Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Mehettél volna 1 csomaggal tutira mondjuk a farmon és akkor a garantált 1 ZÚZMARÁS fenyőd lett volna a többiért a Bahára és ahogy szerencséd volt így összejöhetett volna ott is az új. Fogadalmat nem érdemes tenni mert úgyse tudja megállni az ember oly nagy a kísértés.

2. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Tudom nem ide tartozik, de miért nem lehet a Telihold eventhez hozzászólni???

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

15:00 órakor kezdődik az event ... akkor nyílik a topic is.

4. pappgera

pappgera Törzsjátékos

egy darab fát vettem, abból almafa xxl lett, de kaptuk 4 db-ot abból sem lett semmi sem, a másik farmon viszont lett zuzemi fenyőm. Ezen a farmon soha nem jön be a titokzatos,de a másikon viszont nagyon jó szokott lenni. Hát ilyenek ezek a farmszerencsék.

Ivibaba54 és Gio kedveli ezt.
  5. moonubul

Köszönöm a választ. Csak azért vetettem fel, mert más eventek esetén korábban szokott nyílni a csevegő topic.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A teliholdas topic a minievent kezdetével használható. Nem több napos eseményt foglal most magában ... csak a szokásos rövid mini időtartamban lehet a rémséges növényekkel foglalkoznunk.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. moonubul

Köszönöm, rendben!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Ha biztos fát akar az ember, akkor meg kell venni a nagy csomagot, abban biztos ott lapul egy. Ezért is hozták be a csomagot, mert igy biztos egy db új fa.
    Ideális esetben nagyon jó lenne 10-15 db titokfára egy új fa, de ez például nálam biztos hogy nem igy van, nem is számitok rá, és ez alapján vásárolok. Azért a titokfa továbbra is egy zsákbamacska, vagy bejön, vagy nem. Az esélyek nőnek, ha többet vásárolunk.

Szerintem már sokan csinálják azt, titokállatoknál legalábbis mindenképpen, hogy nem vesznek minden akcióban, csak minden másodikban, akkor viszont rámennek a nagy csomagra, hogy biztos jöjjön az új állat, vagy fa. Igy is lehet költeni.

És mi van azokkal, akik nem mondanak semmit, csak megveszik:D:D

Ivibaba54, Gio, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ilyennel még nem találkoztam. Persze azokra értem akik járnak a fórumra. Visszaolvashatsz évekre visszamenőleg sokan sokszor stb., aztán jön a GPS, az újratervezés, más kommunikációba bújtatva. Kell egy jó kifogás (tanács, stratégia, 3asával veszem, nálam az ötös jó, feltekerték a szervert) , hogy egy régebbi döntést fölül lehessen írni.
    Azok, akik otthon az orruk alatt mormolják az áldást, eleve nem találkozhattam.

Ivibaba54, OJani, Hechingen és 3 más kedveli ezt.
  10. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok.
    nekem csak az ajandek faim voltak es lett 1 bougainville bokrom
    ma a pot ajandek mi?

Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. hupi78

hupi78 Fórum hercege

mindig csomagot veszek az átlag az új fákból úgy 3 db a többi meg megy a pajtába porosodni,és mindig egyszerre kiteszem mindet

Ivibaba54 kedveli ezt.
  12. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Ha az Adventi naptár sorvégi ajándékára gondolsz akkor: 1x 24 h munkáskupon.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  13. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

koszi

Ivibaba54 és taga1 kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! 48 órás kupon volt a bónusz..

15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Lett egy újabb flamingóm, és tigrisem, de megérkezett a második szarvasom is. Lett még egy tatu is, bár az annyira nem említésre méltó. Most tettem ki két obszidián talányost, remélem legalább egy menyét lesz belőle. Tartaléknak még van 8 a raktárban. :)

Jóóó reggelt!!
    A három titkosból lett két európai borz, és még egy szarvas. Borzom eddig még nem volt, nagyon örülök neki!!
    Kitettem az újabb 3 titkost.

Utoljára szerkesztett: 18.12.16
  16. -Agile-

-Agile- Utánpótlás-írogató

Juuuj, rég írnom kellett volna, na nézzük!

Ólak:
    Normál: sárga maci, kivi, 2 jégmadár, sárga malacfarm és sárga bagolyvár
    Baha: 2 vörös panda, narancs makitomboló

Mégis mit csináljak a kivivel, jégmadárral, bagollyal és macival?:S Van valami küldetés? Semmit se találtam:( Vagy piac?

A fák izgalmasabbak voltak!
    Normál: Boug...... Lila virágos bokor 3x, kökény XL 2x, barkóca, alma XXL -_-, japán naspolya XL-XXL-XL, kökény XXL, birs XXL, kerti berkenye XXL
    Ennek azért jobban örültem....:)
    Baha: mandarin XXL, acacha XL, mangosztán XXL, citrancs

Bár a menyétre hajtottam...:D

edina242, Gio és Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. edina242

edina242 Fórummogul

A mostani eventen megszerezhető titkosakból egy vöröspanda és egy víziló lett.:inlove: Nagyon örülök. Egyik sem volt még nekem Bahás fák nem valami jók. Mindegyikből volt már nem is egy. Rollinia, Achacha XL, Avokádó XXL, Amherstia XL, Citrancs XL

Utoljára szerkesztett: 24.12.16
    Gio kedveli ezt.
  18. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Úgy tűnik, mostanság a titkos ólak narancs lúd, vagy ló esetleg még rodeó óllá szeretnek fejlődni.
    Minden alkalommal ezekből egy kifejlődik nálam. De nem panaszkodom, mert lett borzom is. Már csak a nyest és a katica hiányzik.

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Az event alatt összegyűjtött titkos ólak és fák kifejlődtek. 7 db ólból lett 2-2 db vidra és európai borz, 1 db hattyú, valamint 1-1 db 1-es szintű bagoly és halásztanya. Szarvas továbbra sem hajlandó bekukkantani hozzám. Az 5 db fából 1-1 db barkóca, som, és 1-1 db XXL-es alma, szakuracseresznye és japán naspolya lett. Az aranyesővirág, a zúzmarás jegenyefenyő és a durián is nagy ívben elkerül. Nem ütöttem ki magam az örömömben.

Utoljára szerkesztett: 29.12.16
  20. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    A Bahára vettem 38 db titkosat, azért annyit, mert 1 területre annyi fér a raktárházak és a cápa mellé. Úgy gondoltam, hogy itt kevesebb féle állat van, mint a farmon, reményeim szerint így is kapok új állatot. 60 FA meg is spórolok és 8 db titkossal több az esélyem. kb. 1 óra múlva kiderül jól okoskodtam-e, majd jövök az eredménnyel.
    Zsuzsa

Íme az eredmény:
    Panda narancs 4 db, piros 1 db
    Pálcikahegyező citrom 2 db, narancs 1 db
    Teve narancs 3 db, piros 1 db
    Szőnyegcsomózó sárga 3 db
    Retró ólak 4 féle 1-1 db
    Makitomboló narancs 1, RÓZSA 1 db
    Kókuszkopasztó citrom 1 db
    Vöröspanda 4
    Tigris 2
    Flamingó 4
    Hangyász 1
    VÍZILÓ 3 db
    AXI 2 db

Utoljára szerkesztett: 6.1.17
    szepesej, Beus85, melcsi10 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.