Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok a farmra vettem 25 fát+ az adventi 4 lett 1db uj a bahára vettem 25db-ot nem lett uj fám kicsit szomoru vagyok de mindig tanul az ember jobban meg kell gondolnom mire költöm kevéske pénzem! Ezután csak pénzköltés nélkül játszom amig tudok,ha már nem megy igy jártam. üdv szilva kati

stellácska26, vje0315, mani2004 és 3 más kedveli ezt.
  2. briguka

briguka Fórum mestere

A naptárban kapott fákból lett egy fenyő xxl, egy kökény xxl, és 2db bougainvillae-bokor, szerintem nem is lehetne jobb napom! ;)

vje0315, taga1, mani2004 és 2 más kedveli ezt.
  3. repashock

repashock Haladó

Gratulálok, ezzel az eredménnyel én is kiegyeznék. Majd 36 perc múlva érnek nekem is ;)

4. repashock

repashock Haladó

Én is mindig elcsábulok, de mi van ha imádjuk a titokfákat és mindig reménykedünk... Nekem 3 fára futotta, új nem lett de a piros anjounak örültem, mert csak egy volt. Viszont az achacha xl és maté xxl :wuerg: Az alma XXL (9 db van belőle) a kedvencem mert annyira egyszerűen szép... Kicsit karácsonyos, hamarosan meg jön hozzá a zúzmarás is ne aggódj ;)

-Fülemüle-70, taga1, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  5. Mexxike

Mexxike Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ Tamás! Üdv: Mexxike

-Fülemüle-70 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. repashock

repashock Haladó

Ennyit a pozitív hozzáállásról :( Az ajándék titkosak közül a legértékesebb a kowhai xxl volt :wuerg: És még almafa xxl sem lett :cry:De legalább ingyé volt, nem úgy mint a többi három o_O

7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

A főfarmra 2db a Bahára1db új fát kaptam:cry:
    nagyon sok raktárba való is lett:(további jó játékot mindenkinek.

8. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A farmra sajnos nem lett új fám, bár vettem jó néhány csemetét, de a lilaakácból 5 is lett. Majd a következő titkosban biztos lesz a mostani új fa is. A szigeten viszont lett 2 szantálfám, bár ide alig vettem.

9. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Igen vicces ez a fás csomag.
    A két kötelezőt megkapja az ember és utána semmi.

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Régóta nem csábulok el, 1db-ot sem veszek.Egyszer csak majd lesz, a gazdaköri meg hidegen hagyxD

Samborg, Hechingen, he1951 és 7 más kedveli ezt.
  11. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Néha úgy érzem, azoknak van igazuk, akik nem sietik el.
    Hova ez a nagy rohanás?
    Így a 103. felé azért meg kellene tanulni lassítani, hiszen már csak 25 millió egy szint.

Samborg, kovacstne, Hechingen és 7 más kedveli ezt.
  12. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Sziasztok!
    Nekem fordítva jött, a bahán nem lett az új fából.
    Viszont, ma egy éves a farmom. Nem gondoltam, hogy eljutok eddig, mert csak ki akartam próbálni és itt ragadtam.

Lillapilla73, Samborg, anci091551 és 9 más kedveli ezt.
  13. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Szia!
    Én is hasonlóan jártam, mindkettőre vettem 110 FA-ért, majd mindkettőre 5-5 fát, s a szigeten ebből lett 1 új fám. Még kísérleteztem és vettem 3 majd 5 fát, s bíztam benne lesz egy zúzmarás, de neeeeem! Viszont a naptárasból lett ide is egy új. Azt hiszem, nem fogok a közeljövőben új fákat vásárolni, egyre rosszabbak vannak.
    Sok sikert kívánok mindenkinek!!

Crystal

Hechingen, csodabogár1, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  14. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

csomagot nem vettem, külön-külön vettem fákat, de elégedett vagyok, mert lett:
    2 lilaakác
    2 zúzmarás jegenyefenyő
    2 durián
    1 szantálfa
    1 langszatfa
    1 annóna
    sok buzogány, XXL-es fa
    Bahán még jó párat nem tettem ki, azokból még bármi lehet :)

Gio, alpha58, gionvivien és 7 más kedveli ezt.
  15. bakosagi541954

bakosagi541954 Utánpótlás-írogató

A naptár nyitásnál kaptam 4 db titok fát és lett 1 zuzmorásfenyőm

Gio, alpha58, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  16. Hechingen

Hechingen Rutinos

Most már egyáltalán nem értem ezt az egészet ahogy olvaslak titeket..Elöször vettem 10-10 fát nem lett uj fa sehol..Majd kaptunk ajándék 4 fát ,ahhoz vettem még egyet hátha..És bakker abbol sem lett uj fa...Komolyan ez azért durvára ..........dolog...

Melan, §Böbe13§, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Réges-régen nem veszek, és réges-régen nem is fogok titok dolgot vásárolni.
    A 4 fa, amit az Adventi adott 4 kökénybokor, 1XL és 3 XXL. Tudom, hogy lehetett volna rosszabb is, de jobb semmiképp.xD

Gio, vje0315, Melan és 6 más kedveli ezt.
  18. Hechingen

Hechingen Rutinos

De ha ilyen üzletet folytatnak nekik ebböl mi a jó? Lassan már az sem vesz,vagy költ a játékra aki eddig még tette..Már erösen gondolkozom én is mert én alapbol drágábban veszem a Fa is amint kiderült...Az lenne a reális,(nem azt mondom minden titokból legyen uj fa) de legalább minden 10-15-böl egy...Én összesen 25 fát raktam ki baha és farm és egy db sem fejlödött ki..Vagy az a cél senki ne költsön?Vagy az lenne a cél hogy legyen a játékosoknak sikerélménye és ezálltal minnél többen vásároljanak..Komolyan nem értem a logikát:)

vje0315, Melan, OJani és 2 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mindig megveszik. Kétféle játékos van. Az egyik nem vesz (szinte soha, vagy nagyon régóta), a másik meg csak mondja, hogy többet nem veszek.
    Olyan, mint a lottó. Tudod, hogy alig van esélyed, aztán mégis megveszed. Hátha most!
    Azon kívül, meg a központban úgy számolnak, hogy 5 FAért kapsz egy XXL birsalmát, aminek milyen húzós ára van a gazdaboltban.
    Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy kinek mi mit ér meg.
    Azt meg ne gondold, hogy alig költenek a játékra. Nem így van.

HéricsBáró, vje0315, Melan és 4 más kedveli ezt.
  20. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok Gazdatársak!
    Sokszor megfogadtam már ezelőtt, hogy -tekintettel arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy szerintem rosszabb szerveren nem is lehetnék... :(- többet nem veszek egy árva gallyat sem titokfa-akciókor, de a játék szeretete és a kíváncsiság, no meg Karácsony közeledtével az a zúzmarás kis fenyő szépsége ezúttal is felülírta korábbi mérgemben tett fogadalmamat.
    Hogy, hogy nem, összejött annyi FA-m -mint a klasszikus viccben a róka, én is visszavittem az üvegeket...xD:p:music:-és vettem összesen 68 db titokfát a farmra és mint eddig is minden alkalommal, vártam a csodát...
    Hát kérem, kijelenthetem: márpedig csodák továbbra sincsenek!!!:mad:
    A 68 fából egyetlen darab zúzmarás fenyőm sem lett... :oops::cry: Ellenben XL kökénnyel tele tudom majd pakolni a következő gőzöst kb. ötször...:sleepy:
    A Bahán is csak 1 új fám lett 30 titkosból, de ott legalább lett!!!:D
    Az biztos, hogy ezúttal nem fogadok meg semmit... Úgysem lesz lelki erőm nemet mondani legközelebb sem...;):pxD

vje0315, Hechingen, Melan és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.