xxl tojást a többi volt már (xxl szivar, stb.) összességében azt hiszem most sokkal jobb mint az előző titokfa hétvége volt, én a 92 szinten vagyok és elégedett vagyok most is érik néhány fám még sokkal nagyobb lelkesedéssel vettem ezt a kupacot, bár én soha nem vagyok elkeseredve, mert játszom, mert játszani szeretek :)

Claunyuszi és Gio kedveli ezt.
  19. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Vettem újra 10 db fát hátha nagyobb szerencsém lesz mint előtte. A bahán kaptam 2 db XL kivifát, 1 db XL matéfát, l db XL avokádófát ezekkel ugyan jól elvagyok látva, de kaptam még 1 db XXL gránátalmafát az is igaz, hogy ebből is nagyon sok van de ez az első XXL-es gránátalmafám de azért jobban örültem volna olyannak ami még nincs. A farmomra 1 db XL tölgyfa, 1 db XXL citromfa, 1 db naspolyafa, 1 db mandulafenyő és 1 db XXL tojásfa mindegyikből jó párral rendelkezem bár az utolsó kettőt ha kivonják a titokfákból akkor még örülnöm is kéne nekik, bár igaziból nem ezeket vártam hanem a hiányzó fákat.

Gio kedveli ezt.
  20. mementori74

mementori74 Fórum félistene

ezt a taktikát én is megpróbáltam,de ő adott xl-t hogy lássam felnőni cseperedni,úgy néz ki rafináltabb a rendszerxD

Othep, Claunyuszi, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.