Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csybu

csybu Járnitanuló

Sziasztok! Darabokba vettem fákat, 10-10-et mindenhova. Ezekből lett is ide-oda 1-1 új fa :) Nagyon örültem, mert ezelőtt egy sem lett. Most jött még elég XL-XXL, meg +2 lilaakác, és 2 durián. Ezeknek is örültem, bár már voltak :) Sok sikert mindenkinek! Szerintem most jó arányban lehet jót, újat nyerni :)

CrystalDmon, Hechingen, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nalam ugyanez a helyzet , csomagot vettem mind a 2 helyre , a szigeten csak a kotelezo 1, a farmon 2 uj , hat eleg irgum-burgum ennyi aranyert, azt hiszem errol is lefogok szokni, mint a titokallatos csomagrol, azt mar nem veszem meg :(

CrystalDmon, Marika312, -W-595- és 14 más kedveli ezt.
  3. yokas

yokas Törzsjátékos

Sziasztok.

Egy-egy köteget vásároltam.
    Újak közül 2 db Szantál, 1 db Zúzmarás jegenyefenyő lett.:)

stellácska26, melcsi10, OJani és 4 más kedveli ezt.
  4. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

10-10 fát vettem. A farmra 1, a szigetre pedig 2 új fám lett :inlove:

Feca29, mani2004, stellácska26 és 9 más kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

2csomag baha 3 szantálfa + a 2 kötelező.

Szantálfa "Termés pajtaértéke: 593" ez se lesz egy olcsó mulatság piacon és cserekor se hosszabb távon (200dbnak) egy éves termése elég a tophoz:inlove::D

mani2004, stellácska26, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! :) Én is 1-1 kis csomagot vettem, nem volt benne új fa:eek: aztán vettem még 10-10 db-ot, ebből lett a bahán 2 a farmon 1 új fa:inlove: ha nagy csomagot vettem volna, lehet csak a kötelező 1-1 új jött volna. Minden farmon másként jönnek. Én is jó sok XL-t kaptam:eek:

mani2004, Marika312, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  7. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok én még sosem írtam ide de ez felháboritó hogy vettem köteget is mind a 2 ből meg mellé még 10-10 fát is és 1 darab új fám nem lett megfogadom hogy többet nem veszek egyet sem az tuti .

CrystalDmon, mani2004, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

Ahogy mondtam hozom az eredményeket.

Mind a bahára és a farmra vettem egy nagy csomagot, hogy meg legyen a biztos új fa. Ezekből nem jött semmi új fa.

Ezek után a bahán 5 köteg: 5 új fa, durián és buzogányfák, de jött szépen huang pi XXL is.
    Farmon 4 köteg: 7 új fa8), 3 lilaakác, meg nem tudom mennyi piros anjou.

Most fordult az arány, és a farmon jött a kötegből az új fa, az előző akciónál pont forditva volt. Amit még hozzátennék, itt is bejött a nagy számok törvénye. Az első 2-2 köteg, nem hozott nagy eredményt, 1 új fa a farmon, semmi a bahán. Aztán a farmos következő két köteg beadott 5 db újat, a bahás 3 köteg meg 4 db újat.

Annyit még hozzá, hogy nekem a múltkori akcióban, a nagy csomag fa nem adott új fát a kötelezőn felül.

Szia,
    Megnézheted fent hogy nekem mennyi fából lett új. Ez alapján azt mondom, hogy nagyon nagy szerencse kell, hogy 2 db csemetéből pont újat kapjál

Laura2001, mani2004, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  9. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Vettem 1-1 csomagot a 15db-osból, farmon lett: kerti berkenye xl 3db, kökény xl 1db, homoktövis xxl 2db, fenyő xxl 1db, kowhai xxl 4db, almafa xxl 1db, ééés lilaakác-zúzmarás jegenyefenyő-piros anjou-körte 1-1db! bahán pedig: achaca xl 1db xxl 2db, kakaófa xxl 1db, citrancs xxl 1db, mangoszotán xl -xxl 2-1db, buzogányfa 2db, sárkánygyümi xxl 1db, huang pi xxl 2db, rollinia 2db, összességében elégedett vagyok, bár sajnálom hogy a bahán nem lett se durián se az új fa, de majd cserenapkor igyekszem megoldani! hasonló jókat mindenkinek

kedvenc62, stellácska26, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  10. Mexxike

Mexxike Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tudna valaki segíteni ?Nyertem a keréken egy polipfát,de nem tudom kitenni,mert mindenhol tilossal van áthúzva.Tudja valaki hova való?Előre is köszönöm a segítséget! :)Mexxike

vje0315 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Teliholdas területre helyezhető ki, ami jelenleg zárva tart.

Mexxike, iboly54, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A menyétet én is kihagytam ... S érdekes módon nem haltam bele ... Nem azt vártam én sem hogy egy kötegből 5 új fa legyen .. de legalább 1 ... No mindegy ... Majd lesz jobb ... Ha meg nem ... együtt szokunk le .... ;)

zsofioo75, mani2004, torjan56 és 7 más kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Vettem 1 fát, mellé kiraktam a mai 4 nyereményt. Hármat kinyitottam, kár volt, xl-es fára nincs szükségem ezért be is fejeztem. A szigetre is vettem 3 fát. 2 xxl citrancs 1 xxl sárkánygyümölcsfa lett. Tapasztalatnak a mostani titokfáknál elég volt.

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

A menyetet en is kihagytam , irrealisnak tartom a 620 FA , en sem azt varom a csomagtol , hogy 30 uj fa legyen benne , de a kotelezo 1 hmmm , azert legalabb meg 1 lehetne benne ;) nem szokasom a panaszkodas, csupan a velemenyemet irtam le ;) szoval leszokoban vagyok es en sem haltam bele;)

15. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Nekem ismét mákom volt.. na nem ültetve... xDxD

Volt 50 FA-m, vettem belőle 5-5 fát, a sima területen lett egy zúzmarás jegenyefenyőm :inlove::inlove::inlove: és piros anjou körtém (harmadik) :inlove::inlove::inlove:
    Bahán lett 2 duriánom.. :inlove: (így már 4 db van)

Elfekvőben volt a pajtában 3 db farmos ólam, kitettem most azokat is.. Eredmény: vidra, teknős, Szarvas :inlove::inlove: (harmadik)

Én örülök, és elégedett vagyok, hogy első 5 db-ban már egy új fa került a farmomra!

Köszönöm BP

stellácska26, kedvenc62, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  16. Hechingen

Hechingen Rutinos

Meg velem együtt mert nekem sehol semmi uj fa:) Huh amikor megláttam h erre pazaroltam a pénzem elpattant az ideg bennem:)

17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Gratulálok, igazán szerencsésnek mondhatod magad.
    Én is vettem újabb 2-2 fát, a bahamán XXL sárkánygyümölcs és XXL achacha, a farmon pedig az adventi naptárban rejlő tikokfák + a két vásárolt eredménye: 2 db XXL mandula, XL kökény, XL kowhai, XXL kowhai és bougainvillea. Mind ment a pajtába.
    Mindenkinek sok szerencsét a titokfákhoz, én most nem veszek többet.

18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

az adventi 3 új titokcsemetét kitettem lett belőle két lilaakác meg egy piros anjou
    a tegnap ki nem nyitott bahából jött 1 szantálfa lilaakácból így 5 lett

stellácska26, vje0315, mani2004 és 8 más kedveli ezt.
  19. zsofioo75

zsofioo75 Utánpótlás-írogató

Most csak 1-1 fát vettem, no meg reggel kiraktam a kapott4 db-ot. Boldog tulajdonosa lettem 1 db szantálfának, lila akácnak, zuzmarás jegenyének, bougainvilleának, kerti berkenyre xl. és egy xxl alma. Karácsonyi meglepetések köszöntek be.

stellácska26, vje0315, OJani és 8 más kedveli ezt.
  20. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Nagyon sok fám hiányzik,így elcsábultam én is,kár volt!12 fát vettem és a kapott 4-ből 1 db említésre méltó,lett 1 buzogányfám,ami még nem volt.5 és fél évvel ezelőtt ugráltam volna a kapott XXL almafának,most csak keserű szájízt okozott!:(Ezután sem titokfára,sem titokólra nem áldozok egy petákot sem!:(

stellácska26, vje0315, Feca29 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.