Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép estét ! nem engem kérdeztél - de engedd meg, hogy válaszommal segítségedre legyek. Én külföldön regiztem, de magyar a lakcímem. Csak akkor tudja a Support rendezni, ha a lakcímkártyádon magyar lakcím van. Viszont, ha külföldön játszol, a bankot és a mozit el kell kerülni - mert a GEO IP miatt átállhat ismét és csak 1X állítja át a Support.
    6-6 fát vettem, meglátjuk egy óra múlva mivé alakulnak.

2. Hechingen

Hechingen Rutinos

Külföldi címem van...
    10-10 fát vettem semmi uj fa nem jött,nagyon szomoru vagyok..
    Farm:
    KökénybokorXL
    2db Kökénybokor XXL
    Kerti Berkenye XXL
    2db Bougainvillea
    Olajfa XXL
    2db Kowhai Xl
    Piros Anjou
    Baha:
    2db Citrancs XL
    Rollinia
    Achacha XXl
    KamvatXXL
    Citrancs XXL
    Mandarin XXL
    Mangó XXL
    Buzogányfa
    Mindenböl volt ennyit a beruházásról 100 FA megy a raktárba-.-

3. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

6-6 db fát vettem. Az újakból nem lett... de jött egy lilaakác, még nem volt :)

OJani, iboly54, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  4. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

ennyire gyenge titokfa még nem volt
    vettem 1-1 csomagot és csak a biztos 1-1 új lett,semmi több

ildics1981, bindi5454, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Vettem 1-1 csomag fát.Mostanában csak pár darabokat vettem,mindíg bejött.Volt olyan érzésem,hogy most csomagot kell vegyek.Nem bántam meg.
    Bahán lett:
    3 buzogány fa/ 2 volt eddig/
    2 Huang pi XXL/ ami most volt először/
    5 Szantálfa.
    Farmon pedig
    2 lilaakác/1 volt/
    6 Zúzmarás jegenyefenyő.. Nagyon örülök,ilyen szerencsém még nem volt.Persze sok féle fa jött még,csak azokból már volt, de az XXL-nek mindnek örültem,meg a többinek is,nem lehet panaszra okom.Remélem ilyen gazdagon ad még sok gazdának is.

Utoljára szerkesztett: 9.12.16
    zsofioo75, OJani, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Két kicsi csomagot vettem, lett 2 db zúzmarás jegenyefenyő, 2 db szantálfa, 1 piros körte (ami még nem volt) és 2 huang pi xxl , 1 langszatfa xxl ami újdonság nálam +1 durián ami már volt, de nagyon örültem neki! :):inlove::inlove::inlove:
    Hasonló jókat mindenkinek!

OJani, ildics1981, Jucus1949 és 15 más kedveli ezt.
  7. bobita

bobita Junior szaki

1 db fát tudtam venni a Bahamaramara, szerettem volna egy Rolliniát, sajnos az nem lett viszont kaptam egy Szantálfát. Rolliniám viszont nem lesz sajnos. :(

Gio, melcsi10, stellácska26 és 7 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Cserenapkor!

erzsike511, Gio, bobita és 6 más kedveli ezt.
  9. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Sziasztok!

Vettem mindkét területre 110 FA-ért 1-1 csomagot!
    Korábban mindig bejött, mindkettőre kaptam az új fákból, de ez szószerint siralmas.
    Sejtettem, hogy csak elhúzták a mézesmadzagot, s egy kis idő múlva jönnek a megszokott "lejárt" fák.
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

Crystal

melcsi10, stellácska26, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  10. repashock

repashock Haladó

1-1 fát vettem. A farmon piros anjou lett amit sokan már unnak, nekem viszont még csak a 2. így örültem... :)Itt a lila akác hiányzik a régiek közül. Mindig bizakodok, hogy rögtön sikerül az újdonság, de a szigetre is csak achacha xl sokadik lett :( De nem tudok ellenállni a titokfáknak;)

Gio, melcsi10, stellácska26 és 6 más kedveli ezt.
  11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Én 1-1 db-okat sosem veszek, úgysincs szerencsém. Most 1 csomagot vettem a farmra. A kötelező jeges fán kívül lett még egy, és 1 lilaakác, ami még nem volt, az előző titokfát teljesen kihagytam, és 1 piros anjou körte, ez a második, lett még bougifa, és sok xxl, így azt mondhatom, ez így rendben van. :D

CrystalDmon, OJani, Gio és 8 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Egyetlen kérdésem van a titokfákkal kapcsolatban: mi....ez....a.... sok(k)....XL-es....kökényfa????? és miért jön a 15-ös csomagból több újdonság, mint a nagyból?????
    (Nem kell rá válaszolni, mert ez csak egy költői kérdés voltxDxD)

CrystalDmon, iboly54, Jucus1949 és 10 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Cyra! Nálam a szivar xxl volt a menő. :wuerg::p

CrystalDmon, Fatther, melcsi10 és 6 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Ninett :)
    A szivar XXL-es fák még jók is, de gondolj bele, vettem egy nagy csomagot, és csak az 1 kötelező új fa volt benne, lett egy csomó XL-es kökény és kerti berkenye, 1-2 db XXL-es homoktövis, és cseresznyefa, a többi XL-es minden mennyiségben.
    Vettem egy 15-fát tartalmazó csomagot is és abban lett 3 zúzmarás jegenyefenyő, 2 XXL-es homoktövis, lett bougainvillea is de csak alapfák.
    Nem vagyok elégedetlen, de kicsit fura, hogy a kis csomag jobban megéri, mint a nagy, legalábbis az én esetemben.
    Ja azt még le kell írjam, hogy a Bhamás új fákkal viszont taroltam, azok szuperek lettek, nagyon sok XXL-es fa és újdonság jött :) (mondjuk itt is nyomatták az XL-es huang pit, de nem baj)

CrystalDmon, iboly54, Jucus1949 és 10 más kedveli ezt.
  15. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    4-4 titokfát vettem: XL kökény 2 db, XL kerti berkenye és bougainvillea, a bahamán pedig XXL avokádó, XXL achacha, XXL huang pi és buzogányfa. A két utóbbinak nagyon örültem, mert ilyen fám még nem volt. Az újakon kívül hiányzik még a lila akác és a durián is. Remélem cserenapon tudok majd szerezni. Mindenkinek sok szerencsét a titokfákhoz.

Gio, melcsi10, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

tegnap annyi aranyam volt hogy vettem 3 fát az egyik lilaakác volt aztán a kisfarmon volt 300FA abból vettem farmra bahára kiscsomagot bouganville bokor lilaakác zuzmarásfa egy két xxl bahára 2 újfa 2 durián 2 buzogány a többi xxl na mondom veszek farmaranyat és belőle fákat 2 kiscsomag megvéve 2 lilaakác egy bokor a többi xxl-ek ;( bahán még rosszabb a helyzet egy rollinafa a többi achacha xxl huang pi xxl maté xxl és várook még 4-et :(

CrystalDmon, Marika312, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A farmon 1 köteg fából 3 új lett .. a szigeten egy sem ... oda vettem agy csomagot is ... abban is csak a kötelező új volt .... irgum burgum ...

CrystalDmon, ildics1981, Jucus1949 és 7 más kedveli ezt.
  18. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Nagyon elvagyok keseredve mert akinek nem tellik csomagot vásárolni annak nem is lesz új fája. 96 szintü vagyok 2db csemetét tudtam csak venni és csak a régi fát adja.a piacon meg holibiris árat kérnek a fákért ha egyrészt akarsz a gazdakörbe teljesíteni!

CrystalDmon, Hechingen, torjan56 és 6 más kedveli ezt.
  19. mani2004

mani2004 Törzsjátékos

Sziasztok ! 4-4 fát vettem : farm :eek:lajfa xxl ,kökény xxl ,mandulafa xxl és cukorjuhar xxl = jó-jó ,de sehol egy lila vagy zúzmarás
    bahán :2 achacha xl ,mangosztán xl és licsi xl . A fáknál sincs szerencsém, akár csak az ólaknál . Gratulálok az új fa tulajoknak !

CrystalDmon, Hechingen, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 1-1 fát tudtam venni,az eredmény :
    bouganvillea, és buzogány (ennek örültem,mert csak 1 volt) :D

CrystalDmon, -W-595-, Hechingen és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.