Titokzatosok (fák, ólak) csevegő topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Titokólak 410-et érnek bahás alap ólak és egyes szintű ólak értéke is emelve lett szóval van lehetőség szupertáp és tenyésztés és műhelybe barkácsolni ólat csak cspvel bírd

pacsírta21 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    Mit érdemes a gőzösre rakni?

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én sárgákat pakolok vagy régi titok plussz sárga plussz alap eddig inditottam vagy 6-7 vonatot és jött egy narancs pulykalábas ami a legrosszabb és amiont jött egy pink hód

Utoljára szerkesztett: 19.5.17
    GA-BI-O-Farm és miniowl kedveli ezt.
  4. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

Köszönöm a választ. Sajnos enyhén szólva szűkösek a lehetőségeim. Azért remélem később is megszerezhető lesz.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm!

6. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztook!
    Én részemről már elindítottam egy gőzöst, és az új feladatsorból kapott 3db titán is kint van már. Türelmesen várok. Nem tudom, hogy eddig is 25FA volt e a gőzös ára, minden esetre, nekem most tűnt fel, így inkább azon spórolok, hogy a vonat sürgetésére nem használok FA-t. Majd csak megérkezik. Remélem szép ólakat kapok majd belőle. Este amint lesz infó, meg is írom.

Krokodiiilt akarok, és gőtét, és ésés elfelejtettem.. pocok műhelyt :D

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

alex0824, rozo52, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  8. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

szia a pingvin jővő héten lesz

Őzike.. kedveli ezt.
  9. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Köszönöm :)

10. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Gratulálok a toppos helyezésedhez:)
    Cserekor is talán megszerezhető lesz.
    Nem kevés csp -ért is indítható a vonat. Voltak itt írva variációk:)
    Próbálkozz azért ha tudsz, hátha sikerül egyet szerezned mutatóba:)

pacsírta21 kedveli ezt.
  11. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok Ól gőzös mennyire szokta adni a rózsaszín ólakat ? van értelme 100-200 farmaranyat +csp-ét rá áldozni ? 5-6-7 darab ha jönne már örülnék.

12. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ez farmonként változik szerintem.
    Nekem jó múltkorába összejött kb 80-100 ólból 5 rózsa. Az más kérdés hogy abból 2 kecske, 1 ló meg ilyesmik voltak. Semmi új.
    Szerintem gyűjts össze először 30-40 körül, ha van rá időd. Nézd meg mit ad, és döntsd el, hogy megéri e Neked gyorsítani a vonatot:)

rozo52, Bubuka212 és LBetti kedveli ezt.
  13. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Visszakerestem Neked a novemberi ólgőzöst. Ott 264-et indítottam és lett benne 13 rózsa ól vegyesen. Az azt megelőzőnél próbaképpen 630-at indítottam, hogy a csomag árából mi fog kijönni, ott, ha jól emlékszem vagy 56-vagy 58 lett. A mostanit majd, ha kifejlődik akkor látjuk, de én csak az event után rakom ki.

Matold és Bubuka212 kedveli ezt.
  14. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia! 40 vonat pöfögött be most a farmomra: egy csomó ól újból visszaszállt, lett 4 rózsa ól, 3 katica és 1 gőte! Tehát: van értelme. Gondoltam, lesz ami lesz: vettem 3 titokólat, s egy tehén, egy hattyú és egy krokodil!!! Üdvrivalgás, örömtánc és befejezés! xD

Beus85, magdi06, briguka és 6 más kedveli ezt.
  15. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!

Gratulálok, szép eredmény!
    A rózsa ólak között volt újabb (pl. kakukk, lúd, kutya, macska, páva)?

magdi06 kedveli ezt.
  16. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Bocs, a tudatlanságomért ! Hogyan kell több vonatot elinditani egyszerre. Köszi a segitséget.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyszerre egy vonat lehet úton. Nagyon sokan azt csinálják, hogy elküldik a vonatot, nem várják ki az 1 órát, hanem pár másodperc után 1 FA-ért cserébe visszahívják, ezzel meghozza a titokzatos rakományt.

GA-BI-O-Farm és stellácska26 kedveli ezt.
  18. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok A múltkori alkalommal volt egy olyan topik hogy mit tettünk fel a gözösre amíböl a katica lett . Nem találom sehol kérlek segítsetek . Köszönöm Lázárné

19. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

LBetti kedveli ezt.
  20. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

Köszi! Közben addig nézegettem a hozzászólásokat, míg láttam a lehetőségeket.

Rylee86 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.